Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu,

No to lekko nie mialas tej noc :(
Wiesz co ... chyba za pozno zjadlas kolacje! :lol: Takie sny projektowal Twoj umordowany zoladek, a nie widmo ewentualnej przyszlosci :cool1:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Profesorze Zadziorny Uprzejmie prosze przenieść fotkę z działu Wystawy, w topiku o Głogowie jest fota z Elmo i Makaronem w kręgu innych terierów, chyba wybór Grupy, na nasz terierowy, wystawowy topik. Bedzie mozna chociaz oko nacieszyć jak już zainteresowani zajęci i milcza.

Posted

choć od tyłu ale coś tam widać - tylko kto jest kto?:roll:

gugu - cztałam że Kika już po zabiegu - dzielna dziewczynka - ucałuj ją od Iny coby szybko przeszła rekonwalescencje:lol:

aga - widzę że nic się u Ciebie nie zmieniło sukces za sukcesem:lol: i oby tak dalej - będziemy mieli dogamackiego prawnika:cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi:

Posted

zadziorny, Twoja fotka mi się nie otwiera :comp26:

Mam takie pytanko do Ślązaków, nie wybiera się ktoś z Was do Wrocławia w niedługim czasie? Mam jedną sporą sunie do przetransportowania, jakby była jakaś okazja, dajcie znać ;)

Posted

[quote name='INA']

gugu - cztałam że Kika już po zabiegu - dzielna dziewczynka - ucałuj ją od Iny coby szybko przeszła rekonwalescencje

Całuski przekazane!!! :buzi:

To już trzecia doba po zabiegu,jest znacznie lepiej,nawet zjdła :multi: ,nie wiele ale to już cos,duzo spi,wet ja dzis obejżał,dostała antybiotyk i pozostaje nam czekać coby doszła do swojej welszowej formy!!! :thumbs:

Posted

DALEJ, NIEZMIENNIE TRZYMAMY KCIUKI ZA KIKE!

No i w ramach zaprzeczenia, ze kujonem nie jestem... :eviltong: informuje, ze mam kolejny egzamin zdany... tym razem na 3,5 :multi: Jeszcze tylko jeden wynik, oby pozytywny i zblizam sie wilegasnymi kciukami (mialo byc krokami... ale jesli ktos chcialby odszukac, co mysli na ten temat Freud - to ja z przyjemnoscia :-) ) do tytulu mgr nauk prawnych...:evil_lol:

INA: Dogomaniacki prawnik... do uslug ;)

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']i zblizam sie wilegasnymi kciukami do tytulu mgr nauk prawnych...:evil_lol:
Ciekawe, co by pan Freud o tym powiedział. :evil_lol: :cool3:

Acha, egzamin napisany, wyniki niewiadomokiedy (takiego mamy fajnego profesora, który potrafi zrobić wpisy informując o tym JEDNĄ osobę z roku z prośbą, żeby przekazała dalej - w dzień wpisów :roll: )

Posted

Pierwsza jestem? :crazyeye:

Aga, to jak? Bedzie jakas imprezka z tej okazji?

Gosia, jak juz napisany to chyba polowa sukcesu :cool1: Teraz czekamy na jedyny sluszny werdykt :mad:

Posted

Hej, Wind!---tak, dzisiaj kliknełaś przede mną. Fafik spał do budzika---rzadko mu sie to zdarza, ale jednak zdarza i wtedy ja mogę dłużej pognić w pryczku:evil_lol:
studentki/studenci--- jesteśmy z Wami (kciukasem i łapką), gratuluję pokonywania kolejnych sesji, a w czasie imprezek pomyślcie, że jutro też jest dzień...i dobra forma wskazana;) .
gugu---szybkiego powrotu małej do pełnej formy!

Posted

bogula,

Dobry, poranny duszku, WITAJ!
Mojej suczy nie zdarza sie wstac wczesniej niz ok. 9.00 :roll: Moze dlatego, ze na ostatnie siusiu chodze z nia przed pojsciem spac, czyli ok. 1.00 - 2.00 :-)
Dzisiaj mam morderczy dzien. Zdjecia zaczynam od 8.00 :shake: ... co za godzina :roll:

gugu,

Oczywiscie wszystkiego najlepszego dla psiaka! :-) Niech szybciutko wraca do pelnej kondycji :-)

Posted

Flaire napisał(a):
Eh, ja o 5 wstałam. :-( Teraz psy już odsikane, nakarmione, a ja wybywam do roboty! :-(

Czytalam kiedys jakies amerykanskie badania, ktorych wynik wyjatkowo mi sie podobal (bo do ogromnej wiekszosci mam mniejsze lub wieksze watpliwosci ;)). Badacze dowiedli, ze optymalna godzina na podjecie aktywnosci umyslowej jest 9.00 :-)
Az pisnelam z zalosci nad soba, poniewaz bedac malym dzieckiem do szkoly musialam zapychac np. na tzw. "zerowki", czyli 7.15 :roll: I gdzie tu optymalizacja aktywnosci umyslowej?

Milego dnia wszystkim,

W.

Posted

Wind--- teraz o 8 juz jest jasno..., nawet do 17:multi: ; jeszcze trochę, a bedę wychodziła o 5 rano na spacer, bo potem nastanie gorąc/duchota...
Flaire---tak, u mnie pies też niemal na I miejscu (jeśli chodzi o troskę/zaopatrzenie/obowiązki)...Kawa, kąpiel, łaszki na grzbiecicho, usmiech i fru! do pracy (BARDZO LUBIĘ SWOJĄ PRACĘ)...
PA!

Posted

bogula napisał(a):
...... usmiech i fru! do pracy (BARDZO LUBIĘ SWOJĄ PRACĘ)...
PA!

Rowniez bardzo lubie swoja prace. Jednak wczoraj pozegnalem sie ze swoja klasa oraz z III gimnazjum - lomatko, ile byle szlochan. Dzisiaj mamy w szkole zabawe choinkowa, ktora potrwa do 20-tej.
Pogoda bardzo piekna, swieci sloneczko, temp. -9*C. Teriery juz sobie pobiegaly, sa po sniadanku i wlasnie zaczely odstawiac chrapanko.
Zycze milego dnia!
Ahoj!

Posted

A ja witam wszystkich z pracy:lol:
Wind - z tą godziną 9.00 to chyba świeta racja - bo do 9.00 mój umysł pracuje na zwolnionych obrotach i budzi się niemrawo...ale miedzy 7.00 a 9.00 jest wtedy czas żeby zajrzeć i przywitać się na \dogo\;)
....u mnie też Vigo najpierw jest załatwiany - czyli 5.30 spacer - miodzik, witaminki sniadanko, chwila mizania i zabawy i dopiero potem pańcia galopem przygotowuje się i pędzi do pracy...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...