Flaire Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Za Gosię trzymamy kciuki i pazury. aga_o, czy za Ciebie też trzeba trzymać? Czy Ty dzisiaj coś zdajesz, czy tylko dowiadujesz się, jaką ocenę dostałaś? Gratulacje dla Alexa! Niech się dzieci zdrowo chowają! :)
vigor Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Tato Alexie jestem dumna, ze zostales dziadkiem oraz ze powieksza sie nam rodzinka. Przy najblizszym spotkaniu pomiziam cie za uszkiem. Pa, corcia Diuna.
coztego Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gosia, aga_o :kciuki: :kciuki: Wind! Jak tam pobyt na planie reklamowym?! Tu Pudliszki i Fervex, tu jasknia hazardu, tu wnuki w Estoni... takie swiatowe towarzystwo się zrobiło, że aż strach się bać :cool1:
Mokka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dziadek - to brzmi dumnie :lol: . Czy teraz już można się do niego zwracac per stary pryku ? :cool1:
aga_ostaszewska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Flaire napisał(a):aga_o, czy za Ciebie też trzeba trzymać? Czy Ty dzisiaj coś zdajesz, czy tylko dowiadujesz się, jaką ocenę dostałaś? Dowiaduje sie, jaka ocene dostalam, ale okropnie sie boje, bo ten egzamin byl naprawdebardzo trudny. Poza tym, zdawalam go u mojej pani promotor, ktora... nie sadze, by mogla spojrzec na prace bardziej przychylnym okiem... wrecz przeciwnie... Stad moje obawy. Ale i tak pierwszenstwo maja kciuki dla Gosi!
Flaire Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Dowiaduje sie, jaka ocene dostalamTak myślałam - no to już po ptakach. Nie ma za co kciuków trzymać, można tylko się:drinking: :lol: .
Ali26762 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Heyka :) Jak to dobrze, że psy nie mają kompeksów - gratulacje dla świeżo upieczonego dziadka Alexa :) U mnie dzisiaj upał prawdziwy, bo aż -2 stopnie :D Lecę do miasta, szkoda żeby się ten upał zmarnował :D :D :D
gugu Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 aga nie denerwuj sie tak,bo nam tez wrzodów dostaniesz!!:shake: Bedzie dobrze!!! :multi: :multi: :multi: Dla koffanego dziadka duze cmokasy w nochalek!!! :lilangel: :drinking: :lilangel: nitencja gratuluje!!! :buzi: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Gosia_i_Luka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Kochani,już po egzaminie! Trwał pół godziny. Poszedł mi świetnie - Dogomaniackie kciuki rzeczywiście są magiczne! :multi: :buzi: :multi: Teraz skupmy się na kciukach dla Agi! :):):)
Ali26762 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Super, gratuluję, Gosiu :multi: A co do Agi - raczej trzymajmy kciuki za panią promotorkę, żeby dobrą ocenę postawiła :D
Flaire Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Ali26762']A co do Agi - raczej trzymajmy kciuki za panią promotorkę, żeby dobrą ocenę postawiła :DDokładnie tak. Za agę_o trzymać już za późno... :p
Gosia_i_Luka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dlatego napisałam - skupmy się na kciukach DLA Agi, a nie ZA Agę. :evil_lol: Niech już sobie te kciuki rozdysponuje jak chce. :lol:
Ali26762 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No proszę, jak to zgrabnie Gosia wybrnęła :D :D :D
aga_ostaszewska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dziekuje za kciuki DLA AGI, ZA AGE, ZA PANIA PROMOTOR! Jak zwykle okzaly sie niezastapione... otrzymalam zaszczytne 4,5 :multi:
zadziorny Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No, to masz szczęście :roll: :evil_lol: :cool3:
Ali26762 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hurra :) Aga, gratulacje! Wiedziałam od samego początku i przez cały czas, że Ci dobrze pójdzie :D Bo ja wiedźma jestem... ta od wiedzy :D :D :D
coztego Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Flaire napisał(a):aga_o :angryy: , a dlaczego nie 5? Bo pani promotor piątek nie stawia :evil_lol:
Wind Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gosia, aga, GRATULACJE :-) Oczywiscie bylam przekonana, ze sesje ukonczycie spiewajaco! :-) A no wlasnie, Gosia Ty tez juz skonczylas, czy jeszcze cos zaliczasz? Nitencja, mizianka dla Alexa i oczywiscie wszystkiego najlepszego dla szczesliwej mamusi i slodkich maluszkow :-) A co do Majutka, to niedawno wrocilaysmy po 10 godzinach pracy i siedzenia ;) na planie :-) Majutek zagral w reklamie Vivy w jednym z kasyn. Byly fraki, futra, satynowe kreacje, brylanty, brzek zetonow, przystojni krupierzy i Borys Szyc :-) Z Majki zrobiono klasycznego, wypindrzonego yorka z brylantem na glowie :roll: Na szczescie w przerwach ujec, Maja zachowala sie jak prawdziwy pies i ku uciesze calej ekipy, rezysera, aktorow i pracownikow kasyna na nobliwym stole do pokera robila mnostwo sztuczek i trickow, z ktorych najwiekszym uznaniem cieszyla sie komenda "kochasz mnie" :loveu: Oczywiscie Agnieszka nie zadowolila sie tylko mizdrzeniem na stole i wziela ja w obroty, czyli komendy rownaj, aport i pozostale z posluszenstwa wykonywane przy ogromnym rozproszeniu, ruchu, zadymiarce i wiecznym ciumkaniu calej ekipy :evil_lol: Na szczescie po minucie przestal ja interesowac ten nadaktywny swiat i absolutnie skupila sie na naszej trenerce :-) Fajnie bylo i obiecano, ze Majutek bedzie zawsze milym gosciem przy stole ruletki czy pokera :p
Ela_hryckiewicz Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Witam serdecznie !!! Agnieszka no gratuluje 4,5 to swietny wynik. Czy aby na pewno twojej suczy odbija palma :evil_lol: :evil_lol: postaw przed drzwiami jakiegos ochroniarza :mad: :mad: borsaf nie strasz mnie ewentualnie 5 sztuk nie wiecej w tym jedna sunia i to moja. Zadziorny ta zima dziala mi na nerwy, a ty piszesz ze w kwietniu nie wytrzymam tego nerwowo a do tego wegiel mi sie konczy.:placz: Vigor dotrzymuje slowa sa zdjecia budy sory, ze tak pozno ale byly male poprawki. Styropian na spodzie i materacyk z gabki jak do lozeczka niemowlecego.:stupid: :stupid: Nadal nie potrafie wstawiac cytatow juz probowalam
zadziorny Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'] Nadal nie potrafie wstawiac cytatow juz probowalam Rozumiem, że chodzi Ci o wklejenie czyjejś wypowiedzi w swoim poście? W takim wypadku naciskasz ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu i pomiędzy pojawiające się znaczniki "[ quote ]" i "[ /quote ]" wklejasz tekst, który chcesz cytować :roll:. Jeśli chcesz aby ukazał się nick osoby cytowanej, za pierwszym "quote", a przed znakiem "]" wstaw znak "=" i następnie właściwy nick np. [ quote=zadziorny ]: [quote name='zadziorny'] :mad: I pamiętaj, że pomiędzy "quote", a nawiasami nie może być spacji :cool1: Foty cudne :cool1:. Nie ma to jak welsh na śniegu :lol: :multi: :cool1:
pszym Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Aga_O, Gratulacje. Ostatnio malo czasu na pisanie, ale taka okazja!!!:smilecol: :laola:
zadziorny Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wind gratulacje dla Majutka :lol:. Będę wypatrywał tej reklamy :roll: :cool1:
gugu Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wind z tego co piszesz,było warto więc czeakmy na efekty i od dzis ogladam wszystkie reklamy,tylko daj znac kiedy ona sie ukaze w tv(jesli wiesz ;)) !!! :multi: :multi: :multi:
Ali26762 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wind - ale fajna przygoda! I jaka dzielna ta nasza Maja :loveu: Będę wypatrywać tej reklamy bardzo uważnie. Tylko... jeśli to jest reklama Vivy (o gazecie myślę), to krótko będzie na ekranach i nie zdążę się napatrzeć (nie posiadam video, żeby sobie ją nagrać) :(
Recommended Posts