coztego Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='zadziorny']A kto Ci Kresunię zrobił :hmmmm: :niewiem: ;) Kompjuter :diabloti: Borsaf, wyniki kreskowych sików będą dopiero dzisiaj, mała zmiana planów... :p [quote name='Flaire'] Przynajmniej z kolorami nie będzie problemu: potrzebny biały, biały oraz biały. No i jeszcze biały. ;) A potem Gosia wyszyje Kreskę, potrzebny będzie czarny, czarny, czarny i czarny :evil_lol: U nas upał okropny...minus 13 :cool1:
Flaire Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 coztego napisał(a):A potem Gosia wyszyje Kreskę, potrzebny będzie czarny, czarny, czarny i czarny :evil_lol: Hmmm.... Czyżby to znaczyło, że Kreska nie ma już kreski? :-) Czy też liczysz na to, że Gosi po Luce troszkę białego zostanie?
zadziorny Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 U nas od rana "prawie" upał: -21 stopni :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No dobra... NA EGZAMIN CZAS WYRUSZYC... :roll:
Kliwia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Napisala:Aga A moja suka lata jak oszalala... zimnica ani troszke jej nie przeszkadza! :angryy: Tylko ja zamarzam! Aga ta Twoja Czika jest jakas dziwnie nietypowa. Chyba jest po jakims skojarzeniu z Lajka ,lub czyms podobnym. Trzeba zapytac Eli, moze podpiol sie taki na przyczepke.:evil_lol:
Kliwia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Zadziorny ,bo przeoczylam , -ten wyszyty welszyk jest poprostu przepiekny Brawo dla cierpliwych i utalentowanych!!!! Ali Otrzymalam programik, wielkie dzieki,jeczcze nie wiem czy go rozpracuje ,ele moze z pomoca mlodszego juniora. Ja uwielbiam takie robotki.Kiedys wyszywalam haftowalam,szylam,dziergalam na drutach i szydelku, ale kiedy przerzucilam sie na psie hobby ze skubanie, to czasu zrobilo sie malo. Ale podejme probe i sprawdze czy cierpliwosci mi nie zabraklo.
Flaire Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Kliwia napisał(a):Ja uwielbiam takie robotki.Kiedys wyszywalam haftowalam,szylam,dziergalam na drutach i szydelku, ale kiedy przerzucilam sie na psie hobby ze skubanie, to czasu zrobilo sie malo.U mnie dokładnie tak samo. :-( Nawet gdzieś chyba mam zaczętego i nieskończonego haftowanego serdelka. :-(
Kliwia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 A ten post to dla sprawdzenia: czy trzeci tez bedzie nr:55 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Flaire Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Kliwia napisał(a):A ten post to dla sprawdzenia: czy trzeci tez bedzie nr:54 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Kliwia, ten numerek to nie numer postu, tylko liczba wszystkich postów razem. Co z resztą już pewnie sama odkryłaś. ;-)
Kliwia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ok. u Ciebie Flaire tez sie powtorzyly sie cyferki ...98 Pierwszy raz zwrocilam na to uwage.
Flaire Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Kliwia']Ok. u Ciebie Flaire tez sie powtorzyly sie cyferki ...98 Pierwszy raz zwrocilam na to uwage.No a teraz dodałam post, więc wszystkie zmienią sią u mnie na 99 ;) .
Gosia_i_Luka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Aga - również mocno ściskam za Ciebie kciuki,:thumbs: zwłaszcza, że liczę na rewanż jutro od 14 do 16. :evil_lol: ;)
bogula Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 zadziorny -puszczaj :evil_lol: .........DZIĘKI:Cool!:
zadziorny Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Bogula - poszłoooo :lol: (tylko odbieraj :evil_lol:) ;)
borsaf Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Bogula nie wiem co poszlooo od Zadziornego ale ode mnie niech to pójdzie:
zadziorny Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Borsaf poszedł wzór do wyhaftowania Gertruda :evil_lol:
coztego Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Flaire']No a teraz dodałam post, więc wszystkie zmienią sią u mnie na 99 ;) . A o co chodzi? :razz: Czyżby to znaczyło, że Kreska nie ma już kreski? Zależy jak się ustawi :evil_lol:
Ali26762 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Heyka :) coztego melduj co na froncie siuśków! Flaire, wysłałam Ci PM-a. zadziorny, nie ma sprawy, drobiazg. Mam nadzieję, że się jeszcze przyda. A powiedz mi, czym Pani Zadziorna przeliczała oczka na portrecik Trudzi?
zadziorny Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Wykupiliśmy schemat z własnego zdjęcia na Allegro. Podaliśmy tylko rodzaj nici i wielkość haftu w oczkach :lol:. Nie wiem jakim programem to było robione, ale podejrzewam, że jakimś komercyjnym (a na pewno anglojęzycznym) :roll:
coztego Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Ali26762'] coztego melduj co na froncie siuśków! Oczywiście, z wieczora złożę stosowny meldunek :cool1: zadziorny, mnie tam te portrety nie imponują tak bardzo, jak Twoja fachowa wiedza w temacie haftu :crazyeye:
zadziorny Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='coztego'] zadziorny, mnie tam te portrety nie imponują tak bardzo, jak Twoja fachowa wiedza w temacie haftu :crazyeye: Pani zadziorna właśnie mi mówi, że nie mam innego wyjścia, bo jej się nie chce zagłębiać w szczegóły techniczne :mad:. Acha, zapomniałem wcześniej napisać, że wprawdzie schemat otrzymałem, ale tabelę kolorów to musiałem opracować w zasadzie sam, ponieważ ta co przyszła razem ze schematem do niczego się nie nadawała :roll: :angryy: :shake:
Recommended Posts