Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Ali - co do łapek, jest taki środek Tanaderm Jedyny minus - barwi łapy na żółto...no ale Deryl i tak ma żółte łapy. ;) Ale obawiałabym się o ten Wasz biały fotel. ;)
Środek bardzo fajny, polecany i skuteczny (mam). :)
Można jeszcze smarować zwykłą Niveą (ale NIE nawilżającą - bez wody w składzie).
No tak, o fotel to się boję rzeczywiście. Wolałabym już go nie barwić. Wystarczy, że chłop mi go "pomalował" na czerwono i niebiesko jak położył reklamówkę :cool3:
Wazelina nie zawiera wody i nie barwi niczego :evil_lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali26762 napisał(a):
A przy okazji zapytam - jak zabezpieczać psie łapy przy takich mrozach?
Smaruję wazeliną, ale czy to wystarczy?
Powinno :cool1:. Jednak należy unikać miejsc, gdzie jest wysypywana sól, gdyż mimo posmarowanych łap może się wżerać w poduszki (ja w takich sytuacjach swoje piesy przenoszę przez "zagrożony" teren :cool1:) :evil_lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Taa :roll:, wstawianie cytatów jest banalnie proste :cool1:. Schody zaczynają się w momencie, gdy chcemy zrobić cytat w cytacie (a czasem jest to niezbędne by przekaz był jasny i zrozumiały) oraz kiedy cytujemy jednocześnie kilka postów :-o :cool3: ;)

Faktycznie :-o
Wyszły mi dwa osobne cytaty, jeden pod drugim...

No, na upartego jest to czytelne.

Posted

zadziorny napisał(a):
Powinno :cool1:. Jednak należy unikać miejsc, gdzie jest wysypywana sól, gdyż mimo posmarowanych łap może się wżerać w poduszki (ja w takich sytuacjach swoje piesy przenoszę przez "zagrożony" teren :cool1:) :evil_lol:

Deryl na stałej trasie ma do przejścia 4 razy jezdnię. Ale my nie zawsze chodzimy tylko po tej trasie...

Posted

Ali- A przy okazji zapytam - jak zabezpieczać psie łapy przy takich mrozach?
Smaruję wazeliną, ale czy to wystarczy?

Ali- moje sunie jak im lapy zmarznom, to zastepuja mi droge na trzech lapach i blagalnym wzrokiem mowia -"wez mnie na rece"

Czy ktos widzial taaaaka zime???

Aby do wiosny !!! brrrrr

Posted

A co do ubranka, to nie wszystkie pieski godza sie na nie.:shake:
Kliwia jak wie,ze potrzebuja wyjsc na spacer ,
to znika w jakiejs dziurze.:mad: :cool3:
A jak juz sobie ja znajde i ubiore to dostaje doladowania ,
w windzie zrobi z dziesiec kulek.
KIedys nadepnela hamulec.:crazyeye: No i stalismy miedzy pietrami.Na szczescie szybko udalo sie ja uruchomic.:multi:

Posted

Kliwia napisał(a):
A co do ubranka, to nie wszystkie pieski godza sie na nie.:shake:

Przymierzyłam Derysiowi - stanął i stał do momentu, w którym nie wyjęłam psich ciastek. Szybko okazało się, że da się iść, siedzieć i nawet warować :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Taa :roll:, wstawianie cytatów jest banalnie proste :cool1:. Schody zaczynają się w momencie, gdy chcemy zrobić cytat w cytacie (a czasem jest to niezbędne by przekaz był jasny i zrozumiały) oraz kiedy cytujemy jednocześnie kilka postów :-o :cool3: ;)[quote name='Ali26762'] Faktycznie :-o
Wyszły mi dwa osobne cytaty, jeden pod drugim...

No, na upartego jest to czytelne. Uffff, chyba o to chodziło, prawda? Da się :)

[quote name='zadziorny']No :roll: czas spać, bo przed szóstą wstaję i jadę na narty :cool1: :multi: :sweetCyb:
Dobranoc :sleep2: zadziorny - ale masz fajnie... Pozdrów góry ode mnie, plizzzzz :)

Posted

[quote name='Kliwia']

Czy ktos widzial taaaaka zime???

Aby do wiosny !!! brrrrr
Ali ---to chyba zima nad morzem? taką masz?;)
Fafika przy/naparło bardzo wcześnie, ale śnieżnymi "diamencikami" nacieszyłam oczy, nie zmarzłam (choć śnieg trzeszczy a księżyc błyszczy)...Obudziły się okoliczne kamienice---po wylatujących dymach z kominów próbuje ustalić kierunek "wiatru"...pasuje na południowy-wschód;) ...

Posted

zadziorny napisał(a):
No :roll: czas spać, bo przed szóstą wstaję i jadę na narty :cool1: :multi: :sweetCyb:
Dobranoc :sleep2:

Masz sie fajowsko! a psinki zostaja w domu? Ja z młodszą jadę do Zabrza na atroskopię...Trzymajcie za nami, aby poszło znakomicie, szybko i bez złej diagnozy.....Pozdro dla wszystkich!

Posted

[quote name='bogula']Ali ---to chyba zima nad morzem? taką masz?;)
Fafika przy/naparło bardzo wcześnie, ale śnieżnymi "diamencikami" nacieszyłam oczy, nie zmarzłam (choć śnieg trzeszczy a księżyc błyszczy)...Obudziły się okoliczne kamienice---po wylatujących dymach z kominów próbuje ustalić kierunek "wiatru"...pasuje na południowy-wschód;) ...
bogula - bardzo poetycko ...napisane:lol:
Vigo ten wariat - taka pogoda mu pasuje - szaleje jak wariat na mrozie i ani mysli o powrocie do domku:crazyeye: aż pańcia przyplaciła to zdrówkiem:shake:
kciukasy za młodszą pociechę boguli i następny zdany egzamin agi;) :lol:

Posted

Bogula, Aga_o - kciukasy zacisniete, czyli wszystko bedzie OK.
Temperatura w Vigorlandzie: rano - 12, obecnie -8. Sunie troche rano pobiegaly, zaliczaja obecnie 1,5 godzinki chrapanka, a ja w tym czasie zgotowalem czerwony barszczyk i uszka - pychota. Juniorowi robie pobudke i czeka go niespodzianka - lopatologia na podworku, a ja z Diuna udaje sie na dalsze trymowanko.
Ahoj!

Posted

[SIZE="5"]Witajcie !!!

Dzis oj jak zimno - 10 pada snieg wieje i Dora zastrajkowala nie chce wyjsc.

[SIZE="5"]Aga juz zaczynam zaciskac kciuki powodzenia !!!

:happy1: :happy1: :happy1: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Ja wolę na termometr nie patrzeć...

bogula, mocno trzymam kciuki.

aga_o, Tobie żadne kciuki niepotrzebne, nie warto kciukasów od zdrowia młodszej boguli ujmować coby Tobie na jakis głupi egzamin starczyło. ;)

Posted

[quote name='bogula']Ali ---to chyba zima nad morzem? taką masz?;)
Heyka :)

Nieeeee, nie mam takiej, bogula, i obym nie miała, choć nie przeczę - piękna jest. Ale zadowolę się zdjęciami, nie muszę na żywo czegoś takiego oglądać :)
Wczoraj wieczorem też zwróciłam uwagę na te diamenciki spadające z nieba - niesamowite to było. Chodniki lśniły, wyglądało jakby ktoś rozsypał srebrne konfetti - ślicznie!

Posted

Kciuki za młodszą boguli i Agę mocno zaciśnięte, dziewczyny - wszystko będzie dobrze.

Wyprowadziłam Deryla w ubranku - hihihihi :D
Latał jak pochwiściel, szwungu dostał na podwórku, ale zrobił wszystko co powinien, łącznie z kupalem. Nie jest źle, ubranko zaakceptowane w razie niemca, ale na razie odpuścimy sobie. W każdym razie test wypadł pozytywnie :D

Posted

[quote name='Wojtek']

Napisał(a) Ali26762
...jak pochwiściel, szwungu dostał...

... :-?...
:evil_lol:
Ali, u licha, co to jest pochwiściel?! :evil_lol:

Posted

Sluchajcie
wlasnie wrocilam ze spaceru z psicami.
No i wykrakalam.
Deborze przymarzaly lapy po dwoch minutach,
na trawniku chciela podniesc wszystkie lapki jednoczesnie.
No i wrocilam z psem pod pacha,z niezalatwionymi sprawami do konca .Smarowanie lap nic nie pomoglo.:shake:
Nie wiem ile jest teraz minusikow,ale o 8.00 rano bylo
- 21i to bez sciemy
[SIZE=2]Oj nie dobrze bedzie.:shake: :shake: :shake:
Aby do wiosny ,ale jak do niej przezyc:lying: :???:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...