aga_ostaszewska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='Flaire']Dostałaś maila ode mnie? Dostałam i odpisałam... zadziorny Zimny prysznic, to dopiero następnego ranka... 8)
swallow Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Bo właśnie weszłam na erdelkowo, by poszukać Twoich postów. Nie znalazłam żadnego a przy okazji zauważyłam że zniknęły wszystkie moje. Oj "straszną karę" dostałam za poparcie Twojego zdania tu na dogomanii.
zadziorny Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ja też przed chwilą prześledziłem topik welshowy na Erdelkowie. Faktycznie Wasze posty powcinało i przez to niektóre dyskusje straciły sens, ponieważ liczne wypowiedzi odwołują się do nieistniejących postów :evil:
Ali26762 Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Witam :) No to się dzisiaj będzie działo... Feeria barw i dźwięków na koncercie Jean'a Michel'a Jarre'a. Ciekawa jestem jak to Deryl wytrzyma... Deryś zostaje z moją mamą w domu, bo my z chłopem idziemy na koncert. Problem tylko taki, że mieszkamy blisko stoczni i u nas w domu wszystko słychać i widać światła. A w niebo ma pójść 2,5 miliona fajerwerków (w sumie 15 ton)... Trzymajcie wieczorem kciuki za biednego Derysia... :D
zadziorny Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ali - a masz już pewność, że on się boi wystrzałów? :evil:
Ali26762 Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Do tej pory się nie bał - ostatnio było zakończenie Jarmarku Dominikańskiego i pies to olał, ale tam nie wystrzelili 15 ton w niebo... Poza tym stocznia jest bliżej... No i nas nie będzie...
zadziorny Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Jeśli dotychczas się nie bał, to możesz być dobrej myśli 8) Gorzej, że ... Was z nim nie będzie :evil:
INA Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 zadziorny ale taki koncert i takie efekty tego nie można przepuscić-- Ali-zazdroszcze Wam na pewno wrażenia będą niezapomiane.. a jakby maluch się troche bał to" babcia" przytuli i zrobi trochę głośniej" bajkę w telewizji" :wink:
zadziorny Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No tak! Ja niestety będę oglądał jedynie w telewizji :evil: INA - widzę, że eksperymentujesz z avatarkami :lol: Moim zdaniem aktualnie wyświetlany jest lepszy od poprzednich :lol:
Ramir Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Swallow! Zdaje sie że ty tez dostałaś na Erdelkkowie "bana" bo nie ma cię na liście użytkowników. Szukałam i nie znalazłam, chyba że ślepa jestem.
swallow Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ramir to kara za wypowiedź moją na dogomanii :D , na erdelkowie nie udzielam się od dłuzszego czasu, ale jeszcze dwa dni temu moje wypowiedzi tam były. ALI życzę super spędzonego wieczoru i nocy,
gugu Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 A o co chodzi z tym topikiem Erdelkowo.....jesli moge zapytac...... :fadein:
jborowy Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Rozproszyły się chmury i rozbłysł promyk słońca. Wszystkie welshowe szczyle znalazły już nowe domy i rozpoczęły maltretowanie nowych Państwa. Również w sprawach dyskowych się polepszyło: już zaczynam rozpoznawać Wasze pyski i mordki Waszych psiorów. vigor - junior: JESTEŚ WIELKI a ja już wiem jak się wspaniale musiał czuć adiutant Napoleona.
jborowy Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 PS teczki, co poniektórych też się mimochodem ujawniają.
Ali26762 Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Jesteśmy po koncercie. Było SUUUUUUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja pisałam o 15 tonach wystrzelonych w niebo? Pomyliłam się, ale na swoje usprawiedliwienie muszę powiedzieć, że powtarzałam za pewnym spikerem telewizyjnym. W rzeczywistości w niebo poszło 1,5 tony fajerwerków. Melduję, że Deryl olał sikiem skośnym te wszystkie atrakcje i bawił się z moją mamą kłębuszkiem wełny :D Dzielna, mądra psinka !!!!!! Elu - czy widać było jak Wam macham?
vigor Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ali26762 napisał(a):Jesteśmy po koncercie. Było SUUUUUUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ......... Elu - czy widać było jak Wam macham? ... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpacia
Flaire Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 vigor napisał(a): ... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpaciaNo co Ty? przecież wyraźnie machała Warszawie! :wink: :D
vigor Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='vigor'] ... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpaciaNo co Ty? przecież wyraźnie machała Warszawie! :wink: :D Flaire - podzielimy sie pozdrawiasami z warszawka, bo jestesmy TUTAJ i wszyscy sie lubimy !!!!
gugu Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 jborowy napisał(a):Rozproszyły się chmury i rozbłysł promyk słońca. Wszystkie welshowe szczyle znalazły już nowe domy i rozpoczęły maltretowanie nowych Państwa. Wiedziałam że szczylki pójdą jak woda,nie bedziesz miał szkolenia :wink: ,ciesze się bardzo..... :P ,kiedy planujesz następny miot?
jborowy Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Na raziem mamy dosyć kochanych szczyli, chociaż już coś za pusto się zrobiło w domu. Tylko 16 psich łap, dwie świnki i kilkadziesiąt rybek.
Ali26762 Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Hej hej :) Oczywiście, że machałam wszystkim welszowcom i erdelowcom, ze szczególnym uwzględnieniem Eli :D Ech, do dzisiaj mnie ten koncert "trzyma". Naprawdę było to ogromne wydarzenie i warto było iść.
gugu Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 jborowy odpocznij troche od szczyli...... :lol: Ali tylko ci pozazdroscic tego koncertu,ja ogladałam w tv,miejmy nadzieje ze kiedys zawita w Wawie...... :P
zadziorny Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ali - a nie mówiłem? Mamy po prostu mądre psiaki, które nie przejmują się jakimiś fajerwerkami 8) :wink:
zadziorny Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='vigor'] ... no nie, my bylismy pewni, ze pozdrawiasz welszomaniakow z podkarpaciaNo co Ty? przecież wyraźnie machała Warszawie! :wink: :D Wprawdzie Ali machała wyraźnie po warszawsku, ale ja również czułem się adresatem jej pozdrowień :wink:
zadziorny Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Wszystkim jutrzejszym wystawcom życzymy samych sukcesów :lol: Trzymamy kciuki i pazurki :thumbs:
Recommended Posts