czapla Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nitencja - chyba w nie troche nie wierzysz, burek by nie zdazyl zadzialac;) A tak serio, to ja ciagle mam takie sytuacje i przezywam horror, bo wiecie, ze Niuniowi dwa razy nie trzeba powtarzac... A tak wogole, to mily ktos mnie namawia na wystawe w Jaroslawiu :lol:
Ela_hryckiewicz Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [SIZE="5"]Witajcie !!! Wlasnie przyjechalam z pracy, jest zimno i spadajaca marznaca mrzawka z nieba przemarlam do szpiku kosci. To nic ale jak wracam Dorcia wynagradza mi wszytstko wita sie ze mna tak serdecznie, ze az milo. Ali rodzinka powiekszy mi sie o conajmniej cztery sztuki , ale to bylo bylejakie badanie a powtorki nie bede robic, a to dlatego ze nie chce suki stresowac. Bardzo nie lubi jak ja sie przewraca do gory brzuszkiem. Nitencja sliczne masz te pieskiu czy one na prawde tak sie przyjaznia jak na tych zdjeciach:;) :lol: :lol:
Ali26762 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Heyka :) Ela - świetna wiadomość :) Ciekawe czy będą sunie, czy znowu same ogony :D A mnie spotkało dzisiaj coś miłego - weszłam do ciucholandu z zamiarem kupienia Derylkowi jakiegoś pluszaka, bo ładnie się pluszakami bawi i lubi pluszaki. Przy wejściu zobaczyłam kartkę, że nie wolno wchodzić z psami... (byłam akurat sama). Podeszłam do pani i pytam, dlaczego z psami nie wolno wchodzić. Opowiedziałam jakiego mam fajnego psa, pokazałam fotkę w telefonie i pani pozwoliła Derylowi przychodzić :D Mało tego, jak poprosiłam o pluszaki, to zdjęła z wystawy ładnego misia i podarowała go Derysiowi! Nie chciała pieniędzy. Obiecałam, że w przyszłym tygodniu Deryl sam przyjdzie jej podziękować :D
Wind Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ali, Sa jeszcze mili ludzie na tym swiecie :-) Powiedz, ze Dogomaniacy podziwiaja taka postawe i mimo, iz tej ekspedientki osobiscie nie znamy to juz ja bardzo lubimy :loveu: A moze jakas fotka z nowym misiem? :cool3:
Ali26762 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Obiecuję, że zrobię, ale później - teraz jedziemy do Beruszka, a potem do kuzynki, więc będę dopiero późno.
Nitencja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Wrrrrrrr ja tez mam czasem t akie sytuacje bo ludzie w nowym miejscu zamieszkania nie dbaja specjalnie o psy...... :cool3: no ale wiekszosc to szczkeacze ktore boja sie podejsc... A ALex tez jakis spokojniejszy z wiekiem .... ;-) Czapla do Jaroslawia ?? A wiesz jaki pasqdny sedzia tam jest :razz: Ela psiaki sie zgadzaja generalnie :) spiecia maja przy zarciu , wiec kazdy dostaje w innym miejscu a tak w ogole to ( tfu tfu ) sielanka :loveu:
czapla Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nitencja - wlasnie sie doczytalam co za paskudnik sedziuje w tym Jaroslawiu i sama nie wiem czy mloda sucz zaprezentowac:cool3: , sie zobaczy;) Co do dogadywania sie terrierow, to ja tez zadnych problemow nie mialam wprowadzajac gowniare - staruchy troche poburczaly, wytarzaly i uznaly za swoja. I ja sie jeszcze uparlam, ze wszystkie beda jadly w kuchni, bo miski nie beda sie petac po wszystkich katach - na poczatku pilnowalam, zeby Lucynie nie przyszlo do glowy przegnac malucha i wciagnac jej porcje, ale teraz to juz pelna harmonia. A i jeszcze jedna korzysc - maluchowi nigdy nie przyszlo do glowy grymaszenie przy misce, wciaga wszystko od razu, bo wie, ze jesli wyjmie glowe z miski, a cos na niej zostanie, to drugiej szansy nie bedzie - Lana czeka:lol: Wlaza wszystkie do jednej klatki i leza upchane jak sledzie, kolektywnie porwa ukradziona szmate, wyliza sobie nawzajem uszka, oczka i inne czesci ciala - totalna sielanka! Ja ich wzajemnymi relacjami jestem zachwycona:multi: Choc zapewne gdyby Sasanka miala jajka sprawy nie wygladaly by tak rozowo:roll:
zadziorny Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nitencja napisał(a): Czapla do Jaroslawia ?? A wiesz jaki pasqdny sedzia tam jest :razz: Na stronie Oddziału w Przemyślu nie ma na ten temat żadnej informacji :mad:. Czyżby to był ten znany, pasqdny sędzia z Rudy Śląskiej :hmmmm: :niewiem: :evil_lol:
Flaire Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Nitencja napisał(a):A wiesz jaki pasqdny sedzia tam jest :razz: Nitencja znowu sędziów obgaduje, hihi :evil_lol: .
czapla Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ja mam swoje zrodla, by sie dowiedziec o sedziego w Jaroslawiu;) :lol: , a sedzia faktycznie paqudny;) :cool3: :cool3: :cool3:
Ali26762 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Heyka :) Wróciłam od kuzynki. Nie będzie dzisiaj fotki z nowym misiem, bo fociłam tam Kocia i wypstrykałam akumulatorki... Teraz się ładują. Ale jutro zrobię, obiecuję :)
Wind Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 bogula, Jestem tu przed Toba! Jestem tu przed Toba! :multi: :multi: :multi: W koncu mi sie udalo :cool3: Ali, Ok, pora byla pozna, jestes rozgrzeszona :cool3: Tylko przez uprzejmosc, nie bede do Ciebie dzwonic, o tak "gorliwej" porze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje, ze jak wieczorkiem zjade ze zdjec, to beda tutaj miodzio-foteczki Derylek i Mis? :loveu: Elu_hryckiewicz, Gratulacje! Gratulacje! Mam slabosc do szczeniorow z Twojej Hodowli :cool3: Ah te instynkty, energia i lobuzerstwo :loveu: A jakie sliczne sa .... marzenie :-)
Ali26762 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Właśnie minęła godzina 6.00 - o tej godzinie, równiutko rok temu, pożegnaliśmy Beruszka... :(
zadziorny Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nitencja napisał(a):e nieee welshe lepiej niech futerka nie traca -sezon sie zaczyna niedlugo a nie z burasami sie zrec ..... Kiedy moje welshyce są atakowane przez znajomą foksiczkę, to na "placu boju" znajduję jedynie białe kłaki :mad: :diabloti: :evil_lol:
bos Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ali...['] [']['] Przykra rocznica......:-( ....ale Derylek osuszy Ci łezki smutku i na pewno przyspoży łezki radości.:lol: :lol: :lol: :lol: Beryś zostanie jednak w pamięci.....i to jest piękne:roll: :roll: :roll:
bos Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Po mału rusza mój kompik bardzo mnie to cieszy. Muszę się teraz pozbierać z tym wszystkim , poszukać starych plików ,zdjęć...i zacząć tu z Wami korespondować. Wind - no, no , stronka mistrzowska, Ty to masz talent:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Fiuu , fiuuuu :crazyeye: :lol: Sama radość. O mało byśmy się nie pobili w domu podziwiając również i rysynki / rysunek czy zdjęcie:lol: :lol: :lol: /, w szczególności te w ołówku. Wyglądają jak zdjęcia. Po prostu niemożliwe:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....a jednak:multi: :multi: :multi: :multi: :lol: :lol:
Nitencja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Wind a nie mozna by bylo sie umowic na jakas sesyjke ?? :) "Psy dogomaniakow" :cool3:
vigor_junior Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 wiadomo kto... Diuna! lotniskow Krosnie... szaleństwo fotografa. Vigorland.. widok z góry "Chełm"... Witam!! po długim czasie mojej nieobecności wreszcie tu zawitałem. Wrzucilem kilka fotek jakie ostatnio udało mi sie wykonac, moze nie wszystkie z welszami, ale moze przejda. Nie wiem czy ktos z was mial takie cos jak ja teraz... wlasnie mam odcisk na dloni... i to od myszki komputerowej. No ale nikt i nic na to nie poradzi.. pracy na kompie masa i cialo sie od kompa "wyciera". Aga_ostaszewska powodzenia w pisaniu "magazynu" ... ja naszczescie czytac nic nie musze... a obrona wnet bo za jakies 2 miesiace... oprocz samej pisemnej pracy do wykonania caly system sciezek obliczeniowcyh dla chemików i takie tam... jak ja to kocham...:D
bos Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nitencja - zdziel :mad: babola i po sprawie. Bo piesek tu niewinny.:lol: :lol: :lol: Bedzie Twoje weszterrierki napasztować :lol: :lol: :lol: :lol: No chyba ,że masz odpowiednie obuwie ,to można i zglanować:crazyeye: .......:lol: :lol: :lol: :lol: ...ale ja do przemocy:mad: :mad: nie namawiam.:shake: :shake: ....absolutnie.:shake: :multi: :shake: Aga - gratulacje.:lol: :lol: :lol: Liczyłem na to , że tak będzie.....tak trzymać.
Nitencja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dzieki BOS za dobre rady :mad: a buciki mam ........... Mlodzi nie obijac sie tylko do pisania prac i obron .... w razie czego prosic welshe o pomoc :lol: No i fotkiiiiiiiiii dawac tu jakies welshowe pociechy
bos Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ahoj Vigorku juniorku - piękne foty wstawiłeś, aż Ci zazdroszczę tak pięknego terenu. Diuneczka super,....... śnieżek macie czysty jeszcze teraz? czy już przypomina stary zakurzony chodnik?.....jak u nas :lol: :lol:
Nitencja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A ja tak sobie mysle ile osob na forum terierowym ma wiecej niz jednego psa ?? Jest Zadziorny, Kliwia, Flaire :-D, Nikit z Pszymem, Fuka, jborowy,Marcino,ja i bo, vigory,Wojenka, Scottieserwis..... kto jeszcze ?? A kto planuje w przyszlosci zakup kolejnego teriera :)
Recommended Posts