bogula Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Witajcie! zagladamy tutaj już chyba wszyscy...Fajnie czytać taki "komplet":evil_lol: :diabloti: :evil_lol: . Wczoraj popołudniu spotkała mnie i Fafola sympatyczna sprawa: w sklepie rybnym była kolejka, troszkę się miotałam, co zrobić z psem, uwiazałam w końcu przed ...Pani poprosiła mnie do przodu i obsłużyła bez kolejki ---ze względu na psa; "takiego fajnego to mogą ukraść".starszy pan poczuł się "dyskryminowany" ....przez psa, niby się uśmiechał, ale jakby zaraz się miał zagotować, więc szybko wypaiłam, że napiszę do TOZ-u i za wyrozumiałość otrzyma medal! Ludzie się roześmieli, a szczerze wszystkim podziękowałam i fru! z Fafolkiem gotować obiad. aga_o ---trzymamy i pisz szybko te kolejne rozdziały; czas na luzik... Ali ---waga młodego niezła, ale przynajmniej ja z Fafikiem nie mam kompleksów : on ma ponad 13 i ok.42cm w kłębie...Dużo zdrówka dla piesa! bos ---no, witaj! sylwka spedzałam z Fiśkiem i tv, nawet czytałam te sms, ale nie doczytałam Twoich życzeń, ale bardzo dziękujemy!:cool1:
INA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aga - jak zwykle 3-mam tradycyjne kciukasy:lol: - ile rozdziałów - bedziesz męczyć?:cool3: bugula- całkiem symatyczna ta pani z rybnego:lol: Ali - wyszystkie Twoje koopne doniesienia czytam uważnie:cool3: , chociaż teraz u nas jest wszystko ok! ale w razie czego wiem jak mam działać... Powiedz- to siemię lniane :hmmmm: - ja dawałam takie zwykłe i gotowala chwilkę następnie po przeciśnieciu - piszę tak bo gęstwina się robiła- przez sito dodawałam do posiłku ....jest jeszcze własnie takie gotowe mielone siemię lniane -wygląda jak wiórki - można takie bezposrednio do karmy wrzucać czy wy stosujecie coś takiego?
Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Aga trzymam trzymam .. napisz czy sie przydalo to trzymanie kciukow !! Bosik ............. no comments :) wracaj na dogo a wszystkim psiakom duuzo duzzo zdrowia no i suczek w ciazy oby maluchy sliczne byly i zdrowe :cool3:
gugu Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 INA ja wrzucam Kice do suchej karmy siemie lniane mielone,łyżeczkę od herbaty,nie przepada za nim ale nie ma innego wyjścia :lol: ;) aga :angel: :angel: :angel: :happy1: :happy1: :happy1:
nikit1 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):UWAGA UWAGA! Doniesienie z ostatniej chwili: studentka Agnieszka Ostaszewska skończyła I rozdział pracy magisterskiej! Jutro czeka ją odczyt przed audytorium, dlatego też uprasza się o trzymanie kciuków! KONIEC! :thumbs: :thumbs: :thumbs:
zadziorny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Aga_o my też oczywiście 3mamy :thumbs:. Jak znam życie, to pójdzie Ci jak zwykle czyli... jak z płatka :lol: :cool1:
zadziorny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ali26762 napisał(a): A Ty przytul i wymiziaj biedną, chorutką sunię od ciotki Ali :) Jaka ona chorutka :-o :shake:. Cieczkowa po prostu i tyle :roll: :loveu: :cool3:
gugu Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A ja ide dzisiaj do weta z Kika na szczepienia i zapisać ja na sterylizacje :roll: ,troche sie boje tej sterylizacji,przechodziłam juz to z kotką,dwa dni dochodziła do siebie po narkozie :-(
bos Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Oj... no to po kolei... bos: Ja potrafie trzymać za słowo... jak Cię gdzieś dorwę, to nawet żonka nie uratuje przed piwkiem ze mna :cool3: ! Aga - juz nie mogę się doczekać.........szkoda że to tak daleko:lol: :lol: Ja też trzymam Cię za słowo
bos Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 gugu - nie martw się wszystko będzie oki. Trzymamy kciuki. Przemyśl jednak jeszcze raz podjęcie takiej decyzji.
aga_ostaszewska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No dobra... póki co, to kciuki pomagają, bo nie umieram ze stresu! Chwila prawdy odbedzie się między 16 a 17.30! ZA NIESKUTECZNE TRZYMANIE KCIUKóW, BęDZIE PRZEWIDZIANA SUROWA KARA! :mad:
gugu Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 bos nie mam w planie maluszków i dlatego zadecydowalismy sterylizować,mam nadzieje że to dobra decyzja ;) aga staramy się bardzo!!! :multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Aga_o nie bij :shake:. No przecież mówię, że 3mamy :roll: :scared::Help_2:
bos Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']UWAGA UWAGA! Doniesienie z ostatniej chwili: studentka Agnieszka Ostaszewska skończyła I rozdział pracy magisterskiej! Jutro czeka ją odczyt przed audytorium, dlatego też uprasza się o trzymanie kciuków! KONIEC! Aga - z wielką przyjemnością to uczynię , nawet Jazonowi każe zacisnąć pazura Wyczytałem że również coztego poszło wspaniale i otrzymała promotorski uścisk:lol: :lol: :lol: Ja też przy okazji sobie pozwolę. A tak nawiasem mówiąc ,to dobrze Was dziewczyny wybrałem,by mobilizować swoją córę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Teraz cieszę się podwójnie:multi: :multi: :multi:
bos Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Jeszcze wracając do starszych postów to zauważyłem , że pojawiła się nasza kochana ALUZJA. Wszystkiego dobrego ALUZJO. Niech się dzieciątko chowa w zdrowiu i szczęściu,ku radości Was wszystkich. Przy okazji gorące pozdrowienia od Justyny, żony i Jazona . Uściski dla małżonka.:lol: :lol: :lol: :lol:
bos Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 zadziorny - w poniedziałek otrzymałem z Warszawy oficjalnie przyznany Jazonowi tytuł Młodzieżowego Championa Polski Bardzo się cieszę .Jak będę miał kompa wporzo to Wam wkleję. Championat Kliwi ....to była prawdziwa edycja
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='bos']w poniedziałek otrzymałem z Warszawy oficjalnie przyznany Jazonowi tytuł Młodzieżowego Championa Polski Heyka :) bos - gratulacje dla czempiona, uścisk łapy od Derysia, a ode mnie tradycyjnie mizianko nadmorskie :)
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='bogula']Ali ---waga młodego niezła, ale przynajmniej ja z Fafikiem nie mam kompleksów : on ma ponad 13 i ok.42cm w kłębie...Dużo zdrówka dla piesa! Dzięki serdeczne :) Na razie wszystko jest ok, tfu tfu tfu przez lewe ramię :) A tak "akropo", to bardzo mi sie takie panie z rybnego podobają, są jakieś takie ładne "od środka", prawda? Okazuje się, że można, że taki gest niewiele kosztuje, a potrafi poprawić humor. Nawet komuś na drugim końcu Polski :D Ukłony dla tej pani i wielki buziak dla Fafola w tę sympatyczną paszczę :multi:
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='INA']Ali - wyszystkie Twoje koopne doniesienia czytam uważnie:cool3: , chociaż teraz u nas jest wszystko ok! ale w razie czego wiem jak mam działać... Powiedz- to siemię lniane :hmmmm: - ja dawałam takie zwykłe i gotowala chwilkę następnie po przeciśnieciu - piszę tak bo gęstwina się robiła- przez sito dodawałam do posiłku ....jest jeszcze własnie takie gotowe mielone siemię lniane -wygląda jak wiórki - można takie bezposrednio do karmy wrzucać czy wy stosujecie coś takiego? Dlatego piszę szczegółowo, bo może się to komuś przydać. A siemię - tak jak pisała gugu - sypię łyżeczkę do michy i mieszam z żarełkiem :)
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 zadziorny napisał(a):Jaka ona chorutka :-o :shake:. Cieczkowa po prostu i tyle :roll: :loveu: :cool3: Hmmmmm... No może i racja. Nie wiem, nie miałam suni, więc wierzę Ci na słowo :)
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aga_o - kciuki oczywiście będę trzymać o odpowiedniej godzinie, ale i tak wiem, że wszystko będzie ok :) Jak będziesz miała czas, to sobie przed wyjściem Makatek posłuchaj, to pójdziesz ze śpiewem na ustach i ze śpiewem wrócisz :)
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wind - jaki masz fajny bannerek w podpisie :) Wysłałam wczoraj maila, a Admin mi nie odpisał...
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Ali26762']Wind - jaki masz fajny bannerek w podpisie :) Wysłałam wczoraj maila, a Admin mi nie odpisał... Ali, sprobuj jeszcze raz wyslac do mnie cokolwiek ;) Przed chwila dostalam PW od Manu i jak widac przeszlo :-) Moze wiec byly to problemy przejsciowe? :roll: Dzieki za pochwale banerka :-) Systematycznie bede tam wrzucac nowe galerie :-) I juz wkrotce pojawia sie dwa nowe sporty, ktorych jeszcze u mnie nie widzieliscie :-) bos, Wielkie gratulacje! :-) A kiedy imprezka? :cool3: :cool3: Aga, bedziemy trzymac kciuki! I to wszyscy: ja, Markus i Majutek :multi: Zobaczysz bedzie dobrze :-) Czekamy na relacje :-) BTW wiecie w jakich fajnych porach mamy treningi flyball? Od 22.00 do 24.00 :-) Dzisiaj jedziemy! Cudowna pora dla takiej sowy jak ja :evil_lol: Wind
zadziorny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wind - banerek jest spoko :thumbs: :cool1: :lol: Bos - wielkie gratulacje dla Jazona
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='zadziorny']Wind - banerek jest spoko :thumbs: :cool1: :lol: zadziorny, mam nadzieje ze i stronka pod banerkiem tez nie szwankuje i wszystko chodzi jak powinno :-) Wiele zdrowia mnie kosztowal ten webmasterski debiut :evil_lol:
Recommended Posts