borsaf Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 GRATULACJE!!! jeszcze raz. Na wymioty to jest lek homeopatyczny: Ipecuanhoe C9 np. Podajesz przed jazdą jakieś pol godziny. Swietnie wstrzymuje wymioty. Zresztą pytaj Niedzwiedzicy, ona sama Toruń jakos przeżyła na Ipeca i innych lekach bo miała biedactwo migrenę giganta z wszystkimi objawami. Była zielona ale jakos przetrwała. Z tego, co wiem, to jej sunie też w młodosci dostawały leki na wymioty (Koka?). Możesz wypróbować przy innej okazji ale dobry skutek wtedy nie należy przenosić na wyjazd na wystawę. Tam prawdopodobnie stres wasz, przygotowania etc przenosi sie na sunię. Wy też wracaliście zadowoleni odprężeni więc czym sunia miała sie denerwować? Ciekawe, czy gdyby jechała z kimś zaprzyjaźnionym, kto nie wystawia, jedzie w innym celu do tego samego miasta, też by wymiotowala? Acha, Foty wspaniałe, miło się ogląda, dziękujemy.
vigor Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 borsaf napisał(a):GRATULACJE!!! jeszcze raz. Na wymioty to jest lek homeopatyczny: Ipecuanhoe C9 np. Podajesz przed jazdą jakieś pol godziny. Swietnie wstrzymuje wymioty. Zresztą pytaj Niedzwiedzicy, ona sama Toruń jakos przeżyła na Ipeca i innych lekach bo miała biedactwo migrenę giganta z wszystkimi objawami. Była zielona ale jakos przetrwała. Z tego, co wiem, to jej sunie też w młodosci dostawały leki na wymioty (Koka?). Możesz wypróbować przy innej okazji ale dobry skutek wtedy nie należy przenosić na wyjazd na wystawę. Tam prawdopodobnie stres wasz, przygotowania etc przenosi sie na sunię. Wy też wracaliście zadowoleni odprężeni więc czym sunia miała sie denerwować? Ciekawe, czy gdyby jechała z kimś zaprzyjaźnionym, kto nie wystawia, jedzie w innym celu do tego samego miasta, też by wymiotowala? Acha, Foty wspaniałe, miło się ogląda, dziękujemy. Byly wyjazdy 50-70 km - nie zwiazane z wystawa - podczas ktorych Diuna wymiotowala jadac w tamta strone. Nigdy nie wymiotuje wracajac z powrotem. Aha. Jadac (juz po 2-krotnym wymiotowaniu) dalej, zona przykryla Diunie glowke recznikiem oraz nie pozwalamy patrzec jej przez okno. Predkosc ze wzgl. na Diune mam zawrotna - max. 80 km/h.
vigor Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ramir napisał(a):W Nowym Targu jest tylko jeden AT. I to mój NANADO. Flaire to ten z Poznania. Jedzie z nim jego drugi właściciel. Ramir - widzialem pieknego erdela na porownaniu gr. III; teraz juz wiem czyj to pieknis.
gugu Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 vigor foty super,nie dziwie sie ze Diuna wygrała :P ,brawa dla pani vigorowej.....
zadziorny Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 vigor foty superanckie :lol: Wiem już teraz dlaczego odnosicie takie sukcesy na wystawach :wink: Po prostu Pani vigorowa wystawia, a Ty znakomicie odstresowujesz psa (vide fota nr 2) :B-fly:
czapla Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Gratulacje dla Diuny :smilecol: Zdrdzcie prosze co za kerrak wzial grupe?
Ali26762 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Hej hej :) Zgodnie z obietnicą zamieszczam kilka fotek z koncertu Jean'a Michel'a Jarre'a. Jakościowo są do ciężkiej bani, robiłam je bowiem komórką, ale za to są moje własne :D
Ali26762 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Tu jest galeria zdjęć, ale te nie moje, więc ich nie mogę wkleić :)
Ali26762 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Tak? Cieszę się bardzo :D W takim razie idę do Żaby przepuszczać Deryla z wczorajszej kąpieli w jeziorze :D
Ali26762 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Nooo, to jeszcze mi tylko zostały do uzupełnienia wakacje i z fotkami będę na bieżąco :D
gugu Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ali Deryl rosnie w oczach,foty bombowe,zarówno psiorka jak i z koncertu.....
aga_ostaszewska Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Z samego rana takie fotki (z koncertu, no i pięknego Gorylka), to miodzio na osłodę dzionka :D
INA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ali - Ty się wczoraj napracowałaś :lol: ale warto było :P Te z koncertu są bombowe i wystrzałowe :wink: nawet jakość nie jest taka zła- wszystko widać nawet telebim ...i sylwetkę. A te z Derysiem ... :lol: nic dodać nic ująć - ukojenie na początek dnia pracy--- masz odważnego pływaka - toż to jeszcze szczeniak a jak pływa :lol: . A gdzie Wy macie jeziorko w Gdańsku? Teraz te wakacyjne byłyby jak najbardzej na miejscu tak na pożegnanie wakcji. :roll:
vigor Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='czapla']Gratulacje dla Diuny :smilecol: Zdrdzcie prosze co za kerrak wzial grupe? Sprawdzilem w katalogu, byly zgloszone dwie suki w klasie posredniej Derrymore AILILL BEST i Derrymore ARVEN GILL (wynika ze sa to siostry), ktorych hod. i wl. jest Daniela Borzova z Koszyc - ktora wygrala nie wiem. Na stronie www.zkwpnowytarg.republika.pl bedzie zestawienie wynikow i sprawozdaniez wystawy.
zadziorny Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ali - foty z koncertu są bombowe :lol: W ogóle nie poznać, że robione komórką :roll: Deryś jest słodki. Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie, gdzie się otrzepuje z wody :bigok:
niedzwiedzica Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No, odrobiłam zaległosci wakacyjne w czytaniu :wink: Gratulacje dla Diuny i dumnych właścicieli :drinking: ze zdjęc widać,że pan na zestresowanego wystawa nie wygląda..pies też nie :wink: Ali-zdjęcia piekne,az żal,że na żywo tego nie widziałam.W tv to jednak nie to :evilbat: A szczyl pływa jak żabka :D
vigor Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 W niedziele jedziemy na wystawe do Przemysla, gdzie zapewne stawka bedzie welszy liczniejsza. Spodziewamy sie spotkania na ringu z Trokiem z Turzycowych Kniej. Ojciec Troka (Neron z Turzycowych Kniej) jest rowniez ojcem babci (Gai - wl. Zadziorny) Diuny po stronie matki. Nam raczkujacym wystawcom przychodzi rywalizowac z Happytailsami lub Turzycowymi Kniejami - czyli z rodzinka.
Recommended Posts