Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

borsaf----ten pan jest naprawdę wiekowy, wiedział, co to internet :D , bo zgadaliśmy się na temat hodowli; aparat? ileż sprzętu można nosić zawsze przy sobie? :wink: , ale na kolejnym spotkaniu.....
Właśnie na stronie Machagony obejrzałam sobie Ethel w bardzo wczesnym
dzieciństwie :D

Posted

Gratulacje dla Pani vigorowej!!!!!
bogula - ja też jestem po ciężkiej katastrofie dysku, dzięki vigorowi-juniorowi udaje mi się odzyskiwać utracone zdjęcia i filmy, ale idzie to jak z kamienia. Co znajdę to Ci wyślę, ale musisz być cierpliwa.
INA maluszki trafiły niedaleko: Zgorzelec, Wrocław, Warszawa, Przemyślx2

Posted

[quote name='gugu'][quote name='bogula']
aga_o----dobrze, że wzięłaś faceta; przydaja się :wink:

Czasami sie przydaja...... :wink:
Oj przydaja, przydają! Sama bym tych kubłów z wodą nie zataszczyła na górę :lol: No i trawkę pomogą skosić :wink: A ponad to wszystko, to czasem na jakiegos całusa mozna się załapać 8)

AliZazdroszczę Ci tego koncertu "na żywca"! Naucz Elę logować się na Dogo, bo widzę że dzielnie śledzi to co sie tu dzieje, a nie może nic napisać. Już powoli klaruję się moje plany co do wyjazdu wrześniowego do Gdańska... to oznacza, że na 100% Was odwiedzę i zajmę na około 2 nocki wyreczko :wink:

jborowy No to teraz będziesz miał troszkę spokoju bez maluszków! Oby ich domki były jak najwspanialesze, a maluchy zdrowo dorostały! Jakie masz teraz plany wystawowe?

Czy ktosik znajmy wybiera się do Włocławka?

Posted

Ela !!!! :D

Wszelki duch Pana Boga chwali :D

Ale fajnie, że jesteś, naprawdę :D

Dla niewtajemniczonych - Ela to wspaniała osoba, od niej jest Czika, Czardasz (ostatni zwycięzcy wystaw) oraz Bora i... OCZYWIŚCIE Deryś :D

Elu - witam Cię serdecznie na Dogomanii, pozdrawiam, a także macham zawzięcie i nieustająco 8)

Posted

A co do koncertu - bo wraca temat - był naprawdę nieziemski i jest mi czego zazdrościć (że tak się skromnie wyrażę...) :oops:
Jeśli Flaire pozwoli, to zamieszczę kilka fotek z fajerwerkami (bez żadnego psa, nawet w tle), bardzo kiepskich, bo robionych komórką, ale za to na żywca. Mogę?

Posted

Hej! hej! u nas wstaje rumiane słońce, jest jasno i ciepło :D
jborowy---poczekam; straszne takie dni bez kompa, prawda? a dałeś ludziom od szczeniorów namiary na "dogomanię"?
Ela_h---witaj wśród nas!
Zapomniałam dodać, że ta młodziutka AT to siostra Eclerka :D

Posted

Ela Witaj wirtualnie! Bardzo się cieszę, że udało mi się namówić Ciebie do czynnego udziału w Dogo :wink: A wszystko to dzięki wskazówką od Ali pewnie... Pzdrawiam Was bardzo gorąco! Krzysiek już wrócił z oblewania dyplomu? Proszę wytarmosić za uszka dziewczynkę!

Posted

[quote name='gugu'][quote name='bogula']
aga_o----dobrze, że wzięłaś faceta; przydaja się :wink:

Czasami sie przydaja...... :wink:
W niektórych sprawach są wręcz niezbędni! Bez nich ani rusz :wink:

Posted

Dziekujemy za gratulacje. Zapowiadalo sie bardzo marnie, bo Diuna w drodze na wystawe 2-krotnie wymiotowala (jechala na czczo). Diuna ma jeszcze cykora, dlatego jezdzimy na pobliskie wystawy by nabyla terierowskiej odwagi, a my rowniez potrzebnego doswiadczenia. W powrotnej drodze Diuna nie wymiotowala - to jest dla nas zastanawiajace. Tak zdarzylo sie juz kilka razy. Jak mozna zabezpieczyc psa przed takowa dolegliwoscia?

Posted

[quote name='zadziorny']vigor - niecierpliwie czekamy na foty :lol:

Dzieki za biezace informacje na dogo o sukcesach Diuny na ringu w Nowym Targu. Jest jedna fotka na stronce Diuny, a pozostale w poludnie (Junior jest u medyka)
Wyniki grupy III w Nowym Targu:
1. kerry blue
2. westik
3. york

Posted

Wygląda na to, że Trudzia ma już problemy kobiece (sucze?) za sobą :lol:
Wszystkim dogomaniakom za dobre słowa, podtrzymywanie na duchu i słowa pociechy pięknie dziękujemy :smilecol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...