gugu Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Witam!! Bos adminowi najwyrazniej się nudziło,totalna beznadzieja,nic nie mozna zrobić,mam nadzieje ze to się zmieni.
bos Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 gugu - natrafiłem na emotki....i dupa blada nie wiem jak je wkleić.... Vigor junior na czas przyszedł nam z pomocą....:):):):)
coztego Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 O kurcze... ale się porobiło.... Hehe można oceniać wątki :D Już widzę ile punktów zbiorą weszteriery ;) Mam nadzieję, że język polski jednak wróci do łask admina, a do reszty trzeba będzie się przyzwyczaić. bos, gdzie te emotki?!
bos Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 U nas sypie śnieg, będzie biało Ja mam chrypę , zapalenie gardła i chyba będzie trzeba je odkazić.......:):)
bos Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='coztego']O....... bos, gdzie te emotki?! Poniżej..... z lewej strony ekranu w >zasadach postowania< są "uśmieszki" Tylko jak je wklejać....niewiem :) To robię z klawiatury:(:):0
bos Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nie mogę wejść z banerka do swojej galerii. To kampletne bezprawie, coztego ...do Twojej galerii Kreski też nielzja.....
Wind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Witajcie welszomaniacy :-) Dopiero tutaj kuknelam, wiec jeszcze niewiele wiem jak nasza nowosc chodzi :-) Z tego co czytam to sa pewnie problemy ;) Nie moge znalezc Regulaminu ... hmmm ... nie zebym chciala od sobotniego poranka uczyc sie go na pamiec, ale tak jakos rzucilo mi sie po oczach, ze go nie ma ... :cool: bos, Na chore gardlo, najlepsza nalewka z ... z wody i soli :lol:
Wind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Poprzednio podane linki do starej Dogo nie dzialaja, bo mamy inny adres i nastapila konwersja ... Natomiast linki dopisane w naszych profilach konwersji z automatu ulec nie mogly :(
vigor_junior Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 hmmm widze ze dogo poszlo w strone komercyjnego forum... no ładnie ładnie... ja tam jestem zwolennikiem wspierania open source... ale vBulletin to takie cos do czego trudno sie przyczepic... a co ty emotek to ja normalnie wrzucam kod z tabeli [What to Type] no i wtedy pokazuje emotke.. :siara: :B-fly: :bluepaw:
coztego Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Już mi się załączyły emotki :bigok: Normalnie, po prawej stronie ramki z odpowiedzią. bos, trzeba sobie poprawić link w bannerku i będzie działać :kciuki:
vigor_junior Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 oj wlasnie widze juz kilka bug'ów.... wrrr.... adminowie brac sie do roboty!!! :vamp:
aga_ostaszewska Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Jakos dziwnie teraz czuje się na Dogo :oops:
Fuka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :haha: wiecie co mój poranny spacer w sniegu był dużo przyjemniejszy niż to co mnie (nas) spotkało po otwarciu dzisiejszego dogo:robot: Strasznie się tu zrobiło:lmaa: :new-alie:
Wind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Fuka napisał(a)::haha: wiecie co mój poranny spacer w sniegu był dużo przyjemniejszy niż to co mnie (nas) spotkało po otwarciu dzisiejszego dogo:robot: Strasznie się tu zrobiło:lmaa: :new-alie: Eeee tam ... nie jest strasznie tylko inaczej :-)
Fuka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Wind napisał(a):Eeee tam ... nie jest strasznie tylko inaczej :-) taaaaaaaaa:watpliwy::onfire: można na przykład donosić:motz:
coztego Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Fuka'] można na przykład donosić:motz: Dotychczas też można było, tylko mniej oficjalnie :cool2: Może łatwiej będzie utrzymać porządek na forum ;) pszym, mi też się podoba :p Niedoróbki wkrótce naprawią, a do zmian się przyzwyczaimy. Pomyślcie, że kiedy przyszliście pierwszy raz na forum to też wszystko było nowe i obce i jakoś daliście sobie radę :lookarou:
aga_ostaszewska Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 No dobra kochani specjaliści komputerowi... dlaczego każdy temat oznaczony jest kłódką, co niby wskazuje na to, że... "watek jest zmakniety" a włąsnie w nim piszę?
pszym Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :sabber: A ja nie wiem co mam dodac ( jaka nazwę ) w profilu jeśli chodzi o skype i MSN...
Wind Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):No dobra kochani specjaliści komputerowi... dlaczego każdy temat oznaczony jest kłódką, co niby wskazuje na to, że... "watek jest zmakniety" a włąsnie w nim piszę? aguniu, To proste :-) Troszke sa ikonki pomieszane i tak samo skrypt oznacza tematy "zamkniete" jak i te w "ktorym udzielilas odpowiedzi" :-)
coztego Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 pszym napisał(a)::sabber: A ja nie wiem co mam dodac ( jaka nazwę ) w profilu jeśli chodzi o skype i MSN... Jakbyś korzystał ze skype i MSN to chyba byś wiedział o co chodzi ;)
pszym Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Moje IQ nie jest aż tak niskie...:thinkerg: Jak wpisuję swoją nazwę, to pokazuje że invalid w dogo...
coztego Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Wind']aguniu, To proste :-) Troszke sa ikonki pomieszane i tak samo skrypt oznacza tematy "zamkniete" jak i te w "ktorym udzielilas odpowiedzi" :-) Wszystko jest OK: To jest kłódka: A to jest oznaczenie o udziale w topiku, czyli strzałka: pszym- donieś o problemach na Administracji! 8-)
Recommended Posts