Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ibolya']Coś mi się pozajączkowało. Ale przed chwilą był zły. Słowo:nonono2:

Jest wczesna godzina ....jeszcze czas na drinkowanie:drinka: :drinka: :drinka: :) ;-)

Posted

coztego - wysłałem Ci pw , jestem ciekaw czy doszedł

Zaczyna mnie wpieniać wszechobecny język angielski przy pojawiającym się jakim kolwiek problemie.

Jeżeli reklamy sraczy,kafelek i innego badziewia pojawiają się w j.polskim to nie rozumiem dlaczego TU JEST ODWROTNIE.:question: :question: :question:

DLACZEGO DAJĄC PODGLĄD PRZY PISANIU POSTÓW I POWRACAJĄC POTEM DO PISANEGO TEKSTU TRACI SIĘ TO CO SIĘ NAPISAŁO !!!!!!:question: :question: :question:

Posted

Heyka :)

[quote name='Ibolya']Ali - Derylek w nowej obroży wygląda jak arystokrata. A na fotelu jako pilot na symulatorze lotów po prostu rewelacja. Ta mina na pierwszym zdjęciu mnie rozwaliła, Derylek wygląda całkiem jak bliźniak Bodrysia. Nie wiesz przypadkiem dlaczego :question: :thinkerg: Jak arystokrata to Deryl będzie wyglądał jak go ktoś ślicznie wytrymuje - teraz to taki trochę "ahystokhata fahbowany"

A co do podobieństwa Derysia do Bodrysia - czekaj, niech się zastanowię... ... myślę, ale nic mi do głowy nie przychodzi... ;) ;) ;)

Posted

A w ogóle to wszystkim bardzo pięknie dziękuję za miłe słowa odnośnie Karuzelnika, obroży i sąsiadki :D

Gosia&Luka - śliczna jest ta obróżka, którą znalazłaś, ale... no właśnie... cena zaporowa :(
W życiu nie dałabym 200 zł za obrożę, pomimo, że kocham Derylka jak nie wiem co. Dlatego szczęka mi opadła jak sąsiadka wyjęła z kieszeni to cudo!
Niestety, nie dostałam tak za nic tej obroży - muszę zaraz przysiąść i napisać na jutro ogromne pismo w jej imieniu :D :D :D

bos - oczywiście, że na codzień Deryś będzie paradował w Rogz'ie - w brylantach i dyjamentach jak na razie wyszedł ze 3 razy tylko. Zostawimy sobie tę obrożę na jakieś uroczyste, świąteczne wyjścia :D

Posted

No prosze,zmainy na dogo,nowy lokator u Nitencji,same miłe niespodzianki!!! :drinka: :drinka: :drinka:
Tak powaznie,to mam pytanie do was jak wstawiacie foty bo nie wiem!! :lookarou: (brak mi znacznika img)

Posted

Teraz są piktogramy. Do fotek jest coś, co wygląda jak koperta z górami i znaczkiem. Jak w to klikniesz, to Ci się pojawi okienko z początkiem adresu w postaci "http://" na granatowym tle. Wstawiasz w to okienko pełny adres fotki (zwróć uwagę, żeby nie było podwójnie tego "http://") i zatwierdzasz przez OK.
Możesz też standardowo wpisać ręcznie, czyli

Posted

gugu - coś Ty nas ostatnio zaniedbujesz

Można również starym sposobem wklejać zdjęcia bezpośrednio skopiowane z żaby do tekstu , bez okienka z górami :-D :-D

Ale się porobiło:flasings: :flasings: :thinkerg: :thinkerg: :thinkerg: :thinkerg:

Posted

Ali piktogramy!!!:lookarou: Ciemnota ze mnie totalna!! :sg168:
bos troche jasniej!!! ;-)
Chyba wybiore standarcik oczywiscie reczny :-D
Najgorsze jest to ze nie dostaje z terierków odpowiedzi,z innych topików odpowiedzi mam!!
Oj sie naprawde narobiło,kupe bajzlu!! 8-) :drinka: :drinka: :drinka:

Posted

Ali : a mój Bodorek będzie miał trymowanie w srodę, uuuuuhh. Chcemy w lutym zacząć przyszłoroczny sezon wystawowy i to już najwyższa pora więc.
bos : wcale nie piłam, naprawdę tak było, tylko zaraz znikło i teraz nikt mi nie wierzy:chaos:

Posted

[quote name='bos']gugu - coś Ty nas ostatnio zaniedbujesz

bosik nooo....

Ale już wszystko wiem na temat wstawiania fot,dzięki :-D :bigok:

Posted

[quote name='Ali26762']Obroża to dla nas nowy nabytek - generalnie ma kilka lat, ale jest w stanie idealnym. Derylek właśnie dostał ją od naszej sąsiadki :)

Obróżka jest po prostu boska :roll: :lol: 8-)

Posted

zadziorny napisał(a):
Ale ta dogomania dzisiaj "szybko" chodzi :roll:. Chyba mnie za chwilę szlag trafi :evil:. Coś ta zmiana design-u nie wychodzi jej na dobre :roll: :lol:

To prawda.......fatalnie to najłagodniejsze określenie:puppydog: :drinka: :sabber:

Posted

[quote name='Ibolya']Ali : a mój Bodorek będzie miał trymowanie w srodę, uuuuuhh. Chcemy w lutym zacząć przyszłoroczny sezon wystawowy i to już najwyższa pora więc.
Ja też powinnam się powoli przymierzać do sezonu, ale jakoś nie mam nabożeństwa do tego. Przede wszystkim dlatego, że nie potrafię wytrymować Deryla, a wszyscy, którzy się na tym znają mieszkają o lata świetlne od Gdańska :(
Poza tym to pierwsza zima Derysia i nie wiem, czy jakbym go skróciła o włos, to czy by się nie przeziębił...:niewiem:

Posted

Ali jeśli na powietrzu będzie w ruchu to na pewno się nie przeziębi 8-). Moja Gaja jest obecnie całkiem łysa (na razie tylko czaprak, ale jutro ją dokończę 0X ), a w niczym jej to nie przeszkadza wyszaleć się na śniegu :lol: :roll: 8-)

Posted

Ja tam się boję. Ostatnio wczoraj szalał z Rakietą - oba psiury młodziutkie, to biegały w szalonym pędzie, a potem się tarzały w śniegu, albo kładły na odpoczynek. Dostałabym zawału ze strachu!

Posted

[quote name='Ali26762']nie potrafię wytrymować Deryla, a wszyscy, którzy się na tym znają mieszkają o lata świetlne od Gdańska :(
No ja już się zlitowałam i proponowałam Ali, że wytrymuję Derysia...tylko nie wiem, dlaczego ona nie chce... ;-)

Posted

Ali : pewnie jest tak jak pisze zadziorny, ale ja jednak też się obawiam przeziębienia i mój Bodryś po trymowanku przywdziewa elegancki kubraczek.
Wlasnie chcialam pokazac jak w nim wyglada, ale zdjecia wkleic nie umiem na tej nowej dogo. Pomozcie. poza tym gdzies mi zginely polskie literki.

Posted

Ale jaja. Wreszcie udało mi się coś napisać w nowej dogo.
Nitencja -mały jest cudowny, ale Ciebie chyba pokręciło. Bedziecie mieli niezły bal w domu.
U nas zima, prawdziwa, taka jaką lubi zadziorny. Serdecznie zapraszam do nas - łopaty do odśnieżania czekają.
Dzisiaj z Panią Borową mogliśmy podziwiać jak pięknie wygląda welsh na wolnosci i w pełnym galopie. Po ponad 30 minutowej gonitwie udało się nam złapać uciekiniera (Evitkę), postawić jej zarzuty i doprowadzić do aresztu.
Albo wiatr zerwał górną, dodatkową siatkę, albo Evitka ją sama zerwała i po prostu przelazła przez siatkę i dała dyla.
Tak czy siak mam myslenie nad nowym rodzajem zabezpieczenia.
Nitencja ciągle mam przed oczami sztywną siatkę, jaką masz ogrodzony ogródek i oczami wyobraźni widzę Roxy, jak się po niej wspina. Aleks jest na to zbyt ciężki i zbyt leniwy.

Posted

[quote name='Ibolya']Ali : pewnie jest tak jak pisze zadziorny, ale ja jednak też się obawiam przeziębienia i mój Bodryś po trymowanku przywdziewa elegancki kubraczek.
Wlasnie chcialam pokazac jak w nim wyglada, ale zdjecia wkleic nie umiem na tej nowej dogo. Pomozcie. poza tym gdzies mi zginely polskie literki.
Już pisałam do gugu jak się wkleja fotki - pozwól, że zacytuję samą siebie:
[quote name='Ali26762']Teraz są piktogramy. Do fotek jest coś, co wygląda jak koperta z górami i znaczkiem. Jak w to klikniesz, to Ci się pojawi okienko z początkiem adresu w postaci "http://" na granatowym tle. Wstawiasz w to okienko pełny adres fotki (zwróć uwagę, żeby nie było podwójnie tego "http://") i zatwierdzasz przez OK.
Możesz też standardowo wpisać ręcznie, czyli Ale fotki robione aparatem mają zbyt dużą wielkość, więc najpierw należy je zmniejszyć do rozmiarów max. 500 x 500 pikseli i dopiero wsyawić. Najprościej użyć do tego celu żaby, z której skopiujesz kompletny link i wkleisz na Dogo.

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']No ja już się zlitowałam i proponowałam Ali, że wytrymuję Derysia...tylko nie wiem, dlaczego ona nie chce... ;-)
No właśnie - sama tego nie rozumiem :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...