Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam!
A ja juz mam 18 miesięcy, 18 miesięcy i tak sobie wyglądam:

i czekam w roku 2006 na poważne propozycje od walijskich kolegów.
Ahoj - Vigor z jubilatką Diuną.

Posted

Vigor no to wszystkiego psiego-najlepszego dla solenizantki.

Asik borowego tez w tym roku zdobyl ostrogi reproduktora, moze sie Diunie spodoba? Tylko nie wiem, czy to nie jakis krewniak:-D

Posted

[quote name='Ibolya']Cześć wszystkim.
vigor : a co powiesz na takiego kawalera:question:
Mają podobne gusty w lekturze, a to pewnie dobrze wróży co do przyszłości związku. ;-)

Posted

Asik(ASTOR ze Svabenskeho Haje) jest synem White Headline's ENJOYA i ORZY ze Svabenskego Haje
dziadkowie to:
EASY LOVER vom Lichtblick, WENDY Star Franke, BONY z Vysoke Bety i AISA z Rocovske Vsi
cały rodowód jest na mojej stronie:
www.jborowy.webpark.pl
Nie ma żadnego pokrewieństwa z Diuną i większością dorosłych suk w Polsce.

Posted

[quote name='Ibolya']
Diuna:
Trochę jestem zarośnięty zimowo, ale...... polecam uwadze zwłaszcza drugą fotkę...

[quote name='Mokka']Się zareklamował :bigok: I to jak :o :roll: :lol: ;-)

Posted

I masz całkowitą rację, że Asik nie jest zupełnie z Diuną spokrewniony. Ma ona bowiem w swoim rodowodzie miedzy innymi takie linie jak Turzycowe Knieje, v.d. Bismarckquelle, High Flyer’s i Saredon 8-) :lol:

Posted

Moze powinnam dac po 23 ? Jak myslisz ;-) zeby niektore Panny sie nie zawstydzily :bigok: No a co wazne zeby pies mial wszystko na miejscu... i jego synowie tez maja :-D

Posted

[quote name='Nitencja']Flaire nie musze byc za przyzwoitke panny welshowny wiedza swoje :) Widze to w domu.
a to ja tez zareklamuje wdzieki ALexa bo mnie prosil o to :)

:bigok:
Mój rudzielec też tak się wdzięczył, aż się wkurzyłam i klejnoty postradał 8-)

Posted

[quote name='"Flaire"']Subtelna ta reklama - gdyby ktoś nie wiedział, o co chodzi, to w życiu by sie nie domyślił :wink: . Właśnie :lol: i dokładnie tak samo jest z drugą fotką Czardasza zamieszczoną przez Ibolyę :roll: ;-)

Posted

Mokka moj jeszcze potrzebuje :)
a wlasnie ..... musze sie pochwalic syn ALexa Ak Mil Vista Captain Cedrik mial udane dwie wystawy w Finlandii dostal dwa resCACIB na NOrd WInner i finnish Winner przegral jedynie z utytulowanym i bardzxo doswiadczonym psem : High Voltages RED INDY :bigok:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...