czapla Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Wyobrazam sobie... ja wystawe kubowa traktuje jak swoiste swieto i zawsze sie staram byc, chocby, zeby zobaczyc co nowego.
Flaire Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 No a ja miałabym problem, bo na Włocławek się obraziłam :angryy: po ostatniej tam wystawie. :mad: :eviltong: Ale że i tak mnie nie będzie w kraju, to nie muszę się zastanawiać, jak bardzo się obraziłam. ;)
Wind Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 bos napisał(a):.......to jest dobr:lol: ....tylko fotografuję...:lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ..............bez komentarza.....:lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: Wiesz jak mowia na ASP? Niespelnieni rzezbiarze, malarze, projektanci i muzycy to wlasnie fotografowie :evil_lol: Nie wiem jak to sie ma do mnie, poniewaz przede wszystki jestem ekonomista i informatykiem ... hmmm ..
Ali26762 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Heyka :) Miałam dzisiaj kiepski dzień ze względu na smutną rocznicę - dziękuję wszystkim za chwilę zadumy nad Beruniem... Oczywiście pojechaliśmy do niego, zabraliśmy też Derysia żeby się wybiegał (Bery jest w miejscu po części ogrodzonym, z dala od ruchu ulicznego). W mieście śniegu nie ma, a tam jest, więc Andrzej rzucal Derylkowi zmarznięte grudy, a pies biegał do nich, punktował je noskiem, po czym szybciutko wracał do pańcia (na pustaka, co będzie nosił zimny śnieg :cool3: ), a ja byłam szczęśliwa patrząc na ten wulkan energii :) W domu też bawiliśmy się zabawkami, przede wszystkim misiem, bo miś jest nowy i dlatego stanowi dużą atrakcję :) A oto obiecane fotki:
Gosia_i_Luka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ali... dla Beruszka.... ps. cuś Ci się chyba pomerdało z fotkami...wprawdzie widzę tylko dwie ostatnie (dwie pierwsze to czerwone krzyżyki), ale na tych fotach, które widzę, to jakiś udomowiony niedźwiedź brunatny pozuje... :p
Ali26762 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dzięki, Gosiu... P.S. Fotki wchodzą wszystkie, sprawdzałam z Anglii, ale trzeba kilka razy odświeżyć stronę. Niedźwiedź pozuje na trzech fotkach, w psich zębach :cool3: :eviltong:
zadziorny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Ali26762'] W domu też bawiliśmy się zabawkami, przede wszystkim misiem, bo miś jest nowy i dlatego stanowi dużą atrakcję :) A o którym misiu myślisz, o tym na dole czy na górze :hmmmm: :niewiem: ;)
Gosia_i_Luka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ali - teraz to mi się niestety już żadna fotka nie pokazuje, mimo wielokrotnego odświeżania. :shake: :-( ps. cofam - złośliwość rzeczy martwych :diabloti: - napisałam ten post i wszystkie mi się wyświetliły. :diabloti: :evil_lol:
bos Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witam w piękną słoneczną niedzielę , mróz -7st.C Ali - fotki z misiami są super. I ja takiego misia mam w domu. Najwyższy czas zatrudnić zadziornego....hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: juz prawie sezon. A co do wystawy klubowej we Włocławku to skąd wiadomości że zmiana terminu na 12.03.2006r. Na stronie ZK Włocławka nic nie piszą :mad: :mad: Fuka - podobno dostałaś taką info mailem...czy to pewne:siara: Przy okazji pozdrawiam i cieszę się że doszły:lol: :lol: :lol: :lol:
Nitencja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 BOS odswiez sobie dane na stronie ZKWP o/Wloclawek juz jest ta informacja...
zachraniarka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ali zdjęcia świetne! Deryś to się zrobił mały miś- słodki jest! :loveu: Pamięci Beruszkowi [']
zadziorny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A my dzisiaj, w tą piękną słoneczną niedzielę zaliczyliśmy superancki spacerek po lesie :multi: :cool1: :sweetCyb:
INA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ali ...pamięci Beruszka... ja też nie widzę wszystkich fotek Derysia - w niektórych są - czerwone kwadraciki:roll:
INA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 zadziorny - też byłam i idę na spacerek - u nas pięknie zamarzło jezioro i.....jest nowy teren do spacerów - chciałam porobić fotki ale u nas słonka nie było - jakaś taka mgła... dobrze że w zeszłym tygodniu trochę nafociłam za to Vigor Junior - ogladałm jego foty --- to prawdziwy zawodowiec -- super!!
Ali26762 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Heyka :) TAk, fotki vigora juniora rewelacyjne :) A my dzisiaj byliśmy z chłopem i z Derylem na dłuuuuugim spacerze. Poszliśmy na Starówkę, nad Motławę. Słoneczko świeciło, mrozek szczypał, piesek biegał - piękna niedziela. I znowu spotkała nas miła niespodzianka. Wstąpiliśmy do baru na zapiekanki (tydzień temu testowaliśmy tam hot-dogi i panią z baru - pozwoliła Derylowi wejść, więc test wypadł pozytywnie ;) :D ). Pani nas poznała, dzisiaj nawet nie pytałam czy pies może wejść, tylko śmiało wkroczyliśmy do środka całą rodziną. Zamówiliśmy zapiekanki (nota bene pyyyyyyyszne, dawno tak dobrych zapiekanek nie jadłam) i na koniec chcieliśmy kupić parówkę dla Derysia. Pani przyniosła parówkę i dała ją Derylkowi, nie biorąc od nas pieniędzy :) Nie wiem na czym to polega, ale albo my mamy jakieś szczęście, albo ludzie w Gdańsku bardzo lubią psy :) zach, INA - bardzo Wam dziękuję za świeczuszki...
zadziorny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Oto mały fotoreportaż z dzisiejszego spaceru :cool1: :bigcool: Trudzia (zwracam uwagę, że trzy tygodnie temu była wytrymowana do gołej skóry, a teraz - proszę jaki ma piękny czapraczek :loveu:): Gaja: A tak wygląda obecnie las, do którego chodzimy:
zadziorny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A teraz moje patyczaki wcinają gałęzie: :mad: :roll: :evil_lol:
zadziorny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 I jeszcze trochę poprzynudzam fotami moich piesów :cool3:. Trudzia: Idziemy do domu: :cool1: :cool3:
Ali26762 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Przynudzaj, zadziorny, przynudzaj jak najczęściej, bo fotki są świetne, a sunie śliczne :) Nooooo, mina zabójcza :D :D :D
Ali26762 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='bos']Ali - fotki z misiami są super. I ja takiego misia mam w domu. Najwyższy czas zatrudnić zadziornego....hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: Masz dobrze z zadziornym, a mnie, biednej, wiatr zawsze w oczy... :placz::placz::placz:
Ali26762 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 INA napisał(a):ja też nie widzę wszystkich fotek Derysia - w niektórych są - czerwone kwadraciki:roll: To wina albo żaby albo forum. Otwierają się wszystkie, na pewno.
zadziorny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ali26762 napisał(a): Nooooo, mina zabójcza :D :D :D Taa, Gaja właśnie obrabia gałązkę, a Gertrud na drugim planie też coś tam w zębach międoli :roll: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ali26762 napisał(a):To wina albo żaby albo forum. Otwierają się wszystkie, na pewno. Ja widzę wszystkie foty (sztuk cztery) :lol:
INA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 teraz ja widze pierwszą i ostanią fotkę Derylka a tych środkowych nie:shake: zadziorny - jak miło popatrzeć na takie pieknę czapraki :lol: fotki świetne!!! ja chciałam swojego przejechać trymeram ale gdzie tam chłopak unika zabiegów pielegnacyjnych jak ognia, ostanio uciekł mi z niby stołu trymerskiego razem z szubienicą u szyji - zeskoczył---i zerwał - dobrze ze była lekko przykrecona ale i tak sie przestraszyłam - mógł się przecież udusić:shake: :angryy:
Ibolya Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witajcie dogomaniacy :lol: Ali : jakie piekne misie. Ja też miałam problemy z obejrzeniem tych fotek, musiałam wielokrotnie odświeżać stronę, żeby foty weszły. zadziorny : jakie piękne czarne czapraki. Super mieliście spacer, my tylko na krótko wyszliśmy do parku z piłeczką, nie było słonka, za to mróz -6 stopni. A teraz jest jeszcze zimniej. A propos piłeczki, to mój piechol tylko takie uznaje, które mu się całkiem do pyska mieszczą , wiekszymi się wcale nie chce bawić, a te małe są po krótkim czasie całe obślinione brrrrr :angryy: Słuchajcie mam pytanie. Znajomemu welszykowi łysieje nochał jak na zdjęciach poniżej. Ktoś może się z czymś takim już spotkał? Jeżeli tak, to proszę o radę co z tym fantem robić. Pozdro. Oto weszterier łysonosy:
Recommended Posts