Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Bo właśnie weszłam na erdelkowo, by poszukać Twoich postów. Nie znalazłam żadnego a przy okazji zauważyłam że zniknęły wszystkie moje. Oj "straszną karę" dostałam za poparcie Twojego zdania tu na dogomanii.

Posted

Ja też przed chwilą prześledziłem topik welshowy na Erdelkowie. Faktycznie Wasze posty powcinało i przez to niektóre dyskusje straciły sens, ponieważ liczne wypowiedzi odwołują się do nieistniejących postów :evil:

Posted

Witam :)

No to się dzisiaj będzie działo... Feeria barw i dźwięków na koncercie Jean'a Michel'a Jarre'a. Ciekawa jestem jak to Deryl wytrzyma... Deryś zostaje z moją mamą w domu, bo my z chłopem idziemy na koncert. Problem tylko taki, że mieszkamy blisko stoczni i u nas w domu wszystko słychać i widać światła. A w niebo ma pójść 2,5 miliona fajerwerków (w sumie 15 ton)...
Trzymajcie wieczorem kciuki za biednego Derysia... :D

Posted

Do tej pory się nie bał - ostatnio było zakończenie Jarmarku Dominikańskiego i pies to olał, ale tam nie wystrzelili 15 ton w niebo... Poza tym stocznia jest bliżej... No i nas nie będzie...

Posted

zadziorny ale taki koncert i takie efekty tego nie można przepuscić-- Ali-zazdroszcze Wam na pewno wrażenia będą niezapomiane.. a jakby maluch się troche bał to" babcia" przytuli i zrobi trochę głośniej" bajkę w telewizji" :wink:

Posted

No tak! Ja niestety będę oglądał jedynie w telewizji :evil:
INA - widzę, że eksperymentujesz z avatarkami :lol:
Moim zdaniem aktualnie wyświetlany jest lepszy od poprzednich :lol:

Posted

Swallow! Zdaje sie że ty tez dostałaś na Erdelkkowie "bana" bo nie ma cię na liście użytkowników. Szukałam i nie znalazłam, chyba że ślepa jestem.

Posted

Ramir to kara za wypowiedź moją na dogomanii :D , na erdelkowie nie udzielam się od dłuzszego czasu, ale jeszcze dwa dni temu moje wypowiedzi tam były.

ALI życzę super spędzonego wieczoru i nocy,

Posted

Rozproszyły się chmury i rozbłysł promyk słońca. Wszystkie welshowe szczyle znalazły już nowe domy i rozpoczęły maltretowanie nowych Państwa.
Również w sprawach dyskowych się polepszyło: już zaczynam rozpoznawać Wasze pyski i mordki Waszych psiorów.
vigor - junior: JESTEŚ WIELKI a ja już wiem jak się wspaniale musiał czuć adiutant Napoleona.

Posted

Jesteśmy po koncercie. Było SUUUUUUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy ja pisałam o 15 tonach wystrzelonych w niebo? Pomyliłam się, ale na swoje usprawiedliwienie muszę powiedzieć, że powtarzałam za pewnym spikerem telewizyjnym. W rzeczywistości w niebo poszło 1,5 tony fajerwerków.

Melduję, że Deryl olał sikiem skośnym te wszystkie atrakcje i bawił się z moją mamą kłębuszkiem wełny :D
Dzielna, mądra psinka !!!!!!

Elu - czy widać było jak Wam macham?

Posted

Ali26762 napisał(a):
Jesteśmy po koncercie. Było SUUUUUUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.........

Elu - czy widać było jak Wam macham?

... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpacia

Posted

vigor napisał(a):
... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpacia
No co Ty? przecież wyraźnie machała Warszawie! :wink: :D

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='vigor'] ... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpaciaNo co Ty? przecież wyraźnie machała Warszawie! :wink: :D

Flaire - podzielimy sie pozdrawiasami z warszawka, bo jestesmy TUTAJ i wszyscy sie lubimy !!!!

Posted

jborowy napisał(a):
Rozproszyły się chmury i rozbłysł promyk słońca. Wszystkie welshowe szczyle znalazły już nowe domy i rozpoczęły maltretowanie nowych Państwa.

Wiedziałam że szczylki pójdą jak woda,nie bedziesz miał szkolenia :wink: ,ciesze się bardzo..... :P ,kiedy planujesz następny miot?

Posted

Na raziem mamy dosyć kochanych szczyli, chociaż już coś za pusto się zrobiło w domu. Tylko 16 psich łap, dwie świnki i kilkadziesiąt rybek.

Posted

Hej hej :)

Oczywiście, że machałam wszystkim welszowcom i erdelowcom, ze szczególnym uwzględnieniem Eli :D

Ech, do dzisiaj mnie ten koncert "trzyma". Naprawdę było to ogromne wydarzenie i warto było iść.

Posted

jborowy odpocznij troche od szczyli...... :lol:

Ali tylko ci pozazdroscic tego koncertu,ja ogladałam w tv,miejmy nadzieje ze kiedys zawita w Wawie...... :P

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='vigor'] ... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpaciaNo co Ty? przecież wyraźnie machała Warszawie! :wink: :D
Wprawdzie Ali machała wyraźnie po warszawsku, ale ja również czułem się adresatem jej pozdrowień :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...