Wind Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Witajcie :-) Weekend mialam baaardzo pracowity i wlasciwie od wczorajszego poranka, do teraz z malutka przerwa na senek dwoilam sie i troilam, aby zdjecia zrobic, obrobic i wyslac do druku :-) Na szczescie krytyczna czesc pracy mam juz za soba i moge sie troche na Dogo polenic :-) zach, Ali, Gosia, Ciesze sie, ze jestescie z seminarium zadowolone :-) Ali, nie dziwie sie ze od sedziego uslyszalas taka odpowiedz ;) Coz ... niektorzy zamiast przyznac sie z uniesionym czolem, ale pokorny sercem do winy, wola zaslonic sie banalna skleroza ;) Jakiz te swiat jest trywialny ... bos, Milo Cie widziec w dobrym zdrowiu i calkiem niezlym humorze :-) jborowy, Spacerow w pobliskich, pieknych gorach Wam zazdroszcze :-) Raj to dla psow, a i dla ludzi swietne miejsce na odpoczynek od spalinowego jazgotu ;) Ali, Boj sie Boga ... co Ty jeszcze po 4 rano przed kompem robisz? :o aga, Galerie troche uzupelnilam (galeria) i skupiam sie na przygotowywaniu zdjec na swoja strone ... ktora Marek jakos ma mi sklecic :lol:
zadziorny Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 jborowy - foty super :thumbs: A ubranie Pani Borowej w odblaskową kurtkę to świetny pomysł :PROXY5:. Teraz już nie zgubi Ci się w lesie :roll: :lol: :wink:
zadziorny Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Moje sunie są dziś baaardzo grzeczne :roll: :lol:. Normalnie jak dwa:
Ali26762 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Dobry wieczór :) Nareszcie mogę posiedzieć spokojnie i poczytać Dogo :)
gugu Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wczoraj minął rok jak Kika jest z nami :angel: ,dziś mija rok jak jestem z wami dogomaniakami :drinking: :drinking: :drinking: :D
INA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Jborowy - miło popatrzeć i porządek i śnieżek i słoneczko i piękne widoki aż mi przykro że u nas taka szarówa :-? gugu- :drinking: :drinking: gratulacje okrągłego roczku a jak pracowita jesteś :lol: tyle postów w jeden roczek --gdzie mi tam do Ciebie :o :wink:
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Gugu, Wasze zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :bday:
zadziorny Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 gugu gratulacje w związku z dwiema rocznicami :drinking: :drinking: :drinking: Fakt 0X, pracowita to Ty jesteś niesamowicie :o :roll: :lol:
Madziara Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 gugu może się powtarzam ale jeszcze raz Twoje zdrowie :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
gugu Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Dzieki bardzo dogomaniacy... :angel: ,to się napijmy :drinking: :drinking:,jak wy ze mna wytrzymaliście!!! :wink: :drinking: :drinking: :drinking:
zadziorny Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Prawda, ciężko było :wink:, ale jakoś się nam udało :roll: :lol: :wink: gugu dla Ciebie:
gugu Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 zadziorny sliczne maleństwo!!! :angel: :angel: :angel: Dzieki za maile :drinking: Jak tam twoje aniołeczki??? :lol: :wink:
aga_ostaszewska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Witam kochani! Siedze przy porannej kawusi, z psiskiem na kolanach i czytam zaległe dogo... dzis powinnam byc na uczelni, ale co mi tam - DZIS ZROBIłAM SOBIE WOLNE! I Czika będzie szczęśliwa i ja... choc pogoda ani troszke optymistycznie nie nastraja :evil: gugu: :drinking: Zdoriw Twojej i Kiki!
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Aga O., MIŁEGO WAGAROWANIA WAM ŻYCZĘ :drinking: :drinking: :drinking:
zadziorny Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='gugu']Jak tam twoje aniołeczki??? :lol: :wink: Okupują właśnie moją kanapę
aga_ostaszewska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Fuka: Własnie wróciłam ze spacerku z Cziką i... widziałam ślicznie zrobionego szkocika... no i koniec wagarowania... trymer w ręce dzierżę dzielnie!
zc Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 gugu napisał(a):Wczoraj minął rok jak Kika jest z nami :angel: ,dziś mija rok jak jestem z wami dogomaniakami :drinking: :drinking: :drinking: :DMnie też ten rok minął bardzo szybko i był pewen wrażeń związanych z kudłatym przyjacielem. Jak jemu jest tak dobrze jak nam z nim to wszyscy jesteśmy zadowoleni. I też od roku śledzę Wasze dyskusje i stąd też czerpię swoja wiedzę na temat psiaków i ich właścicieli.
bogula Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wszystkiego naj dla "roczków"! jborowy---zazdroszczę, pozdro dla pani Borowej. Ja mam odblaskową kamizelkę---jeżdżę w niej na rowerze, bo ,kurna!, rano ciemno i o 16 ciemno... Fisiek po wczorajszej wspaniałej "wsiowej" wyżerce rozwiązuje przez cały dzień problem z ... zaparciem (nawet w łazience, ale nie do klopka :roll: ).
zadziorny Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 bogula trzymamy kciuki za Fafola :thumbs: :roll: :wink:
Ibolya Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Witam. Informacja z ostatniej w tym roku wystawy: rasę wzięła Debora z Kozackich Stepów czyli znowu dogowelsz, gratulacje!!! Niestety fotek niet, miałam jechać robić zdjęcia, ale wystraszyłam się porannej zadymki i swoich letnich opon i nie pojechałam. A potem żałowałam, bo przyszła odwilż i zrobiło się znośnie na drogach, tylko deszcz padał.
aga_ostaszewska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ibolya: Dzieki za wieści! Kliwia: Wielkie gratulacje dla Debory! Ela_h: Jak Dorcia?
zadziorny Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Kliwia - gratulacje Qrcze, na dogo śnieg zaczął sypać :o :roll:. Musi zima już naprawdę do nas zawitała 8) :lol:
Fuka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Ibolya']Witam. Informacja z ostatniej w tym roku wystawy: rasę wzięła Debora z Kozackich Stepów czyli znowu dogowelsz, gratulacje!!! Niestety fotek niet, miałam jechać robić zdjęcia, ale wystraszyłam się porannej zadymki i swoich letnich opon i nie pojechałam. A potem żałowałam, bo przyszła odwilż i zrobiło się znośnie na drogach, tylko deszcz padał. Gratuluję :drinking: :drinking: :drinking: A wiesz może co tam było w foxach i at? :roll:
Nitencja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Gratulacje :-D Debora jak wino , z roku na rok lepsza. Kliwia mam nadzieje ze welshe beda na championach w Lesznie :-D
Recommended Posts