Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie! zagladamy tutaj już chyba wszyscy...Fajnie czytać taki "komplet":evil_lol: :diabloti: :evil_lol: .
Wczoraj popołudniu spotkała mnie i Fafola sympatyczna sprawa: w sklepie rybnym była kolejka, troszkę się miotałam, co zrobić z psem, uwiazałam w końcu przed ...Pani poprosiła mnie do przodu i obsłużyła bez kolejki ---ze względu na psa; "takiego fajnego to mogą ukraść".starszy pan poczuł się "dyskryminowany" ....przez psa, niby się uśmiechał, ale jakby zaraz się miał zagotować, więc szybko wypaiłam, że napiszę do TOZ-u i za wyrozumiałość otrzyma medal! Ludzie się roześmieli, a szczerze wszystkim podziękowałam i fru! z Fafolkiem gotować obiad.
aga_o ---trzymamy i pisz szybko te kolejne rozdziały; czas na luzik...
Ali ---waga młodego niezła, ale przynajmniej ja z Fafikiem nie mam kompleksów : on ma ponad 13 i ok.42cm w kłębie...Dużo zdrówka dla piesa!
bos ---no, witaj! sylwka spedzałam z Fiśkiem i tv, nawet czytałam te sms, ale nie doczytałam Twoich życzeń, ale bardzo dziękujemy!:cool1:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

aga - jak zwykle 3-mam tradycyjne kciukasy:lol: - ile rozdziałów - bedziesz męczyć?:cool3:
bugula- całkiem symatyczna ta pani z rybnego:lol:
Ali - wyszystkie Twoje koopne doniesienia czytam uważnie:cool3: , chociaż teraz u nas jest wszystko ok! ale w razie czego wiem jak mam działać...
Powiedz- to siemię lniane :hmmmm: - ja dawałam takie zwykłe i gotowala chwilkę następnie po przeciśnieciu - piszę tak bo gęstwina się robiła- przez sito dodawałam do posiłku ....jest jeszcze własnie takie gotowe mielone siemię lniane -wygląda jak wiórki - można takie bezposrednio do karmy wrzucać czy wy stosujecie coś takiego?

Posted

Aga trzymam trzymam .. napisz czy sie przydalo to trzymanie kciukow !!
Bosik ............. no comments :) wracaj na dogo
a wszystkim psiakom duuzo duzzo zdrowia no i suczek w ciazy oby maluchy sliczne byly i zdrowe :cool3:

Posted

INA ja wrzucam Kice do suchej karmy siemie lniane mielone,łyżeczkę od herbaty,nie przepada za nim ale nie ma innego wyjścia :lol: ;)

aga :angel: :angel: :angel: :happy1: :happy1: :happy1:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
UWAGA UWAGA!
Doniesienie z ostatniej chwili: studentka Agnieszka Ostaszewska skończyła I rozdział pracy magisterskiej! Jutro czeka ją odczyt przed audytorium, dlatego też uprasza się o trzymanie kciuków!
KONIEC!

:thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Ali26762 napisał(a):

A Ty przytul i wymiziaj biedną, chorutką sunię od ciotki Ali :)
Jaka ona chorutka :-o :shake:. Cieczkowa po prostu i tyle :roll: :loveu: :cool3:

Posted

A ja ide dzisiaj do weta z Kika na szczepienia i zapisać ja na sterylizacje :roll: ,troche sie boje tej sterylizacji,przechodziłam juz to z kotką,dwa dni dochodziła do siebie po narkozie :-(

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Oj... no to po kolei...

bos: Ja potrafie trzymać za słowo... jak Cię gdzieś dorwę, to nawet żonka nie uratuje przed piwkiem ze mna :cool3:

!

Aga - juz nie mogę się doczekać.........szkoda że to tak daleko:lol: :lol:
Ja też trzymam Cię za słowo

Posted

bos nie mam w planie maluszków i dlatego zadecydowalismy sterylizować,mam nadzieje że to dobra decyzja ;)

aga staramy się bardzo!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']UWAGA UWAGA!
Doniesienie z ostatniej chwili: studentka Agnieszka Ostaszewska skończyła I rozdział pracy magisterskiej! Jutro czeka ją odczyt przed audytorium, dlatego też uprasza się o trzymanie kciuków!
KONIEC!

Aga - z wielką przyjemnością to uczynię , nawet Jazonowi każe zacisnąć pazura

Wyczytałem że również coztego poszło wspaniale i otrzymała promotorski uścisk:lol: :lol: :lol:
Ja też przy okazji sobie pozwolę.
A tak nawiasem mówiąc ,to dobrze Was dziewczyny wybrałem,by mobilizować swoją córę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Teraz cieszę się podwójnie:multi: :multi: :multi:

Posted

Jeszcze wracając do starszych postów to zauważyłem , że pojawiła się nasza kochana ALUZJA.

Wszystkiego dobrego ALUZJO. Niech się dzieciątko chowa w zdrowiu i szczęściu,ku radości Was wszystkich.
Przy okazji gorące pozdrowienia od Justyny, żony i Jazona .
Uściski dla małżonka.:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

zadziorny - w poniedziałek otrzymałem z Warszawy oficjalnie przyznany Jazonowi tytuł Młodzieżowego Championa Polski

Bardzo się cieszę .Jak będę miał kompa wporzo to Wam wkleję.
Championat Kliwi ....to była prawdziwa edycja

Posted

[quote name='bos']w poniedziałek otrzymałem z Warszawy oficjalnie przyznany Jazonowi tytuł Młodzieżowego Championa Polski
Heyka :)

bos - gratulacje dla czempiona, uścisk łapy od Derysia, a ode mnie tradycyjnie mizianko nadmorskie :)

Posted

[quote name='bogula']Ali ---waga młodego niezła, ale przynajmniej ja z Fafikiem nie mam kompleksów : on ma ponad 13 i ok.42cm w kłębie...Dużo zdrówka dla piesa!
Dzięki serdeczne :)
Na razie wszystko jest ok, tfu tfu tfu przez lewe ramię :)

A tak "akropo", to bardzo mi sie takie panie z rybnego podobają, są jakieś takie ładne "od środka", prawda? Okazuje się, że można, że taki gest niewiele kosztuje, a potrafi poprawić humor. Nawet komuś na drugim końcu Polski :D

Ukłony dla tej pani i wielki buziak dla Fafola w tę sympatyczną paszczę :multi:

Posted

[quote name='INA']Ali - wyszystkie Twoje koopne doniesienia czytam uważnie:cool3: , chociaż teraz u nas jest wszystko ok! ale w razie czego wiem jak mam działać...
Powiedz- to siemię lniane :hmmmm: - ja dawałam takie zwykłe i gotowala chwilkę następnie po przeciśnieciu - piszę tak bo gęstwina się robiła- przez sito dodawałam do posiłku ....jest jeszcze własnie takie gotowe mielone siemię lniane -wygląda jak wiórki - można takie bezposrednio do karmy wrzucać czy wy stosujecie coś takiego?
Dlatego piszę szczegółowo, bo może się to komuś przydać.

A siemię - tak jak pisała gugu - sypię łyżeczkę do michy i mieszam z żarełkiem :)

Posted

zadziorny napisał(a):
Jaka ona chorutka :-o :shake:. Cieczkowa po prostu i tyle :roll: :loveu: :cool3:

Hmmmmm... No może i racja. Nie wiem, nie miałam suni, więc wierzę Ci na słowo :)

Posted

aga_o - kciuki oczywiście będę trzymać o odpowiedniej godzinie, ale i tak wiem, że wszystko będzie ok :)
Jak będziesz miała czas, to sobie przed wyjściem Makatek posłuchaj, to pójdziesz ze śpiewem na ustach i ze śpiewem wrócisz :)

Posted

[quote name='Ali26762']Wind - jaki masz fajny bannerek w podpisie :)

Wysłałam wczoraj maila, a Admin mi nie odpisał...

Ali, sprobuj jeszcze raz wyslac do mnie cokolwiek ;) Przed chwila dostalam PW od Manu i jak widac przeszlo :-) Moze wiec byly to problemy przejsciowe? :roll:

Dzieki za pochwale banerka :-) Systematycznie bede tam wrzucac nowe galerie :-) I juz wkrotce pojawia sie dwa nowe sporty, ktorych jeszcze u mnie nie widzieliscie :-)

bos,

Wielkie gratulacje! :-) A kiedy imprezka? :cool3: :cool3:

Aga, bedziemy trzymac kciuki! I to wszyscy: ja, Markus i Majutek :multi: Zobaczysz bedzie dobrze :-) Czekamy na relacje :-)

BTW wiecie w jakich fajnych porach mamy treningi flyball? Od 22.00 do 24.00 :-) Dzisiaj jedziemy! Cudowna pora dla takiej sowy jak ja :evil_lol:

Wind

Posted

[quote name='zadziorny']Wind - banerek jest spoko :thumbs: :cool1: :lol:

zadziorny, mam nadzieje ze i stronka pod banerkiem tez nie szwankuje i wszystko chodzi jak powinno :-)
Wiele zdrowia mnie kosztowal ten webmasterski debiut :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...