Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogoda iście barowa , :drinking: :drinking:

GUGU - z okazji rocznic , spóźnione ale szczere życzenia dla Kiki i dla Ciebie z całego serca :calus: :loveu: :D

Przyjmij ten kwiatuszek

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Kochani dla Was niech zawsze świeci słoneczko jeśli już nie na niebie ,ale zawsze w sercu :lol: :lol: :lol:

Pogoda ducha jest najważniejsza :angel: :P :wink:

A z zapowiedzi opadów śniegu na Alasce już się cieszą polskie bałwany .....te prawdziwe :D :D

Będzie można zaimportować śnieg ...................żeby Boże Narodzenie było mrożne i białe :D :D

Posted

No i cóż ,zbliża się nam ten dzień kiedy to całymi rodzinami z nosami przylepionymi do szyb będziemy wypatrywać tej pierwszej gwiazdki na niebie by móc zasiąść do wieczerzy wigilijnej , zapalimy lampki na swoich choinkach , podzielimy się opłatkiem, wspomnimy bliskich, gro z nas odmówi modlitwy, jeszcze inni będą śpiewać.............ale jestem pewien że w tym tak uroczystym dniu pomyślimy i o sobie , tu piszących :D :D :D
Powiem coś jeszcze że będzie mi miło Was wspominać i mieć nadzieję że w Warszawie , Szczecinie , Lublinie , Gdańsku , Poznaniu , Katowicach , Tarnowskich G. , Rybniku , Rudzie Śł , Jedliczach , Vigorlandzie , Wlocławku , Opolu i okolicach , Toruniu , Grudziądzu ,Gnieżnie ....itd ktoś i o mnie wspomni.....pozytywnie myślę w morde jeża :P :wink:

Posted

[quote name='bos']

GUGU - z okazji rocznic , spóźnione ale szczere życzenia dla Kiki i dla Ciebie z całego serca :calus: :loveu: :D

Przyjmij ten kwiatuszek

bos bardzo dziękuje za tak piękna róże,że się pojawiasz i o wszystkich pamietasz jesteś koffany :angel: :drinking:

zadziorny laik-lajkonik....wiadomo o chodzi 8) :wink:

Posted

[quote name='zadziorny']O :o, bos zawitał na dogo 8) :lol:. Witaj :lol:
Tylko nie zapomnij, że do Gwiazdki zostało jeszcze 1,5 tygodnia :roll: :wink: i zajrzyj tutaj od czasu do czasu :wink:

Nie boj żaby , żaba w wodzie nie bodzie :lol: :lol: :wink: :drinking:

A ta nasza żaba i dogo chodzą dziś fatalnie :evil:

Posted

zadziorny napisał(a):
Pogoda nadal niewyraźna :evil:.
W Warszawie bardzo wyraźna - OBRZYDLIWA!!! nie cierpię, kiedy w środku dni muszę włączać światła. :evil:

Posted

Zadziorny mojemu tez by sie pewnie przydało :wink: Dzisiaj przez pół dnia nie mogłam nigdzie wejść, pozapasjansem, który jest na pulpicie.

Oczywiście pierwsza myśl,że znowu dogo szwankuje. No to w Erdelkowo, ale tez nie mozna bylo, potem inne "ulubione", wszedzie nie można znależć serwera. Oczywiscie stwierdzilam, że mam wirusy, karaluchy i tym podobne insekty. Weszlam gdzies tam w moim komputerze i tam kazali mi kliknąc na odswiez strone. Takiego przycisku ani klawisza nie znalazlam ale genialnie zresetowalam i jak widzicie, ku Waszemu utrapieniu :wink: , jestem :angel:
To sie nazywaprzeblysk geniuszu u blondynki.

Posted

[quote name='zadziorny']U mnie dogo chodzi dobrze, a z "żaby" jeszcze nie korzystałem :hmmmm:
To może teraz spróbuję. bos - widziałeś już tego czapraczka?

Czapraczek fajny , bardzo wesolutki huncwot :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='borsaf']........., ku Waszemu utrapieniu :wink: , jestem :angel:
To sie nazywaprzeblysk geniuszu u blondynki.

borsaf - utrapienie nasze żadne , za to radość wielka ,że jesteś z nami.

My już tu jak w rodzinie martwimy się jeden o drugiego...a uciechy mamy jak się coś komu uda , co niemiara. To bardzo fajne :lol: :lol: :lol:

Madziara - hej , co tam nad pięknym Baltykiem :question: :D :wink:

Posted

[quote name='zadziorny']Fuka mnie podpuściła i dorobiłem małemu czapraczek 8) :lol: :ylsuper:

Pamiętam , to bylo parę dni temu jak się nie mylę , ale czapraczek wyszedł bomba :lol: :lol: :P

Posted

Vigorlad wita!
Juz zaczalen weekend - hihi. Jeszcze tylko 4 dni do pracy w tym roku.
U nas troche sypnelo bialym mokrym puchem. Jutro planuje sesyjke skubanka Diuny, aby zapobiec szybkiemy i mocnemu zarastaniu - szczegolnie okolic gardziolka - beda fotki.
Aha! Okropasnie wieeeeje :evilbat: :evilbat:
Ahoj!

Posted

borsaf napisał(a):
... i jak widzicie, ku Waszemu utrapieniu :wink: , jestem :angel:

I dobrze, że jesteś :)
bos napisał(a):
Madziara - hej , co tam nad pięknym Baltykiem

ciepło!!!! jak chyba wszędzei - byłam w Olsztynie, ubrałam się jak na syberię i.... się zgrzałam :P:P

Posted

Witam Wszystkich Bardzo serdecznie !!!

No nareszcie jest mozliwy dostep do kom. :lol: To dziwne w moim komputerze poda snieg jest milo i bardzo swiatecznie. A w tej za..... j. Pile pada, wieje wiatr jak w kieleckim, pogoda typowo barowa :drinking: , a moze daloby rade wajche troche w moim kierunku przesunac, zeby bylo milo i troche sniegu przywialo. Pies nie chce wychodzic na powietrze krotki dublecik i do domu.
Aga Dorka czuje sie dobrze spi i je chyba zaskoczyla. Drugie krycie bylo udane, beda dzieci a ja chyba druga corcie. Krzysiek kupil obiecany aparat. Zdjecia juz sa ale nie dzis moze jutro.
Ali Piotrek jak zwykle pozmienial mi wszystko w komputerze, ale zdejecia otrzymalam, sa swietne. Czyli co mam sie na nich wzorowac :-?
Kurcze geniuszem to ja na pewno nie bede, ale bede cwiczyc :lol: :lol:
Pozdrawiam Ela

Posted

Pobasenowe pifko już zaliczone 8) :lol:, czuję się wspaniale :B-fly:
Ela_hryckiewicz - ja zawsze wiedziałem kiedy moja sunia jest już w ciązy :roll: 8). Stawała się wtedy jakaś taka melancholijna :roll: :wink:

Posted

zadziorny napisał(a):
ja zawsze wiedziałem kiedy moja sunia jest już w ciązy :roll: 8). Stawała się wtedy jakaś taka melancholijna :roll: :wink:
Moja też. Potem pozostawało tylko pytanie, czy szczeniaki będą prawdziwe, czy urojone. :evil:

Posted

Tu Vigorland!
Skonczylem gotowac obiad: czerwony barszczyk + dodatki.
Pogoda. 5 minut temu przestalo byc pieknie i slonecznie. Zrobila sie niesamowita zawierucha. Sunie sobie smacznie spia. Pije kawke i rozpoczynam skubanko u Diuny - bidula nawet nie wie co ja czeka za kwadransik. Vigorowna drugi dzien pisze probna mature.
Jutro i pojutrze mamy podwojne swieto, ale o tym napisze w nastepnych postach.
Ahoj!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...