Ibolya Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 bos : dzięki. A mafioza żadnego nie widać, bo mafiozi o tej porze roku nie mieszkają w stolicy mafii :cool3: tylko w cieplejszych stolicach.
bos Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 A tak rano wyglądało moje autko.....bez łopaty ani rusz:shake: ;) ....tu było jednak znacznie gorzej :lol: .........jeszcze inni mieli tak:eviltong: ;) No ale już nie pada...śnieg oczywiście...........bo by trzeba jak jborowy...z kilofem.....:lol: w przypadku deszczu i mrozu:lol:
bos Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='Ibolya'] No właśnie .......mądre te terriery.....nie ma to jak w ciepełku z nosem przy szybie :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol:
Ali26762 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Heyka :) Dziękuję wszystkim za gratulacje rocznicowe, również gratuluję vigorom i bosom tak pięknych jubileuszy, życząc jednocześnie, aby w zdrowiu i dostatku doczekali kolejnych :) Gratuluję też Kliwii interchampionatu :) Obejrzałam wszystkie fotki - ogromnie miło się ogląda piękne zdjęcia i piękne psy na zdjęciach :multi: Dopiero teraz mam chwilę luzu, uwinęłam się z przygotowaniami, bo Sylwestra chyba spędzimy w domu z moją mamą i z Derysiem. aga_o nadal przebija się przez zaspy i nie wiem czy dzisiaj do mnie dojadą z Osobistym :(
Ali26762 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Niech taneczny, lekki krok Będzie z Wami cały rok, Niech prowadzi Was bez stresu Od sukcesu do sukcesu :cunao:
bogula Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 W końcu załatwiłam wszystko, co służbowe (do chorego taxi, a potem stopem:multi: ) i spokojnie zjadałam obiad...Teraz siedze w kątku i mam na oku przygotowania młodszych do imprezek. Tutaj już zaczęły się próbne strzały----co to będzie o północy?:crazyeye: Zabawne widoki : facio w bardziej bądź mniej wypasionym wozie zamiast uroczej istoty po prawicy wiezie łopatę (maxymalnie maxymalną:razz: )...hi,hi,hi! DLA WSZYSTKICH WELHSOWATYCH I ZWELSHONYCH :NIECH 2006 LEPSZY BĘDZIE POD KAŻDYM WZGLĘDEM OD 2005; "co było, to było a ty do przodu ciągnij, kobyło"...---lubię to "wezwanie":grins: :eviltong: :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [SIZE="4"]Czesc Wszystjim Dogo !!! W Pile tez sypnelo sniegiem jest przepieknie, ale nie o tym chcialam pisac. [SIZE="5"]DLA WSZYSTKICH MILOSNIKOW ZWIERZAT CHCIALAM ZLOZYC NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA NOWOROCZNE. NIECH TEN ROK BEDZIE DLA NAS WESOLY PRZYJEMNY I PELEN POZYTYWNYCH WRAZEN. PIESKI ZAWSZE WESOLE WYBIEGANE I NAJEDZONE. Ali gratulacje z okazji rocznicy duzo buziaczkow i zycze udanej zabawy. Aga baw sie dobrze nie spiesz sie droga jest sliska i bardzo niebezpieczna. [SIZE="4"]Sereno wracaj do domu pancio czeka. [SIZE="5"]Wszystkim dogo zycze szczesliwego nowego roku. Zdrowia wiele przyjemnosci duzo wypoczynku wiele milych postow, duzo kaski i szmpanskiego chumory. Oby ten rok byl dla Was lepszy od poprzedniego teogo Wam zycze Ela i Dora a oto zdjecia Dora w sniego i Dora skladajaca zyczenia.
Ali26762 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Dziękuję bardzo, Elu :) Fotki Dorci cudne, szczególnie ta mikołajowa :) Pokazałam Derylowi mamusię, ale mówi, że nie poznaje - nigdy jej takiej nie widział :D My też życzymy wszystkim szampańskiej zabawy
Ibolya Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ali : zyczę Ci na Nowy 2006 Rok dużo pomyślności, zdrówka dla całej Twojej Rodziny, a dla Derylka sukcesów wystawowych, mam nadzieję, że zdecydujecie się rozpocząć derysiową karierę wystawową. Ela_h : Tobie też życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku i tak samo pięknego i mądrego potomstwa Dorci jak to dotychczasowe, w tym koniecznie jednej suni :multi:
Ali26762 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Dziękujemy serdecznie, Ibolya :) Tobie też wszystkiego co tylko najlepsze może się zdarzyć, pogody ducha, zdrowia, a Bodrysiowi i Nesce kochającej pańci i bezpiecznego domku :) No i interchampionatu dla Bodrysia oczywiście :) Co do kariery Derylowej - rodowód już mam :D
Gosia_i_Luka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ja również chciałabym życzyć Wam bardzo serdecznie szampańskiego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym roku 2006 ! Przede wszystkim zdrówka - dla Was i dla piechów. A także samych sukcesów szkoleniowych, sportowych, wychowawczych ;) i wystawowych!
Ali26762 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Gosia - i wice wersal :D Ucałuj Lukier w nochala ode mnie i pociągnij sylwestrowo za ogonek od Derylka :) Wam też dużo szczęścia i sukcesów życzymy :)
Kliwia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wielkie dzieki za gratulacje. Zadziorny widze, ze na Ciebie mozna zawsze liczyc :cool3: :lol: Dzieki za poluczenie. WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM zarowno 2-noznym jak i 4-noznym zycze szampanskiej zabawy oraz szczescia, zdrowia ,sukcesow i samych radosci w NOWYM ROKU:smilecol:
jborowy Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkim życzę spełnienia marzeń, zdrowia i sukcesów w 2006 ROKU. [SIZE=3]Chociaż, jak mawia młodsza Borówka: zdrowie, to już sukces.
pszym Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego naj...Zeby nas psy kochaly tak samo jak w tym roku albo bardziej...:multi: :loveu: :multi: :crazyeye: !!!
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wstawię jeszcze jedną fotę mojej wnusi Abby:
bos Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='zadziorny']Wstawię jeszcze jedną fotę mojej wnusi Abby: zadziorny - czyżbym już przeoczył jakąś fotkę tej ślicznej suni:lol: :lol: :lol: Pomyślności w Nowym Roku 2006
Ela_hryckiewicz Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [SIZE="7"]Wtamy w Nowym Roku 2006 [SIZE="5"] Dla wytrwalych wszystkiego dobrego [SIZE="7"]DOSIEGO ROKU :laola: :laola: :beerchug: :knajpa: :smilecol: :cool2: :drink1:
Ali26762 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Kochani - oby nam się! Nam i naszym psim przyjaciołom! [SIZE=2] [SIZE=3]Elu - a Tobie i Dorce tak udanej gromadki:
Ela_hryckiewicz Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [SIZE="6"]Sabinka dzieki Wywolalas piekne wspomnienia moje kochane welsze , juz zapomnialam te zdjecia i to jedno moje ulubiuone nawet mi zginelo. Juz je mam:sweetCyb: [SIZE="5"]D Z I E K I [SIZE="7"]Wlasnie popijam szampana i pije Wasze zdrowie [SIZE="6"]Za Was wszystkich, drodzy dogo zdrowie i cyk w ten ekran
gugu Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Pozwole se dołączyć do tych zyczeń,wszystkiego najlepszego w tym nowym 2006 roku!!
Recommended Posts