Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga oczywiscie, ze bede trzymac kciuki.
Nic sie nie martw, napewno bedzie bardzo dobrze.

Ali to ile czasu pracowalas na ten 1000 post?Gratuluje!

a to kontakt do mnie : mt.s@op.pl na wypadek przesylania programu
do haftu,o ktory wczesniej prosilam.!!!

[SIZE=2]Vigor swietne sa te emotikonki.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ali26762'].
Jeeeny, już mi się ręce do tego rwą! :cool3: :evil_lol: Po sesji lecę do pasmanterii, zaopatruję się w jakąś ładną Luczkową fotkę i wyszywam! :loveu:
A jak wpadnę w nałóg, to jeszcze wszystkie dogomaniackie terriery wyhaftuję. :evil_lol:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Po sesji lecę do pasmanterii, zaopatruję się w jakąś ładną Luczkową fotkę i wyszywam! :loveu:
Przynajmniej z kolorami nie będzie problemu: potrzebny biały, biały oraz biały. No i jeszcze biały. ;)

Posted

Program pooooszeeeedł :D

Teraz starajcie się dziewczyny, bo za jakiś czas sprawdzę czy praca domowa odrobiona ;)

Aga - kciuki i pazurki masz jak w banku! Będzie dobrze! :)

Posted

[quote name='Kliwia']Ali to ile czasu pracowalas na ten 1000 post?Gratuluje!

Dzięki, dzięki :)

Pracowałam od 23 kwietnia zeszłego roku i pewnie wcześniej troszkę udałoby mi się osiągnąć ten tysiąc, ale przyszedł niemiec i schował cały topik welszowy. No i przekręcił licznik :(

Posted

Aga trzymamy:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: 4 Regona i 2 moje

Coztego jak tam siiiki Kreski?
Ten portrecik to w oleju? czy haft?

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']JA jak wpadnę w nałóg, to jeszcze wszystkie dogomaniackie terriery wyhaftuję. :evil_lol: O proszę - co to ja po nocy wyczytałam ze zrozumieniem...

Trzymam Cię za słowo

Posted

Ali ---plik doszedł, będę go popołudniu rozsupływać:evil_lol: .
Wind---mieszkamy podobnie (4piętro, rogowe), dodam, że mój róg to północ/wschód. Chyba złamiemy się dzisiaj i zakupimy troszkę węgla i zapalimy w jedynym, ostałym piecu (takim , co to pali jak "klęska";) ).

Fisiek odsikany, pierwszy wybieg na max. pędzie, po 20 min.chętnie wraca do domku---ogrzać się, coś wmłócić i znowu mógłby wyskoczyć na pół godzinki...:diabloti: ; pozdro!

Posted

Vigor to u nas jest lato -21 :) Psy maja spacery w du,,,,,,,,,,,powazaniu i wola grzac sie pod koldra . Cosik tylko to male czarne ma w nosie ze jest tak zimno i biega jak oszalale. Welshe podrywa jak widza kotki i swojego wroga setera irlandzkiego :mad: a tak to zepsute.....na trzech lapach chodza. Byle do WIOSNY :razz:

Posted

[quote name='bogula']zadziorny ---bardzo proszę o wzór krzyżykowy, bardzo proszę...jeśli ksero , to podam Ci @ adres domowy:cool1: .
Już wysłałem :lol: :cool1:

Posted

[quote name='Ali26762']Oto wyszyty welsh:

Portret cudny :loveu:. Masz bardzo utalentowaną (i kochającą) teściową :lol: :cool3:
[quote name='Ali26762']
Zdjęcia mam kiepskie, ale lampa odbijała się od szkła. Może później spróbuję porobić nowe. Ja zrobiłem kilka zdjęć z różnymi ustawieniami aparatu i najlepsze było to zrobione bez lampy :roll: :lol:

Posted

Flaire napisał(a):
Przynajmniej z kolorami nie będzie problemu: potrzebny biały, biały oraz biały. No i jeszcze biały. ;)

Mogę jeszcze wybrać zdjęcie na sniegu - będę potrzebowała wtedy tylko czarnej nici na kontur. :evil_lol:

Ali - dopiero doczytałam!! Serdeczne GRATULKI z powodu 1000 postu!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

[quote name='Ali26762']Mam, od dwóch lat wisi na ścianie. Duży obraz, format około A3. A Twój?
I czyje to dzieło? Pani zadziornej? Ogromne uznanie, bo to mrówcza praca.
Pięknie wyszyte, powiedz to autorce dzieła :) Mój to oczywiście dzieło Pani zadziornej i autorka dzieła jest usatysfakcjonowana okazywanym uznaniem :cool3:. "Walczyła" z nim od sierpnia :mad:. Ma wymiary 24 x 37 cm (128 x 200 oczek) :cool1:

Posted

[quote name='vigor']Tu zamrozony Vigorland!!!
Temperaturka zaledwie minus 34 stopnie Celsjusza - brrrrrr:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ahoj!

O mamo! :crazyeye:
Rozbieram się do golasa, u mnie tylko -27... :lol:

Posted

[quote name='vigor']KOCHANI DZIADKOWIE Z RYBNIKA!!!!!
ZASYŁAM WAM SPÓŹNIONE SERDECZNE ŻYCZENIA Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA - wnusia DIUNA Zadziorne Ucho.
Ślicznie dziękujemy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...