zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='Ibolya']U nas piękna zima w pełnej krasie. A oto bałwanki na wieczornym spacerku: Tyle białego puchu to pryszcz :roll:. Dzisiaj na porannym spacerku moim suniom spod śniegu tylko łby wystawały (a i to w momencie jak przeskakiwały kopny śnieg :lol:) ;)
bogula Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ha! jest nieźle---nie mogę dojechać do chorego, bo ekologiczna dzielnica miasta( raczej przysiółek) zakopana, pierwszy autobus ugrzązł do odwołania...Fisior w zaspach ginie!:lol: Tylko ogonek widać...
jborowy Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Kliwia do wstawiania miniaturek na forum służy ten link: Thumbnail for forums (1) lub ten: Thumbnail for forums (2) (drugo lub trzeci od góry) Np: White headlines ENJOY - tatuś Asika:
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Tak wyglądał wczoraj wieczorem również mój samochód: i jeszcze: Wieczorem go odkopywałem żeby dojechać do pracy :evil:. Zwały śniegu na karoserii to mały pikuś :roll:. Problem w tym, że drogi osiedlowe są kompletnie zasypane i dotychczas nikt się nie kwapi aby je odśnieżyć :evilbat:. Ja miałem to szczęście, że stałem tuż przy drodze dobrze rozjeżdżonej przez inne samochody i wyjechałem z zaspy bez większych problemów :lol:. Jednak inni nie mają tyle szczęścia i jestem ciekaw jak dojadą na zabawy Sylwestrowe :mad: :roll: ;)
Nitencja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Kliwia gratuluje!! :) bogula u nas tez zasypane na maxa !!! Jedynie Jantar cos widzi bo cala reszta zapada sie w sniegu i widac albo ogon albo uszy no i kicaja jak zajaczki. Nie wiem po co tyle napadalo tego bialego pasqdztwa:cool3:
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Kliwia przede wszystkim gratulacje za Interchampiona :BIG: :laola:. Czy dobrze przeczytałem, że jedna z Twoich suń wabi się Gaja? :hmmmm: Moja starsza pasqda ma właśnie rodowodowe imię Gaja :lol: :multi: :cool1: Jeśli chodzi o linki na "żabie" to możesz jedynie korzystać z trzech z nich: do wstawiania miniatur - "Thumbnail for forums (1)" do wstawienia dużej foty - "Hotlink for forums (1)" i ten link wstawiasz bezpośrednio w tekst bez pomocy ikon lub znaczników oraz do dużej foty - "Direct link to image" i ten adres wklejasz wewnątrz okna dialogowego, ukazującego się po kliknięciu ikonki piątej od prawej powyżej okna pisania postu. Przy wklejaniu dużych fot musisz pamiętać o wcześniejszym zmniejszeniu zdjęcia do regulaminowego rozmiaru 500 x 500 pikseli :roll:. Więcej informacji na temat wstawiania zdjęć znajdziesz tutaj Link "Thumbnail for forums (2)", który zaproponował Ci jborowy na dogomanii niestety nie działa (swoją drogą ciekawe dlaczego Cię tak podpuścił :hmmmm:, o co mu chodziło :niewiem:)
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Baaardzo śmieszne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkim dogomaniakom życzymy szampańskiego SYLWESTRA oraz Szczęśliwego Zapsionego NOWEGO 2006 ROKU :BIG: :laola: :knajpa: :drink1:
Ibolya Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Witajcie w ostatni dzień roku:multi: Najpierw Kliwia Wielkie, wielkie [SIZE=5]gratulacje dla Kliwii: [SIZE=12 px] zadziorny : ale piękna ta zima u Was i jaka snieżna, u mnie też sniegu nie brakuje, ale jednak jest go mniej, chociaż od wczoraj nie przestało prószyć. Oto jak wyglada nasz park dziś: To główna ulica u nas: A samochód? Proszę bardzo: Najgorsze jest to, że ok. 14-ej muszę jechać wyprowadzić jednego ON-ka, bo jego pan niestety dziś pracuje a ciągle pada. Czeka mnie dłuuugie odkopywanie samochodu :angryy::angryy::angryy::angryy:
Nitencja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 hihi a pomyslcie co to bedzei ja te wielkie ilosci sniegu beda sie topic :razz:
Ibolya Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='Nitencja']hihi a pomyslcie co to bedzei ja te wielkie ilosci sniegu beda sie topic :razz: przed chwilą to samo powiedziała moja siostra.
coztego Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 zadziorny napisał(a): Problem w tym, że drogi osiedlowe są kompletnie zasypane i dotychczas nikt się nie kwapi aby je odśnieżyć :evilbat:. U nas od rana sąsiedzi chwycili za łopaty i odśnieżają uliczkę pod blokiem :klacz: I całe szczęście, że się za to wzięli, bo ludzie, którzy zawodowo odśnieżają nasze podwórko, nie myślą zbyt często... odśnieżają tylko chodnik i cały śnieg z chodnika rzucają na uliczkę... A potem cały blok się zbiega, żeby wypychać samochody... :angryy: A pod moim oknem stoi jakiś zapomniany maluch i tylko lusterka mu widać :lol: A poza tym- pięknie jest! Kreska nie bardzo wiedziała jak ma się załatwić, skoro nie sposób przykucnąć, ale nurkowanie w śniegu za śnieżkami bardzo jej się spodobało :)
gugu Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 WSZYSTKIM KOCHANYM DOGOMANIAKOM I ICH PUPILOM ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK 2006
gugu Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Kliwia serdecznie gratuluje!!! :angel: :BIG: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: Jestem pod wrażeniem waszych fotek,tych zimowych i tych światecznych :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: :lilangel:
Ibolya Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 GDY NOWY ROK STAREMU CYFRĘ ZMIENIA WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA. PRZY TAK PIĘKNEJ SPOSOBNOŚCI ŻYCZĘ WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM, LUDZKIM I PIESKOWYM, ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI. jA i moje :Dog_run::Dog_run: :cunao::drink1::BIG: :B-fly::smilecol:
vigor Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ZDROWIA, SUKCESÓW W PRACY RADOŚNIE SPĘDZONYCH CHWIL Z RODZINĄ W TOWARZYSTWIE KOCHANYCH PSIN NA CAŁY 2006 ROK ŻYCZĄ VIGOROWIE
vigor Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Kliwia - ogromiaste gratulacuje dla dyplomowanej INTERKI. Godzine temu z Juniorem pracowalismy piaskujac podjazd na posesje i dojazd do garazu. Od wczoraj mieszkamy na lodowcu - hihi. Ahoj!
bos Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Witajcie !!! Mnie się udało odkopać samochód , ale inni ........chyba do wiosny pozostaną uspieni. Musiałem jednak ruszyć na garaż i przynieść łopaty. Gdy wyjachałem i stanąłem z boku drogi by zabrać żonę i wyjachać na miasto.....już chętny znalazł się na moje odkopane miejsce:mad: :mad: :mad: :mad: Jak wróciłem musiałem odkopywać inne by wstawić samochód.:lol: :lol: :lol: :lol: Na mieście nigdzie nie można było zaparkować ,bo żaden parking nie był odśnieżony , każdy stawiał samochód gdzie popadło i narobiło się sporo bydła:cool3: :cool3: :cool3:
bos Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Dla Was Wszystkich i Waszych rodzin : DUŻO , DUŻO ZDROWIA , SZCZĘŚCIA , RADOŚCI , WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI , WZAJEMNEGO ZROZUMIENIA , DLA MIŁOŚCI PRZYSPORZENIA , BY PIENIĄDZE SIĘ MNOŻYŁY I Z CHĘCIĄ U WAS GOŚCIŁY TEGO WSZYSTKIEGO I JESZCZE BŁOGOSŁAWIEŃSTWA BOŻEGO ŻYCZĄ Z CAŁEGO SERCA NA TEN NOWY 2006 ROK SIWCE Z JAZONEM
jborowy Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Na te wszystkie Wasze utyskiwania w związku z normalną zimą, powiem Wam tylko, że: 1. To wszystko wina zadziornego. To przecież ON od miesiąca woła: " śniegu, śniegu, prawdziwej zimy, zima to moja pasja".!!!! 2. Trza mieć samochód terenowy. sic! PS Co to jest, że jak klupnę w link powiadomienia o nowej odpowiedzi (w mojej poczcie), to zawsze mnie odsyła do strony 435???
bos Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='Ibolya']........ nie przestało prószyć. Oto jak wyglada nasz park dziś: To główna ulica u nas: A samochód? Proszę bardzo: Jaki piękny ten park.....a prószy dla tego bo to PRUSZKÓW Fotki zajefajne szczególnie ta pokazująca ulicę.........ani jednego mafioza
bos Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Kliwia - gratulacje dla INTERCHAMPIONKI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts