Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ali dzieki za szybka odpowiedz. Tak wlasnie robilam, tylko jak wstawiam adres z zaby to mi jakies glupoty wychodza, moze nie ten adres fotki wstawiam. ktory to?

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Pieski trzy to Kliwia, Debora i Czardasz.
Poprzednio pochrzaniłam, usiłowałam i przez piktogram wstawiać fotki i jednocześnie wklejać ich adresy bezpośrednio do postu i wyszły dwa grzybki w barszczu.

Posted

Ibolya piechy bajerancko wyglądaja w tych kubraczkach. Chyba taki uszyje Regonowi bo jak sie wytarza w sniegu to do domu bałwanek przychodzi i wycieranie do konca efektu nie daje wiec krople na podlodze wycieram.

Posted

[quote name='zadziorny']Widzę, że kilka osób przebywa jeszcze na forum :roll:. Nie chce Wam się

Nieeeee! Najfajniej robi sie po polnocy :-) A potem mozna spac i spac, az do poludnia :-)

Posted

Zadziorny spac, to moze nie, ale robić tez mi sie nie chce, więc tak sobie tu siedze i stukamna weszterierach, bo tu milo, łatwo i przyjemnie parafrazujac powiedzenie Kydrynskiego.

Posted

No, padło na mnie, że witam w poniedziałek. A spało się superowo---nawet Fafulos mnie dzisiaj nie szturchał nosem tylko zerwał się na dźwięk budzika. Piękna zima! Fafik sporo wczoraj sie nadeptał. Też dopadłam do trymera, ale jeszcze dużo kudłów przed nami. Pozdro!

Posted

Nitencja:drinka::drinka::drinka: Zdrowie maluszka, niech się dobrze i szcześliwie chowa:drinka::drinka::drinka::drinka:
:thinkerg: teraz juz lepiej rozumiem naszą ostatnia szkocka rozmowę:-D

Posted

Taa :roll:. Wreszcie mamy prawdziwą zimę :lol:. Oby tak już zostało do wiosny 8-). Piechy mają niesamowitą radochę w takim śniegu :lol:. A ile ciekawych zapachów można odkryć pod kilkunastocentymetrową warstwą białego puchu :roll: :lol: ;-)

Posted

Zadziorny dzieki, dobry czlowieku, że o blondynce pamietasz. Dotarł. ale nie mam czasu na spokojnie sie do tego przysiąść, bo lampki na choinke szykuję i przedlużacze robie i wogóle, tylkoz doskoku do kompa siadam, bo on stale włączony, wiec na bieżąco z dogo jestem.
A ze zmiana avatarku to ja musze na spokojnie pomyslec, cobym nie zgubiła obydwu (ublondynki wszystko możliwe) Celem ilustracji mojego zblondynowienia komputerowego dodam, że ogladam sobie ten kalendarz i tak myślę: dlaczego Mu sie nie podobal, przecież, może troche dziecinny,ale w Swięta to z nas lubi dziecko wychodzic. Potem pomyślałam, dlaczego niby dla pań on ma być? N, to dopiero spracowalam, ze może trzeba gdzies kliknąć, na obrazek! Bingo! I juz sie nie dziwie, że Ci sie nie podoba i jest dla pań:-D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...