Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i już jestem nazat!

na piatke to bym musial chyba na glowie stanac ale 4.0 wywalczyłem:bigcool:!!!!

dzieki za kciukasy!!! jestescie super:multi:!

specjalnie dla Was... do uzytku zewnętrznego

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='vigor_junior']no i już jestem nazat!

na piatke to bym musial chyba na glowie stanac ale 4.0 wywalczyłem:bigcool:!!!!

dzieki za kciukasy!!! jestescie super:multi:!
Przede wszystkim Ty jesteś super :)

Gratulacje !!!

Posted

DROGA ADMINISTRACJO DOGOMANI:mad:!

PROSZE O ZABLOKOWANIE FORUM DLA UZYTKOWNIKA aga_ostaszewska BO CIĄGLE ZAMIAST SIE UCZYC NA TEN JUTRZEJSZY EGZAMIN ZERKA TU I ZERKA I MA WYMOWKE ZEBY TYLKO SIE NIE UCZYC!
;););)

Posted

vigor_junior GRATULACJE!!
ela_h ale fajna mamuśka w pościeli, już wiem po kim Czardasz to ma, najbardziej lubi się właśnie tak wylegiwać, najchętniej na poduszce. Już się cieszę na przyszłe fotki maluszków. całuski od synusia.

Posted

Junior - no, bravo! Ale nie za egzamin, boś się na nim nie namęczył, tylko za podpuszczeniu tylu kciukasów, co za Ciebie całą robotę zrobili. Oj daleko Ty zajdziesz - pamiętaj, że to ja pierwszy przepowiedziałem.

Ela_hryckiewicz - a kto tak biedną sunię obdarł na biuście do gołego? Mojej Dirze dałem termin 6.02 a Twoja kiedy musi rodzić?

Posted

[SIZE="3"]Witam !!!

[SIZE="4"]iborowy

Ha ha ha ten ozor w sloju jest bardzo dlugi moze mala pasteryzacja by sie przydala. Co do brzusia Dory to mam takiego madrego weta
przed badaniem USG tak ja zalatwil, ale nic to ona bardzo szybko odrasta za dwa tygodnie bedzie juz pokryta ladnym meszkiem. Termin porodu Dorci to
4.02. widze, ze bedziemy razem przezywac meki naszych suczek.
Kurcze nie potrafie wstawiac cytatow.:placz: :placz: :placz:

Posted

Witam!
Wlasnie wrocilem z konsulatacji laryngolicznej.
Diagnoza: listwy przegrody nosa nie krajać (bo mogę się jeszcze załapać na festynik ludowy w Dobieszynie - hihihi), ale nalezy iść na urlopik, dać strunkom głosowym odpocząć i jeśli nie znikną baloniki na strunach, to foniatra musi owe baloniki usunąć w odstępach jednego miesiąca. Rekonwalescencja (patrz: udział w wystawach psów rasowych), a potem do rooooobooooty.
A to ci bestyjka z tego mojego Juniora. Robi zaliczenia zamawiajac jakowes czary-mary na dogo. Na serdelkowie to by mu nie przeszlo.

P.S. Fajkow nie kurim przeszlo 14 latek (za matuszki komuny ja kuril tolko siedeem fajkow na dobu - łomatko ja tego zaluje fe - brrrr).
Ahoj!

Posted

Ela_hryckiewicz - napisała:

"Kurcze nie potrafie wstawiac cytatow"

Ja też nie, ale z tym da się żyć. Po odnowie dogomanii to ja właściwie nic nie potrafię tu zrobić. Ale może o to reformatorom właśnie chodziło:
Żeby forma nie przerastała teści !!!

Posted

[quote name='jborowy']Ela_hryckiewicz - napisała:

"Kurcze nie potrafie wstawiac cytatow"

Ja też nie, ale z tym da się żyć. Po odnowie dogomanii to ja właściwie nic nie potrafię tu zrobić. Ale może o to reformatorom właśnie chodziło:
Żeby forma nie przerastała teści !!! Cytaty wstawia się bardzo prosto. Na dole każdego postu jest taki niebieski guzik z napisem QUOTE. Należy kliknąć na niego, a później od nowej linii pisać swój tekst.
Można też swój tekst ręcznie umieścić w czymś takim [quote ].....[/quote ] (tylko nie robić żadnych spacji między wyrazem quote a kwadratowymi nawiasami :)

Posted

ela_h ; j_borowy w tym poscie, z którego chcecie cytować trzeba nacisnąć napis Quote , który się znajduje po prawej stronie na dole okna postu. Otworzy się okienko z tym postem. Jeżeli chcecie zecytować całość, to nic nie trzeba robić, tzn. postawić kursor za napisem [quote] i po ENTER zacząć pisać od następnej linijki. A jeżeli chcecie zacytować tylko kawałek, to trzeba postawić kursor za ostatnim słowem, którego nie chcecie cytować i wykasować to niechciane (BackSpace). Powodzenia.
vigor diagnoza nienajgorsza. No to miłego odpoczywania... we Włocławku będziesz odpoczywał? Pozdro.

Posted

[quote name='Ali26762']Cytaty wstawia się bardzo prosto. Na dole każdego postu jest taki niebieski guzik z napisem QUOTE. Należy kliknąć na niego, a później od nowej linii pisać swój tekst.
Można też swój tekst ręcznie umieścić w czymś takim [quote ].....[/quote ]tylko nie robić żadnych spacji między wyrazem quote a kwadratowymi nawiasami ( :)

Ali nim się zebrałam z pisaniem, już wytłumaczyłaś, no cóż będzie dwa razy. Pozdro.

Posted

A u mnie trwa walka z ubrankiem dla Deryla. Rok temu kupiłam dla Beruszka, długo go nie ponosił... Trzeba było dla niego troszkę powiększyć, a teraz ubranko musi wrócić do pierwotnej formy. Fajne jest, nieprzemakalne, na polarku. U nas -15 i temperatura leci na dół z prędkością 1 stopnia na godzinę.
Deryl przeciągnął mnie na ostatnim spacerze jak husky przy saniach, a było "tylko" -10......

A tak wyglądał Bery w tym ubranku:

Posted

Ubranko fajoskie :lol:. Kiedyś Flaire wstawiła fotę Misi w panterce - wyglądała czadowo :cool1:. Jednak wydaje mi się, że welsh takiego wdzianka nie potrzebuje nawet przy -20 stopniach (chyba, że tuż po solidnym trymowaniu, chociaż moje golaski biegały po mrozie bez kubraczków :evil_lol:)

Posted

O rany, ale ubranko! :cool3: Luka nie chodzi w swoim. Wychodzimu 3x dziennie na 5 minut i raz dziennie na boisko (dojście zajmuje 3 minuty), na którym biała non stop biega. Ubranko na razie niepotrzebne... Choć żebyście widzieli te oburzone miny i docinki staruszek, że taki kanapowiec, a bez ubranka chodzi! :evil_lol:

Ali - co do łapek, jest taki środek Tanaderm Jedyny minus - barwi łapy na żółto...no ale Deryl i tak ma żółte łapy. ;) Ale obawiałabym się o ten Wasz biały fotel. ;)
Środek bardzo fajny, polecany i skuteczny (mam). :)
Można jeszcze smarować zwykłą Niveą (ale NIE nawilżającą - bez wody w składzie).

Posted

Wiecie, Bery miał, bo już nie biegał i nie dawał rady sam się rozgrzać, musiałam mu pomóc. A Derylowi nie kupowałam żadnego ubranka, ale zdziwiła mnie dzisiaj jego reakcja na spacerze, stąd pomysł, żeby mu przerobić Beruszkowe. No nic, założę raz i zobaczę.
zadziorny - u nas zima jest wilgotna. Na południu jest całkiem inna. Nie cierpię zimy nad morzem :angryy:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):

Kurcze nie potrafie wstawiac cytatow.:placz: :placz: :placz:
Taa :roll:, wstawianie cytatów jest banalnie proste :cool1:. Schody zaczynają się w momencie, gdy chcemy zrobić cytat w cytacie (a czasem jest to niezbędne by przekaz był jasny i zrozumiały) oraz kiedy cytujemy jednocześnie kilka postów :-o :cool3: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...