zadziorny Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 vigor - NERON z Turzycowych Kniej jest drugim mężem Gai, a ojcem Trudzi i dziadkiem Diuny :lol: Z tego wynika, że Trok jest jednocześnie bratem Trudzi i wujem Diuny. Trochę to skomplikowane, co? :wink:
vigor_junior Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 zadziorny to może nakrecimy jakis konkurencyjny dla brazylijskiego jakiś nasz własny serial np. "walijski welon" albo "zbuntowany welsh" ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
vigor_junior Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 to ja juz zgłaszam sie do "Walijskiego Welonu" główna rolę juz obsadziłem.... Diuna będzie tutaj najlepsza!! szukamy teraz kochanka!!!!
gugu Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Śliczna panna młoda..... :o ,szkoda ze nie mam pieska.... :(
Flaire Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 jborowy, przeczytaj, proszę, Regulamin dogomanii, szczególnie następujące słowa z punktu 2: [quote name='W Regulaminie dogomanii, Admin']2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści: [...] - stanowiących reklamę [...] Jeśli jednak znalazłeś ciekawą stronkę i chcesz się z nią podzielić z innymi – większość działów na forum posiada „linkownie” zgodne z tematyką danego działu. Dodaj, proszę, ten link do linkowni, ale tutaj proszę go już nie powtarzać, bo ja to uważam za reklamę.
swallow Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='vigor_junior'] szukamy teraz kochanka!!!! Zgłaszamy naszą propozycje. Dobrze zbudowany, przystojny, gentelman w każdym calu:
borsaf Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Vigor CACIB za zdjęcie Diuny!! Jak wy to robicie, to przepyszna zabawa. Serialu nie znam, ale do Diuny pasowałby może kerrak albo CTR, bo z tą posturą to welsha szybko nie znajdzie i stara panna zostanie.
borsaf Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Hej, razem ich, to porównamy kto w tym stadle będzie dominował.
Flaire Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 swallow napisał(a):Zgłaszamy naszą propozycje. Dobrze zbudowany, przystojny, gentelman w każdym calu:swallow, to walijczyk??? :wink:
swallow Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Flaire napisał(a):swallow, to walijczyk??? :wink: To airedale, ale ta panna też jakaś taka wyrośnięta :lol:
Flaire Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 swallow napisał(a):To airedaleUff, ok, tak myślałam! :D
vigor_junior Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 nasza Diuna to welshowa panna i wcale nie jakaś wyrośnieta... co ja Wam bede tłumaczył... wysoka szpila... big biust (czytaj duza trymowana klata), odpowiedni ubiór i juz dziewucha wyglada jak super wysoka modelka z nogami az po uszy.... no tutaj łapki zakryłem no bo jak to tak paradowac na "ślubno" z kieca podniesioną. :) a co do pierwszych propozycji to ten pan jakis ogolony dziwnie... widze zarost na twarzy, a nasz panna lubi gladziutkich kawalerów :) :)
gugu Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='jborowy']gugu - lepiej sprawdź. Różne rzeczy się ostatnio dzieją. hmmmm..... :o :wink:
aga_ostaszewska Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Zarówno panna, jak i kawaler... pierwsza klasa :lol: Dawajcie więcej!
vigor Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ło matko jedyna cu sie tu z welszami porobilo ???? Juniorowi sie "polepszylo" od pigulek, ktore mu "wracz" zapisal na bolesci kregoslupowe. Oj, jutro mu zapisze trening z kosiarka, to przestanie sie naigrywac z pieknych sun walijskich.
vigor_junior Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 zeby nie było ze sunie z jednym zdjęciem chcemy wydać.... tutaj jak miała jeszcze długie piękne włosy (no i co jej to pierwsze trymowanie zrobilo? chlip chlip...) :lol: :lol: :lol:
Flaire Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 vigor_junior, czy dalej w dół jest tak samo? :o Pięć par? :o :o :o
Wojtek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 vigor_junior :o Ale laska! U mnie na wyżynie takich nie ma :wink: :lol:
vigor_junior Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Flaire napisał(a):vigor_junior, czy dalej w dół jest tak samo? :o Pięć par? :o :o :o tak tak dokładnie 5 par... tylko bluzeczka krotka wiec ucielismy zdjęcie zeby nie bylo jakiegos tam "parno" 8)
zadziorny Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ależ ta moja wnusia kochana ma zgrabny biuścik :lol: :wink:
swallow Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 A nasz kawaler tak się prezentuje w troszke swobodniejszym stroju
niedzwiedzica Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Rewelacja !!! Nie wiem tylko, czy na wystawy psów czy na konkursy Miss/Mister Polonia te zjawy pojadą :wink: Ale podoba mi sie i Miss Diuna i Mr Bond ( tym razem nie James)..proszę jeszcze....
zadziorny Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No ten w rozchełstanej koszuli to będzie pewnie rwał suczki na pęczki :wink:
swallow Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='vigor_junior'] a co do pierwszych propozycji to ten pan jakis ogolony dziwnie... widze zarost na twarzy, a nasz panna lubi gladziutkich kawalerów :) :) Vigor_junior nie wybrzydzaj, waszej pannie na zdjęciu w sukni ślubnej widać włosy pod pachami :lol:
Recommended Posts