jborowy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Flaire - przeglądarka to Mozilla Firefox Ja chyba coś knocę przy pisaniu. Jak czytam, to widzę wszystkie klawisze: Edit, Quote itd. Natomiast w chwili gdy uruchamiam funkcje pisania odpowiedzi, to wszystko znika i mam tylko czyste pole tekstowe.
Flaire Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 jborowy napisał(a):Jak czytam, to widzę wszystkie klawisze: Edit, Quote itd. Natomiast w chwili gdy uruchamiam funkcje pisania odpowiedzi, to wszystko znika i mam tylko czyste pole tekstowe.A no to wszystko jasne! Zeby zacytować w taki "automatyczny" sposób musisz nacisnąć ten klawisz zanim uruchomisz funcję pisania - nasiśnięcie tego klawisza Ci ją uruchomi! (Tak samo zresztą było na starej dogo).
jborowy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Flaire']A no to wszystko jasne! Zeby zacytować w taki "automatyczny" sposób musisz nacisnąć ten klawisz zanim uruchomisz funcję pisania - nasiśnięcie tego klawisza Ci ją uruchomi! (Tak samo zresztą było na starej dogo). Acha!! Flaire -dzięki. Eee to mnie nie bawi, bo cytuje całą wypowiedź, a nie wybrany fragment. Ale coś mi pojaśniało, nie tylko na głowie.
Flaire Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='jborowy']Flaire - no , ale o to chodzi, żeby nie wracały, człowiek ponosi koszty, a one WRACAJĄNo ja rozumiem doskonale, tylko piszę, uważaj, bo będzie tak jak w tym topiku !
Flaire Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 jborowy napisał(a):Eee to mnie nie bawi, bo cytuje całą wypowiedź, a nie wybrany fragment. Ale potem sobie możesz usunąć to, czego nie chcesz! Identycznie było na starej dogomanii! ;)
jborowy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Teraz jeszcze mi się rozjaśniło, że pomiędzy TAGami mogę se cos pozmieniać. Flaire - jesteś WIELKA
coztego Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='jborowy']Teraz jeszcze mi się rozjaśniło, że pomiędzy TAGami mogę se cos pozmieniać. Flaire - jesteś WIELKA Flaire, ale urosłaś przez te kilka minut :evil_lol: jborowy, jak Ty obsługiwałeś starą Dogomanię? :hmmmm: ;)
jborowy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Flaire']No ja rozumiem doskonale, tylko piszę, uważaj, bo będzie tak jak w tym topiku ! Flaire - przecież, psa nigdy bym w obce ręce nie oddał!!!
jborowy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='coztego'] jborowy, jak Ty obsługiwałeś starą Dogomanię? :hmmmm: ;) Nigdy na trzeźwo.
bos Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 No teraz parę zdjęć z zimy 2006 na moim osiedlu.........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....za tymi blokami mamy kawałek wolnej przestrzeni gdzie Jazon może pobiegać bez smyczy , jednak trzeba być czujnym bo nie tylko my tam chodzimy.......hihihi:lol: :lol: :lol: i można się zdziwić....:crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...........terrierowe posłanie......:lol:
Flaire Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='jborowy']Flaire - przecież, psa nigdy bym w obce ręce nie oddał!!!Ty to masz, chłopie, dużo szczęścia, że Pani Borowa dogomanii nie czyta... [quote name='jborowy'] [quote name='coztego'] jborowy, jak Ty obsługiwałeś starą Dogomanię? :hmmmm: ;-) Nigdy na trzeźwo. Z tą nową trzeba tak samo postępować i będzie git! :evil_lol:
borsaf Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 bos piekne foty. Sniegu to mieliscie pod dostatkiem:evil_lol: U nas bylo trochę mniej, ale tez cosik nasypalo. Dzisiaj juz jest -20 stopni i dalej leci w dół. Ciekawe ile bedzie o 21.30, czyli na ostatni spacerek Regona? [SIZE="1"]PS. Czy na tej focie jest szpak, czy kos?, tej, na której dziobie słoninkę. Jest the best!
bos Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 borsaf - to kos....w calej okazałości a pod nim pani kosowa...zwróć uwagę że już ma inne nózki i jest delikatniejszej budowy,kolorystycznie bardziej płowa...hehehehe :lol: :lol: :lol: i śniegu mamy pod dostatkiem:lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Właśnie przed chwilą mój osobisty, młodszy weszterier "podstępnie" mnie zaatakował, wylizał cyferblat, miłośnie poobgryzał uszy i nieco mocniej palce :roll: :-o. I jak ja mam czytać posty w takich warunkach :crazyeye: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='jborowy'] zadziorny - zawsze pisałeś, że kochasz zimę. Teraz już, ja nie napiszę,kolejny raz, że po prostu marudzisz, napiszę, że jesteś niekonsekwentny (trudne słowo, zdolny chłopak jesteś to se w słowniku znajdziesz). Jetem konsekwentny aż do bólu: [quote name='zadziorny']Już wolę Wasze -17, niż tą paskudną pluchę za oknem brrrrrrr :shake:. c.b.d.o. :evil_lol:
zadziorny Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='jborowy']Nitencja, napisała: "Jborowy widzialam ze corcia deibutuje w Glogowie :smile: Lamia jest w klasie szczeniat" nadal należę do grupy, która nie potrafi wstawiać cytatów,i proszę mi nie mówić, że mam coś nacisnąć, bo tego czegoś, ja, zwyczajnie nie mam. Jborowy naciśnij to: "" [quote name='jborowy'] Nitencjo - przebieram nogami z nerwów, bo wystawcy popełnili dokładnie wszystkie błędy, jakie ja popełniłem przed pierwszą wystawą. Po zrobieniu ruiny z psa, zapytali mnie (na 5 dni przed wystawą) czy dobrze zrobili. Do tego, jeżeli nic się nie zmieniło, sędziuje Viva Maria - postrach welshów, gorsza (dla psów) od Vivy jest tylko, jak mówią i straszą nasze dzieci w przedszkolu, jakaś ruda Kaśka, czy też Kaśka z Rudy, nie dosłyszałem dokładnie, bo stary już jestem :);):)
bos Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Temperatura na razie -20st.C........ciekaw jestem czy to juz maximum na dziś :lol: :lol: :lol: Witaj zadziorny - byłeś gdzieś na nartach czy w pracy.....? co byś powiedział na trymowanko Jazona......:lol: :lol:
zadziorny Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Byłem dzisiaj cały dzień w pracy :angryy:. Jeśli chodzi o temperaturki, to o 6:00 termometr za oknem pokazywał -12 stopni, o godz. 6:45 w samochodzie -15, o 19:00 -18, a przed chwilą za oknem odczytałem -20 :roll:. Fajnie :cool1: :evil_lol: Co do trymowania, to kiedy chcesz wystawiać Jazona :???:
bos Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Jeszcze nie zdecydowałem,muszę szybko podjąć jakąś decyzję, jednak we wtorek czeka mnie wizyta w klinice na Ochojcu i potem zdecyduję. Zawaliłem sprawę z Katowicami.:mad: ..trudno ale jeszcze mam szansę na Włocławek i tu by się trzeba zastanowić.:cool3: Dobrze było by go wyskubać może i do goła??? a potem zobaczymy jak będzie zarastał. W każdym bądź razie jakbys mial czas od jutra w któryś dzień to się umówimy.....:lol:
zadziorny Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Pytałem o wystawy dlatego, że najlepiej by było wyskubać go właśnie na konkretną wystawę (ale najpierw musisz zdecydować kiedy i gdzie go wystawisz :roll:) :lol: :cool1:
coztego Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Kule... muszę iść odsikać Kreśkę, ale nie mogę się zebrać... -19 stopni :shake: W dodatku właśnie zauważyłam, że mam szyby w pokoju oblodzone! Fajne, szczelne okna mam, nie ma co :diabloti:
jborowy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 spoko - u nas jest ledwie -27. Wszystkie 4 psy się cieszą bo mają dyspensę i siedzą razem z nami w chałupie. Sikanie (na swieżym wozduchu) zajmuje im średnio 3,78 sekundy
zadziorny Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Moja TZ przyszła przed chwilą do mojego pokoju z uwagą: "wiesz, że mamy w sypialni lód na szybach?" :roll: Wyjaśniłem jej, że przy tak niskich temperaturach na zewnątrz normalne jest znaczne ochłodzenie samych szyb i co za tym idzie osadzanie się na nich wilgoci :roll: (BTW my mamy w sypialni zakręcone kaloryfery :evil_lol:) :cool3:
Kliwia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Bos spiesz sie z tym trymowaniem na Wloclawek ,bo malo czasu Ci zostalo.To nie lato i moze byc roznie z odrastaniem. To chyba,troche dogomaniakowych welshy bedzie :p :multi:no i fajnie. Jborowy to u mnie prawie tak jak u ciebie. Za oknem -24 ale w mieszkaniu prawie sauna. Wiedzielismy kiedy okna wymieniac.:multi: Lecz lod na szybach tez mam.:shake:
bogula Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witajcie!---u nas ponad -20C --Fafikowi marzły łapy, chodził na szeroko rozstawionych tylnych łapach, zjada znacznie więcej niż zazwyczaj.Wczoraj siedział w środku apteki, dzisiaj w piekarni---nikogo nie obskoczył, na szczęście! Ja chodzę w tym mrozie w butach sportowych, welurowych adadasach(całorocznych:evil_lol: ) do tego muszą być BARDZO ciepłe skarpety/podkolanówki. Wczoraj pod dżinsy ubrałam tzw.getry---wystarczyło! Pozdro i trzymajcie się cieplutko!
Recommended Posts