Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bos']Witam. Dzisiaj pogoda mrożna -9 st.C[quote name='coztego']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a u nas odwilż... myślałby kto, że to niedaleko... :hmmmm: Chyba naszemu bosowi cóś bryle z rana zaparowały, ponieważ o godz 5:45 mój termometr pokazywał 0 stopni, a mieszkam raptem 13 km od niego :roll:. Wszyscy ciągle gadają o jakiś siarczystych mrozach :hmmmm:. Jakich mrozach :crazyeye:, u nas jest odwilż (+2 stopnie) :niewiem: :evil_lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ibolya']To wszyscy mamy aparaty tej samej marki. Mój to Konica Minolta Dimage E223. A mój to Konica Minolta DiMAGE S 414 też spoko aparacik :lol: :cool1: ;)

Posted

[quote name='gugu']zadziorny w Wawie teraz jest -17....brrrrrrr..... :crazyeye: Już wolę Wasze -17, niż tą paskudną pluchę za oknem brrrrrrr :shake:. A wyobrażasz sobie co się będzie działo, jak w końcu przyjdzie ten zapowiadany mróz :evilbat:

Posted

No tak kolejny raz dziekuje... tym razem nie za kciuki, tylko zyczonka!

Buziaki goarace dla wszystkich babc... no wlasnie kto na III grupie jest babcia... o borsaf wiem (WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!) ale kto jeszcze?!

Buziaki gorace od imieninowej agi!

vigor_junior: Ty mnie nie strasz administratorem... niegrzeczny chlopczyku! ;)

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']no wlasnie kto na III grupie jest babcia... o borsaf wiem (WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!) ale kto jeszcze?!No ja! Ale Apcia chyba tego święta nie obchodzi, bo chociaż rozmawiałam z nią dzisiaj, to żadnych życzeń nie składała! ;-)

aga_o, wszystkiego naj naj naj! Al czemu Ty na dogo siedzisz zamiast imprezować? :-o

Posted

Flaire napisał(a):
aga_o, wszystkiego naj naj naj! Al czemu Ty na dogo siedzisz zamiast imprezować? :-o

Haneczko ja jestem na imprezie... bardzo, ale to bardzo udanej imprezie... tylko na chwilke zerknelam na dogo... :lol:

WASZE ZDROWKO KOCHANI!:popcorn:

Juz wypilam szampana AFRODITE, teraz zabieram sie za winko :cool3:

Posted

AGNIESZKOM, AGUSIOM,GUGUSIOM życzę: wszystkiego najlepszego, niezależnie czy są dogowomenkami czy nie i czy obchodzą imieniny czy też nie.
vigor - uważaj żeby pod pretekstem leczenia, w Ciebie czegoś nie wszczepili i jakiegoś cyberbelfra nie zrobili, np. sterowanego pilotem z kuratorium.
200 PLN to dużo. Mój znajomy wet za 100 PLN wszczepi Ci chipa i wyda paszport (z wizą chińską i afgańską).
Ja Ci taką terapię mogę zrobić za (circa,about) 20zł z VATem i akcyzą, na trojance litewskiej to będzie oparte. Po kuracji obowiązywał Cię będzie zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych. Musisz przyjechać z kierowcą, albo zostać u nas na noc.
zadziorny - zawsze pisałeś, że kochasz zimę. Teraz już, ja nie napiszę,kolejny raz, że po prostu marudzisz, napiszę, że jesteś niekonsekwentny (trudne słowo, zdolny chłopak jesteś to se w słowniku znajdziesz).
bogula - trzymam, zawsze, nawet jak o tym nie piszę. Myślę, że w poprzednim roku wykorzystałaś już limit "krzywd" i teraz już musi być "z górki".

Posted

vigor napisał(a):
Przeczytalem info na podanej wyzej stronce oraz dzwonilem do tegoz gabinetu (koszt badania okolo 200zl) i wychodzi mi to na wielkie naciaganko.
Mnie też zdecydowanie na to wygląda... :-(

vigor napisał(a):
Bede chyba musial zmienic lekarza!!!!!
Ja bym zmieniła. I pewnie zignorowałabym wszystko, co ten do tej pory powiedział i szukałabym nowej diagnozy... :-(

Posted

[quote name='zadziorny']Dołączam się do życzeń dla forumowych Agnieszek
A ja dla Babć !!! :)

Zapomniałam o Dniu Babci, bo moje już dawno nie żyją, a my dzieci nie mamy, więc nie miał mi kto przypomnieć :)

Posted

[quote name='Ali26762']A ja dla Babć !!! :)

Zapomniałam o Dniu Babci, bo moje już dawno nie żyją, a my dzieci nie mamy, więc nie miał mi kto przypomnieć :)

Ali ja tez babć nie mam :shake: ,tylko przyszywane!(sąsiedzkie):razz: ;)

Posted

[quote name='Ali26762']gugu ja już za stara jestem nawet na takie przyszywane :(Eee tam, od razu za stara! Ja starsza od Ciebie, a Babcię posiadam! :-)

Posted

Szczęściara... :)

Moja babcia ze strony mamy umarła na długo przed moim urodzeniem, a babcia ze strony taty umarła jak miałam 6 lat. Podobno byłam oczkiem w jej głowie, jako najmłodsza wnuczka. Szkoda, że tak mało ją pamiętam...

Dziadka żadnego nie znałam, chociaż dziadek ze strony mamy umarł jak byłam w podstawówce. Dziadek nie utrzymywał kontaktów ze swoimi dziećmi od czasu jak odszedł od nich i założył drugą rodzinę.
Jedynym dziadkiem, którego pamiętam to ojczym mojego taty, bardzo fajny zresztą :)
Umarł pół roku po babci...

Posted

Napisala :Aga Buziaki goarace dla wszystkich babc... no wlasnie kto na III grupie jest babcia... o borsaf wiem (WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!) ale kto jeszcze?!

Hi hi hi ja takich nie znam.:lol: Wszystkim Babciom i Dziadkom Duuuzo radosci zycze :kiss_2:

Aga przyjmij gorace imieninowe caluski :buzi: i ten skromny bukiecik[SIZE=2] :Rose:
:hand: Dobrej nocy'' nocnym markom ''ide spac:sleep2:

Posted

Chyba się zaczyna. Godzinę temu było -2 teraz jest już-10. Snieg przestał padać i zrobiło się złowieszczo cicho. Słucham sobie Grajmy Panu Osieckiej w rewelacyjnym wykonaniu Szałapak.
Wszyscy śpią to sobie mogę powspominać.
Wyszło mi, że ekstremalne temperatury udało mi się zastać w jednym rejonie. W Kirgizji, i to, dokładnie, takie same temperatury: 45 st Celsjusza.
W lecie do bazy, którą jako studenci budowaliśmy, przyjedżali inni członkowie brygad pracy socjalistycznej, dla "prechłoda". W dolinach temperatura w słońcu osiągała 60 st. Celsj, u nas było ledwie 45 "na budowie", a 35 w lesie.
Za to w zimie, wszędzie było równo -45. Równo było też, dosłownie, wszędzie, bo śnieg robił zaspy nawet 12 metrowe.
Wspominając te realia, śmiech mnie wzbiera, jak czytam komunikaty o kłopotach na naszych drogach.
Swego czasu Flaire podpowiadała też proste rozwiązania "mrozowe", w spadku po ojcu.
Czyli dla ludzi obytych, takie warunki nie są ekstremalne.
Kłopoty się zaczynają dopiero wtedy, jak idioci siadają do samochodów.
Przekonano mnie o tym jakieś 10 lat temu, w Niemczech.
Kolega powiedział dosłownie tak: wszyscy mają ubezpieczenie, wszyscy mają opony zimowe,wszyscy mają wzmacniane drzwi, wszyscy mają ABS, wszyscy mają ARS, wszyscy mają AIRBAG - nic im się nie może stać.
Pierwszy dzień opadów śniegu - wszyscy stoją porozbijani.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...