Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i tak już wszystko wiem:happy1: :happy1: ...i ja też.

Aga_o - gratulacje za poprzednie wyczyny naukowe.....:lol: :lol: :lol: , a teraz jak poszło nie wiemy ,więc nam tu melduj nasza Ty modelko prawniczko.Kto już wstał to zapraszam na kawę ....właśnie idę wstawić do kuchni.......

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

I jeszcze jedno pytanie .....czy Serena wróciła do swallow.......:shake: :niewiem:

Coś mi jednak nie tak w kompie funguje ...trza wyregulować :mad: :comp26: .....pójdzie jednak chyba na wymianę........:evil_lol: :hmmmm: :chainsaw:

Przydał by się tu taki komputerowiec od zaklęć .....jak Vigor junior, ale trudno....samemu trzeba będzie coś kombinować......polak nie zawsze potrafi........:comp26: chyba że tak:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Muszę iść na jakieś badania psychiatryczne.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo piszę sam ze sobą........może coś .......:evil_lol: :evil_lol: nie teges :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jeszcze do siebie nie gadam...nie jest zatem tak źle. Myślę :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']Muszę iść na jakieś badania psychiatryczne.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo piszę sam ze sobą........może coś .......:evil_lol: :evil_lol: nie teges :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jeszcze do siebie nie gadam...nie jest zatem tak źle. Myślę :lol: :lol: :lol:
Piszę, coby bos nie musiał iść na badanie psychiatryczne:lol:
Witaj bos :lol: ja też już przy kawce i kompie siedzę. U nas jest -13,5 i napadało przez noc z 5 cm śniegu. I do tego wieje wiatr i jest zadymka. Baaardzo nieprzyjemnie było na spacerku z pieskami, więc się streszczliśmy. Pozdro.

Posted

No na razie tylko tak bo mi się programy do obróbki zdjęć same pokasowały i te nowe muszę przetestować ...i tu kłania się znajomość angielskiego........:crazyeye: :crazyeye: :mad: ...a ja ni w ząb:mad: :shake: :lol:

Posted

Witam Cie Ibolya , my też po spacerku.
U na w tej właśnie chwili termometr na balkonie pokazuje -2st.C co z porannym odczytem daje dosyć sporą różnicę.

Kawa z rana jak śmietana :lol: :lol: :lol:

Posted

Witaj bos :)

Juz Ibolya (ktora rowniez cieplutko witam) przerwala Twoj monolog z monitorem :-)
Kawa pychota, a najwazniejsze ze stawia na nogi :-)
Ja tez juz po spacerku z Majutkiem. Temperatura w Sosnowcu calkiem, calkiem, na pewno milsza niz w Wawie :evil_lol: Jest tylko jeden minus ... brak garazu zmusza do intensywnego machania szczota po samochodzie :cool3:

bos, sliczne zdjecie :loveu: Czekamy na kolejne i trzymamy kciuki za opanowanie programikow :-)

W.

Posted

Witam!
Rano temp. wynosila -5 stopni i tak jest nadal. Tylko pogoda byla calkiem, calkiem totez sunie sobie pobiegaly, Vigor powdychal noskiem swieze powietrze i nastapil powrot do domu. Obecnie jest szaloma zadymka sniezna, a czeka mnie nad ranerm przywoz coruni ze studniowki (lojejko, kiedy to bylo - juz wiem rowne 30 lat temu). Vigorowa pisze oceny opisowe na polrocze dla rodzicow, Junior spiiiii, Vigorowna fruwa po pokojach a ja musze wszystko robic sam (warzywka na salatke juz sa ugotowane, obrane tylko musze jeszcze pokroic).
Aha! Czy slyszeliscie cos na temat aparatu Mora i ....... ?
Bogula - dolaczamy sie do trzymania kciukasow i wierzymy wszystko skonczy sie OK.
Aga_o - przestan imprezowac i pochwal sie ocene i moca naszych kciuko-pazurkow.
Ahoj!

Posted

No dobra.... juz wstalam! Wczoraj byly urodziny sasiadki i jak dotarlam do domu, to byla 5... (rano).

Egzamin... to raczej nie byl sukces... obawiam sie, ze moze nie byc kolorowo :roll: al;e nie trace nadzieii - wszak to egzamin pisemny, wiec na wyniki trzweba bedzie tydzien poczekac!

DZIEKUJE WSZYSTKIM TRZYMACZOM KSIUKASOW! :lol:

Posted

Dzieki za wszystkie słowa otuchy---mamy problem, ale trochę się z tym oswoiłam i wierzę, że po koszmarach bedzie OK; jak coś, to zawrę pakt z:diabloti: ,:evil_lol: ......(wszystko, tylko nie dzieci...!!!)
Tak, u nas na Śląsku to jakby ku wiośnie, to znów zawierucha. Pies zadowolony, bo Aneczka w domu, a zimę przetrzyma z filozoficznym umotywowaniem...Pozdro!

Posted

borsaf dzieki :angel: :angel: :angel: :buzi: (dopóki nie wyszłam za mąż obchodziłam imieniny w styczniu,ponieważ mam męża Ryska,przeniosłam se na kwietnia ;) )

Posted

bos napisał(a):
Witam. Dzisiaj pogoda mrożna -9 st.C ,

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a u nas odwilż... myślałby kto, że to niedaleko... :hmmmm:

Posted

[quote name='bos'](...)
Przydał by się tu taki komputerowiec od zaklęć .....jak Vigor junior, (...)
No mowiac szczerze to czasem udaje mi sie naprawic takie rzeczy którym już chyba tylko czysta magia moze pomoc :ghost_2:
Jak cos to piszcie, pomoge w granicach swoich umiejętności!

Posted

coztego napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a u nas odwilż... myślałby kto, że to niedaleko... :hmmmm:

To było rano ..hehehe, teraz jest +1...hehehehe i też chlapa feeee :lol:

Posted

Heyka :)

A u nas -10 i śnieg. Zobaczcie jak wyglądała wczoraj rzeka Radunia przy Wielkim Młynie w Gdańsku:

Zamarzło w 3 dni...

Dla porównania pokażę Wam jak to samo miejsce wygląda w normalnej temperaturze:

Posted

Flire, Vigor - ja nic nie wiem o aparacie Mora. Toczyłem boje z aparatem Medion i odniosłem pyrrusowe zwycięstwo. Nadal posiadam ten aparat, robię nim zdjęcia, ale jest on "sprawny inaczej".
Jak wiecie posiadam kilkadziesiąt sprawnych normalnie aparatów fotograficznych, więc nie mam problemu ze zrobieniem zdjęcia. Aktualnie na topie u mnie jest konica-minolta dimage z-3.
bos - na kłopoty: Bednarski! Schowaj, co ważne, na płyty lub inny dysk. A potem to już tylko: fdisk!!! Wszystko wsadź od nowa. I nigdy nie instaluj nie sprawdzonych i nie polecanych przez znajomych programów. Mnie zawsze wszyscy op...., że mam takie stare oprogramowanie. A ja najchętniej wszystko bym robił w Win 98 SE. A tak wogóle to vigor-junior jest WIELKI
Ali... widzę, że w Gdańsku wraz ze spadkiem temperatury zmienia się kolor oświetlenia ulic i kanałów :):)

Posted

[quote name='jborowy']Ali... widzę, że w Gdańsku wraz ze spadkiem temperatury zmienia się kolor oświetlenia ulic i kanałów :):)
Nieeeee, zmienił się tylko sprzęt :D
To pierwsze zdjęcie wykonałam "aparatem fotograficznym" Nokia 6230, drugie Konicą Minoltą Dimage Z2 :)

Posted

Agnieszki - wszyskiego najlepszego!!!

Ale narobilem zamieszania piszac nie precyzyjnie. Otoz chodzilo mi o: Terapię aparatem Mora - ktora jest klasyczną terapią regulacyjną, stanowiącą uzupełnienie medycyny biocybernetycznej: akupunktury, elektroakupunktury, terapii naturalnej i homeopatii (www.enervora.pl). Otoz laryngolog polecil mi owa terapie i to koniecznie, nawet podal swoja komorke abym oddzwonil co i jak mi wyszlo. Przeczytalem info na podanej wyzej stronce oraz dzwonilem do tegoz gabinetu (koszt badania okolo 200zl) i wychodzi mi to na wielkie naciaganko. Czy drodzy dogomaniacy slyszeli o owej terapii????? Bede chyba musial zmienic lekarza!!!!!
Ahoj!

Posted

[quote name='Ali26762']Wszystkim Agnieszkom forumowym życzymy[SIZE=6] szczęścia i spełnienia marzeń

I naszym Kochanym Babciom,w dniu ich świeta!!!
:multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...