zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 My już też po porannym odsikaniu. Na dłuższą wyprawę sunie jakoś nie mają ochoty (ciekawe dlaczego :hmmmm: :niewiem:) :roll: :cool1: :evil_lol:
zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Acha, u mnie na balkonie termometr pokazuje -21 :cool3:
Wind Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 U nas DEMONIA! Mroz doslownie katastroficzny :shake: Moj yorek pierwszy raz popsul sie na dworze ... Najchetniej wszystkie lapy trzymalby w gorze, co oznacza ze na kazda kuleje i kazda go kosmicznie boli ... Po przejsciu 50m zaczal sie placz, kulenie, przysiadanie, a w koncu wspinanie sie na moje rece ... :( Teraz siedzi pod kocem na termoforze :crazyeye: zadziorny, Ja wiem, ze na dobry sen chlod robi najlepiej, ale nie MROZ :crazyeye: Kliwia, Sauny w domu szczerze zazdroszcze! Niestety u mnie nie jest tak rozowo :( Mieszkanie narozne, na czwartym (ostatnim) pietrze nie nalezy do najcieplejszych :( Zaraz jade zaopatrzyc sie w dodatkowy grzejnik :angryy:
Wojtek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Sie ma :-) U mnie -26. Kto da więcej? :evil_lol:
zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 INA na erdelkach meldowała o -31 :crazyeye: :evil_lol: ;)
coztego Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 U nas jak zwykle, gorące południe, już tylko minus 14 :multi: bogula napisał(a):Ja chodzę w tym mrozie w butach sportowych, welurowych adadasach(całorocznych ) Nie zaimponujesz mi, ja chodzę w półbutach jesienno-wiosennych (czyli od jesieni do wiosny :evil_lol: ) zadziorny napisał(a):BTW my mamy w sypialni zakręcone kaloryfery Ja też mam w pokoju zakręcony, lód na szybach jest, ale przy odkręconym kaloryferze to bym się udusiła. :) Wind napisał(a):Najchetniej wszystkie lapy trzymalby w gorze, co oznacza ze na kazda kuleje i kazda go kosmicznie boli Bidulinka... dzisiaj nawet Kresce trochę marzły łapki, ale nei specjalnie się przejmowała ;)
Flaire Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 coztego napisał(a):Ja też mam w pokoju zakręcony, lód na szybach jest, ale przy odkręconym kaloryferze to bym się udusiła. :) A u mnie w całym sporym 3-pokojowym mieszkaniu mam tylko jeden odkręcony kaloryfer i jest ciepło! :crazyeye: Nawet drabinka w łazience zakręcona, bo pod podłogą łazienki idą rury - nie wiem, czy ciepłej wody, czy ogrzewania, ale podłoga jest ciepła i grzeje łazienkę!
coztego Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Flaire napisał(a):A u mnie w całym sporym 3-pokojowym mieszkaniu mam tylko jeden odkręcony kaloryfer i jest ciepło! :crazyeye: Widzę, ze mieszkamy w podobnych warunkach... :cool3: U nas grzeje w łazience i wieczorami w dużym pokoju. U rodziców w ogóle jest odłączony kaloryfer, u mnie zakręcony (jest pod biurkiem, jak grzeje to nie można siedzieć przy komputerze :diabloti: ), w kuchni tez zakręcony. A w mieszkaniu 22 stopnie :cool1:
aga_ostaszewska Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 A u mnie kaloryferki odkrecone i temeratura idealna... siedze sobie w pizamce (letniej) i popijam kawke :lol: Za to w osbote na mojej imieninowej imprezce (u znajomych), zanim zaczelismy tanczyc, to siedzielismy pod kocami... bylo 18 stopni, brrr. Czice na spacerkach mroz ani odrobinke nie przeszkadza. No moze czasem, jak sie snieg wbije w lapke, to "strzela" tak smiesznie kopytkiem do tylu ;) Ja na spacerach umieram z zimna, a suka w najlepsze cwaluje po parku!
Flaire Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):A u mnie kaloryferki odkrecone i temeratura idealna... siedze sobie w pizamce (letniej) i popijam kawke :lol: To Ty w tej pracy niezłe masz warunki! nic dziwnego, że szef tak Cię lub ;) !
aga_ostaszewska Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Flaire napisał(a):To Ty w tej pracy niezłe masz warunki! nic dziwnego, że szef tak Cię lub ;) ! Hahaha... ja mam teraz chwilowa przerwe w pracy... tzw. sesyjna ;)
zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A u mnie kaloryferki odkrecone i temeratura idealna... siedze sobie w pizamce (letniej) i popijam kawke :lol:[quote name='Flaire']To Ty w tej pracy niezłe masz warunki! nic dziwnego, że szef tak Cię lub ;) ! Dobre
coztego Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Flaire'][quote name='aga_ostaszewska'] A u mnie kaloryferki odkrecone i temeratura idealna... siedze sobie w pizamce (letniej) i popijam kawke To Ty w tej pracy niezłe masz warunki! nic dziwnego, że szef tak Cię lubi [quote name='aga_o']Hahaha... ja mam teraz chwilowa przerwe w pracy... tzw. sesyjna Sesyjna czy dogomaniacka? :razz:
Nitencja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Vigor a ty Diunke tak mordujesz bo jedziecie moze na wystawe do Rzeszowa ?? :cool3: A ja otrzymalam super wiesci z GLogowa syn ALexa Tyson wczoraj dostal CWC i Zwyciestwo Rasy natomiast jego siostra CWC i Najlepsza Suka w Rasie. :) WLasciciel i hodowca to Krzyszto Staniszewski i hodowla Venator Magnus. Poza tym i FUka zaszalala z Makaronem i Elmiastym :loveu:
zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 U W A G A ! U W A G A ! Ogłaszam wielki konkurs z nagrodami :lol:. Dobre pifko dla pierwszej osoby, która prawidłowo odgadnie co przedstawia poniższe zdjęcie :cool3: (nie pytam o psa, bo to byłoby zbyt proste :evil_lol:): PS. Nagroda do odbioru na wystawie w Katowicach :lol:
zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Brawo aga_o . Pifko jest Twoje :lol: :cool1:
Ali26762 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Heyka :) Aga - miałaś ułatwione zadanie z tym wyszytym welshem
aga_ostaszewska Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='zadziorny']Brawo aga_o . Pifko jest Twoje :lol: :cool1: Hurrrrrrra! [quote name='Ali26762']Aga - miałaś ułatwione zadanie z tym wyszytym welshem hihihi :cool3: Dawaj foty Ali!
jborowy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Właśnie dowiedziałem się, że i mój szczylek, nie dał plamy w Głogowie. Baka, czyli LAMIA Borowy Kennel dostała WO - Wybitnie Obiecująca.
Ali26762 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 vigor - pytałam znajomą panią doktor i oto co mi odpowiedziała: Mowiac szczerze nic mi to nie mowi, ale ogolnie jestem raczej sceptyczna. Moze lepiej niech pojdzie na konsultacje do innego laryngologa... Na naszej akademii - wszystkie te bio traktuje sie albo jako szarlatanerie albo (co uwazam za bardziej słuszne) dodatek do tzw konwencjonalnej medycyny... ale zawsze w przypadku jak ma jakies watpliwosci lepiej pojsc do drugiego lekarza - nie na darmo swego czasu konsylia były na porzadku dziennym. Na moj gust wg tego opisu to urlop bez gadania zrobi swoje - a jak bedzie potrzebna operacja to te bio za duzo i tak nie pomoga.
Ali26762 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 jborowy napisał(a):Właśnie dowiedziałem się, że i mój szczylek, nie dał plamy w Głogowie. Baka, czyli LAMIA Borowy Kennel dostała WO - Wybitnie Obiecująca. No to wielkie gratulacje !!!
Ali26762 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Dawaj foty Ali! Wyszytego welsza?
zadziorny Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] Dawaj foty Ali![quote name='Ali26762']Wyszytego welsza? Ali czyżbyś Ty też miała haftowanego welsha :hmmmm: :niewiem:. Bo mój został ukończony dzisiaj w południe i już poszedł do oprawy :lol: :cool1: :multi:
Recommended Posts