Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A tak rano wyglądało moje autko.....bez łopaty ani rusz:shake:

;) ....tu było jednak znacznie gorzej

:lol: .........jeszcze inni mieli tak:eviltong: ;)

No ale już nie pada...śnieg oczywiście...........bo by trzeba jak jborowy...z kilofem.....:lol: w przypadku deszczu i mrozu:lol:

Posted

[quote name='Ibolya']

No właśnie .......mądre te terriery.....nie ma to jak w ciepełku z nosem przy szybie :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol:

Posted

Heyka :)

Dziękuję wszystkim za gratulacje rocznicowe, również gratuluję vigorom i bosom tak pięknych jubileuszy, życząc jednocześnie, aby w zdrowiu i dostatku doczekali kolejnych :)

Gratuluję też Kliwii interchampionatu :)

Obejrzałam wszystkie fotki - ogromnie miło się ogląda piękne zdjęcia i piękne psy na zdjęciach :multi:
Dopiero teraz mam chwilę luzu, uwinęłam się z przygotowaniami, bo Sylwestra chyba spędzimy w domu z moją mamą i z Derysiem.

aga_o nadal przebija się przez zaspy i nie wiem czy dzisiaj do mnie dojadą z Osobistym :(

Posted

W końcu załatwiłam wszystko, co służbowe (do chorego taxi, a potem stopem:multi: ) i spokojnie zjadałam obiad...Teraz siedze w kątku i mam na oku przygotowania młodszych do imprezek. Tutaj już zaczęły się próbne strzały----co to będzie o północy?:crazyeye:
Zabawne widoki : facio w bardziej bądź mniej wypasionym wozie zamiast uroczej istoty po prawicy wiezie łopatę (maxymalnie maxymalną:razz: )...hi,hi,hi!
DLA WSZYSTKICH WELHSOWATYCH I ZWELSHONYCH :NIECH 2006 LEPSZY BĘDZIE POD KAŻDYM WZGLĘDEM OD 2005; "co było, to było a ty do przodu ciągnij, kobyło"...---lubię to "wezwanie":grins: :eviltong: :evil_lol:

Posted

[SIZE="4"]Czesc Wszystjim Dogo !!!

W Pile tez sypnelo sniegiem jest przepieknie, ale nie o tym chcialam pisac.

[SIZE="5"]DLA WSZYSTKICH MILOSNIKOW ZWIERZAT CHCIALAM ZLOZYC NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA NOWOROCZNE. NIECH TEN ROK BEDZIE DLA NAS WESOLY PRZYJEMNY I PELEN POZYTYWNYCH WRAZEN.
PIESKI ZAWSZE WESOLE WYBIEGANE I NAJEDZONE.

Ali gratulacje z okazji rocznicy duzo buziaczkow i zycze udanej zabawy.
Aga baw sie dobrze nie spiesz sie droga jest sliska i bardzo niebezpieczna.
[SIZE="4"]Sereno wracaj do domu pancio czeka.
[SIZE="5"]Wszystkim dogo zycze szczesliwego nowego roku. Zdrowia wiele przyjemnosci duzo wypoczynku wiele milych postow, duzo kaski i szmpanskiego chumory. Oby ten rok byl dla Was lepszy od poprzedniego teogo Wam zycze Ela i Dora
a oto zdjecia Dora w sniego i Dora skladajaca zyczenia.

Posted

Dziękuję bardzo, Elu :)

Fotki Dorci cudne, szczególnie ta mikołajowa :)
Pokazałam Derylowi mamusię, ale mówi, że nie poznaje - nigdy jej takiej nie widział :D

My też życzymy wszystkim szampańskiej zabawy

Posted

Ali : zyczę Ci na Nowy 2006 Rok dużo pomyślności, zdrówka dla całej Twojej Rodziny, a dla Derylka sukcesów wystawowych, mam nadzieję, że zdecydujecie się rozpocząć derysiową karierę wystawową.
Ela_h : Tobie też życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku i tak samo pięknego i mądrego potomstwa Dorci jak to dotychczasowe, w tym koniecznie jednej suni :multi:

Posted

Dziękujemy serdecznie, Ibolya :)

Tobie też wszystkiego co tylko najlepsze może się zdarzyć, pogody ducha, zdrowia, a Bodrysiowi i Nesce kochającej pańci i bezpiecznego domku :)
No i interchampionatu dla Bodrysia oczywiście :)

Co do kariery Derylowej - rodowód już mam :D

Posted

Ja również chciałabym życzyć Wam bardzo serdecznie szampańskiego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym roku 2006 ! Przede wszystkim zdrówka - dla Was i dla piechów. A także samych sukcesów szkoleniowych, sportowych, wychowawczych ;) i wystawowych!

Posted

Wielkie dzieki za gratulacje.
Zadziorny widze, ze na Ciebie mozna zawsze liczyc :cool3: :lol: Dzieki za poluczenie.

WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM zarowno 2-noznym jak i 4-noznym zycze szampanskiej zabawy oraz szczescia, zdrowia ,sukcesow i samych radosci w NOWYM ROKU:smilecol:

Posted

[quote name='zadziorny']Wstawię jeszcze jedną fotę mojej wnusi Abby:

zadziorny - czyżbym już przeoczył jakąś fotkę tej ślicznej suni:lol: :lol: :lol:

Pomyślności w Nowym Roku 2006

Posted

[SIZE="6"]Sabinka dzieki

Wywolalas piekne wspomnienia moje kochane welsze , juz zapomnialam te zdjecia i to jedno moje ulubiuone nawet mi zginelo. Juz je mam:sweetCyb:
[SIZE="5"]D Z I E K I

[SIZE="7"]Wlasnie popijam szampana i pije Wasze zdrowie
[SIZE="6"]Za Was wszystkich, drodzy dogo zdrowie i cyk w ten ekran

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...