zadziorny Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='bos']Witam. Dzisiaj pogoda mrożna -9 st.C[quote name='coztego']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a u nas odwilż... myślałby kto, że to niedaleko... :hmmmm: Chyba naszemu bosowi cóś bryle z rana zaparowały, ponieważ o godz 5:45 mój termometr pokazywał 0 stopni, a mieszkam raptem 13 km od niego :roll:. Wszyscy ciągle gadają o jakiś siarczystych mrozach :hmmmm:. Jakich mrozach :crazyeye:, u nas jest odwilż (+2 stopnie) :niewiem: :evil_lol:
zadziorny Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Ibolya']To wszyscy mamy aparaty tej samej marki. Mój to Konica Minolta Dimage E223. A mój to Konica Minolta DiMAGE S 414 też spoko aparacik :lol: :cool1: ;)
gugu Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 zadziorny w Wawie teraz jest -17....brrrrrrr..... :crazyeye:
zadziorny Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dołączam się do życzeń dla forumowych Agnieszek
zadziorny Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='gugu']zadziorny w Wawie teraz jest -17....brrrrrrr..... :crazyeye: Już wolę Wasze -17, niż tą paskudną pluchę za oknem brrrrrrr :shake:. A wyobrażasz sobie co się będzie działo, jak w końcu przyjdzie ten zapowiadany mróz :evilbat:
gugu Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 zadziorny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: se wyobrażam :loveu: ;)
aga_ostaszewska Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No tak kolejny raz dziekuje... tym razem nie za kciuki, tylko zyczonka! Buziaki goarace dla wszystkich babc... no wlasnie kto na III grupie jest babcia... o borsaf wiem (WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!) ale kto jeszcze?! Buziaki gorace od imieninowej agi! vigor_junior: Ty mnie nie strasz administratorem... niegrzeczny chlopczyku! ;)
Flaire Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']no wlasnie kto na III grupie jest babcia... o borsaf wiem (WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!) ale kto jeszcze?!No ja! Ale Apcia chyba tego święta nie obchodzi, bo chociaż rozmawiałam z nią dzisiaj, to żadnych życzeń nie składała! ;-) aga_o, wszystkiego naj naj naj! Al czemu Ty na dogo siedzisz zamiast imprezować? :-o
aga_ostaszewska Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Flaire napisał(a):aga_o, wszystkiego naj naj naj! Al czemu Ty na dogo siedzisz zamiast imprezować? :-o Haneczko ja jestem na imprezie... bardzo, ale to bardzo udanej imprezie... tylko na chwilke zerknelam na dogo... :lol: WASZE ZDROWKO KOCHANI!:popcorn: Juz wypilam szampana AFRODITE, teraz zabieram sie za winko :cool3:
aga_ostaszewska Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Flaire napisał(a):No to baw się dobrze! :-) Dziekuje... taki jest plan! :cool3:
jborowy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 AGNIESZKOM, AGUSIOM,GUGUSIOM życzę: wszystkiego najlepszego, niezależnie czy są dogowomenkami czy nie i czy obchodzą imieniny czy też nie. vigor - uważaj żeby pod pretekstem leczenia, w Ciebie czegoś nie wszczepili i jakiegoś cyberbelfra nie zrobili, np. sterowanego pilotem z kuratorium. 200 PLN to dużo. Mój znajomy wet za 100 PLN wszczepi Ci chipa i wyda paszport (z wizą chińską i afgańską). Ja Ci taką terapię mogę zrobić za (circa,about) 20zł z VATem i akcyzą, na trojance litewskiej to będzie oparte. Po kuracji obowiązywał Cię będzie zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych. Musisz przyjechać z kierowcą, albo zostać u nas na noc. zadziorny - zawsze pisałeś, że kochasz zimę. Teraz już, ja nie napiszę,kolejny raz, że po prostu marudzisz, napiszę, że jesteś niekonsekwentny (trudne słowo, zdolny chłopak jesteś to se w słowniku znajdziesz). bogula - trzymam, zawsze, nawet jak o tym nie piszę. Myślę, że w poprzednim roku wykorzystałaś już limit "krzywd" i teraz już musi być "z górki".
jborowy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 gugu - pośpieszyłaś się. Takie rzeczy - tylko po 23 ciej!!!
gugu Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Nikt nie widzi i nie czyta!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
Flaire Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 vigor napisał(a):Przeczytalem info na podanej wyzej stronce oraz dzwonilem do tegoz gabinetu (koszt badania okolo 200zl) i wychodzi mi to na wielkie naciaganko.Mnie też zdecydowanie na to wygląda... :-( vigor napisał(a):Bede chyba musial zmienic lekarza!!!!!Ja bym zmieniła. I pewnie zignorowałabym wszystko, co ten do tej pory powiedział i szukałabym nowej diagnozy... :-(
Ali26762 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='zadziorny']Dołączam się do życzeń dla forumowych Agnieszek A ja dla Babć !!! :) Zapomniałam o Dniu Babci, bo moje już dawno nie żyją, a my dzieci nie mamy, więc nie miał mi kto przypomnieć :)
jborowy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Flair - 100% racji, przyjedźcie oboje z vigorem do mnie na trojankę litewską.
gugu Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Ali26762']A ja dla Babć !!! :) Zapomniałam o Dniu Babci, bo moje już dawno nie żyją, a my dzieci nie mamy, więc nie miał mi kto przypomnieć :) Ali ja tez babć nie mam :shake: ,tylko przyszywane!(sąsiedzkie):razz: ;)
Ali26762 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 gugu ja już za stara jestem nawet na takie przyszywane :( Niedługo to ja będę mogła być taką przyszywaną babcią... :placz: :placz: :placz:
Flaire Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Ali26762']gugu ja już za stara jestem nawet na takie przyszywane :(Eee tam, od razu za stara! Ja starsza od Ciebie, a Babcię posiadam! :-)
Ali26762 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Szczęściara... :) Moja babcia ze strony mamy umarła na długo przed moim urodzeniem, a babcia ze strony taty umarła jak miałam 6 lat. Podobno byłam oczkiem w jej głowie, jako najmłodsza wnuczka. Szkoda, że tak mało ją pamiętam... Dziadka żadnego nie znałam, chociaż dziadek ze strony mamy umarł jak byłam w podstawówce. Dziadek nie utrzymywał kontaktów ze swoimi dziećmi od czasu jak odszedł od nich i założył drugą rodzinę. Jedynym dziadkiem, którego pamiętam to ojczym mojego taty, bardzo fajny zresztą :) Umarł pół roku po babci...
jborowy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No cóż Dzień Dziadka ?, Dzień Babci ? - EUTANAZJA - dużo taniej i tylko jednokrotny wydatek - wybór należy do Ciebie
Kliwia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Napisala :Aga Buziaki goarace dla wszystkich babc... no wlasnie kto na III grupie jest babcia... o borsaf wiem (WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!) ale kto jeszcze?! Hi hi hi ja takich nie znam.:lol: Wszystkim Babciom i Dziadkom Duuuzo radosci zycze :kiss_2: Aga przyjmij gorace imieninowe caluski :buzi: i ten skromny bukiecik[SIZE=2] :Rose: :hand: Dobrej nocy'' nocnym markom ''ide spac:sleep2:
jborowy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Chyba się zaczyna. Godzinę temu było -2 teraz jest już-10. Snieg przestał padać i zrobiło się złowieszczo cicho. Słucham sobie Grajmy Panu Osieckiej w rewelacyjnym wykonaniu Szałapak. Wszyscy śpią to sobie mogę powspominać. Wyszło mi, że ekstremalne temperatury udało mi się zastać w jednym rejonie. W Kirgizji, i to, dokładnie, takie same temperatury: 45 st Celsjusza. W lecie do bazy, którą jako studenci budowaliśmy, przyjedżali inni członkowie brygad pracy socjalistycznej, dla "prechłoda". W dolinach temperatura w słońcu osiągała 60 st. Celsj, u nas było ledwie 45 "na budowie", a 35 w lesie. Za to w zimie, wszędzie było równo -45. Równo było też, dosłownie, wszędzie, bo śnieg robił zaspy nawet 12 metrowe. Wspominając te realia, śmiech mnie wzbiera, jak czytam komunikaty o kłopotach na naszych drogach. Swego czasu Flaire podpowiadała też proste rozwiązania "mrozowe", w spadku po ojcu. Czyli dla ludzi obytych, takie warunki nie są ekstremalne. Kłopoty się zaczynają dopiero wtedy, jak idioci siadają do samochodów. Przekonano mnie o tym jakieś 10 lat temu, w Niemczech. Kolega powiedział dosłownie tak: wszyscy mają ubezpieczenie, wszyscy mają opony zimowe,wszyscy mają wzmacniane drzwi, wszyscy mają ABS, wszyscy mają ARS, wszyscy mają AIRBAG - nic im się nie może stać. Pierwszy dzień opadów śniegu - wszyscy stoją porozbijani.
Recommended Posts