Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam

boss czytałam że byłe pół żywy, ale widzę że jako udało Ci sie zmartwychwstać :lol: :wink: :lol:

Ali - widzę ze już zakupy wišteczne dla piecha robisz ja - chciałam kupić Vigusiowi jakie ładne posłanko ale nie wiem co wybrać te pontony takie drogie... :roll:
I chyba też będe musiała kupić obróżkę - ...może od razu Rogza :roll: Vigo dzi na placu zerwał łańcuszek :roll: kończylimy zajęcia jak zwykle zabawš w przecišganie i Vigo tak się rozbawił że rozcišgnęło się jedno ogniwo w tym grubym łańcuchu..`--+
.... a wogóle -Cieszę się że Vigo zaczyna sie tak ładnie ze mnš bawić a zarazem ignorować inne psy...

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

bogula napisał(a):
No, właśnie........

No właśnie ......zapier...... na całego. :evil: :D :wink:

Nic jednak straconego. Jak wszystko pójdzie oki to spotkanie będzie możliwe jeszcze przed nowym rokiem /a po świętach/

Tym razem u mnie. Jeszcze dam znać . Jestem przekonany że i zadziorny by się pojawił.

Po nowym roku Basi szczenić się będzie parsonka, to znowu się odwlecze na jakiś czas , chyba że pojedziemy do niej na pępkowe :lol: :lol: :lol: potem dopiero na wiosnę.
Zobaczymy :o

Posted

Nitencja napisał(a):
Bos witaj :)
oo czemuz to paqdo nie mowil predej ze u Basie bedziesz?? zrobilibysmy jakis sped :lol:

Wspominaliśmy również Twoja przeprowadzkę i gdybyśmy wiedzieli gdzie teraz mieszkasz to masz pewne naszą wizytę.
A było to w zeszłą sobotę.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeżeli możesz to napisz mi na pw swój adres i mniej więcej gdzie szukać.

Mam rodzinę w Rudzie Śł , Zabrzu, Lipinach, Świętochłowicach, Chorzowie.......i mógłbym tak wymieniać , może by się udały kiedyś jakie małe odwiedziny i kawa na krzywy ryj :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='INA']dlaczego pojawiają mi się - kwadraciki zamiast polskich liter :x

INUŚ - bo Ty kochasz zagadki i krzyżówki panoramiczne :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

boss ze też na to nie wpadłam :wink: Chociaż muszę Ci się przyznać boss że jako jedna podejrzewam z nielicznych 8) nie przepadam za szradziarstem ale może komuś- podswiadomie- chciałam zrobić niespodzankę :wink:

Posted

[quote name='Ali26762']

Noo, ja niby mam się uczyć. :roll:
Ale przypomniałam sobie, że Ali kazała mi Deryla pocztowego obejrzeć. :wink:

Super! Jestem pełna podziwu! :D Zasłużył na tego oryginalnego Konga. :lol:

Posted

bos - fajnie, że już Ci katz gigant Adrzejkowo/Barbórkowy przeszedł. Nie słuchałeś jak mówiłem,że co rok będzie gorzej.
I nie bądź taką kokietką: nie namawiaj Nitencji na zdradzenie jej prywatnego adresu.
Tak w zaufaniu, Ci podpowiem, że ten adres jest na Jej stronce (za frajer)!! .Hi Hi!!!!
A w ogóle to dużo zdrowia i: TENGO LA CAMISA NEGRA .......

Posted

Uffff, to już ostatni topik - nie wiem dlaczego tym razem zabrałam się za forum od końca (to pewnie te promile mnie zatoczyły...)

Dzięki za gratulacje :) Nie będę kokietką i powiem od razu, że zasłużone (skromnością, jak widać, też dzisiaj nie grzeszę : )

Autentycznie duma mnie rozsadzała, bo to było pierwszy raz. I tu rację ma Wind - szkoła sprawdza się i ma zastosowanie przede wszystkim w praktyce i w życiu codziennym, bo to jest nasz prawdziwy świat. Nie budynek poczty, czy plac ćwiczeń.

bos - nareszcie Cię przywiało jak śniegi odpuściły :D

Posted

Dobrejnocki, Ali! a ja z Fifem przebiegłam już okolicę, zaciągłam nosem "na pogodę" i zaraz bedę sączyć kawusię......
Wczoraj wieczorem spotkałam ten znany typ "opiekuna"---Fafik zaciekawiony (a, jakże!) podbiegł do facia z psinka...A człowiek łap malucha (to szczeniak=jamnik) na ręce i dalej wkoło przed nakrecającym się Fafikiem. Mój nie przyszedł na gwizd, więc ja podeszłam ,zapięłam smycz, przeprosiłam za "zakłócenie spokoju na spacerze" i poszłam swoją drogą...A przecież psiury mogłyby się obwąchać, pomachać ogonami itd. Jasne, że Fafol powinien być posłuszny...,a on lubi jamniki (przyjaciółka Lena)...nie ma do nich "uprzedzeń" 8)

Posted

widzisz, ja się z daleka drę, że spokojny i nic nie zrobi - powiem Ci szczerze, że czasem samej mi się gorąco robiło jak pies podlatywał mi do szczeniaka a od właściciela zero reakcji, a zwierz mógłby jakby chciał zjeść mojego szczuna na przekąskę :)
A darcie się, że on się tylko przyszedł przywitać i nic nie zrobi działa :) jeszcze nikt od tej pory nie wziął psiaka na ręce - nawet mikro szczenka yoreczka :)

Posted

Hhmmmmm...nie chce mi się drzeć, bo wtedy cała moja charakteryzacja na wieczorne wędrówki wzięłaby w łeb (chodzę zakapturzona blockersowo 8) ) i nawet mając takiego zadzierżystego psa, liczę na siebie --jeśli chodzi o bezpieczeństwo....

Posted

Hej Madziarko i imienniczko
Jazon też podlatuje do piesków , ale na osiedlu zawsze na smyczy.

Co innego poza , ale wtedy oczy mam wokoło głowy, i staram się zawczasu komendami narzucić mu swoją wolę. 8) :wink:

Nie zawsze wychodzi. Niestety kłania się systematyczność.... :evil: :lol: :wink:

Posted

zadziorny może zafundujemy sobie i piechom jakis spacerek w pięknych stronach :lol: :lol:

Ciekawe czy tam leży śnieg. :question:

Posted

U nas wreszcie jest porządek, pewnie to zasługa nowych władz administracyjnych. :):)Śnieg i mróz jest tylko w rezerwatach i parkach
krajobrazowych.Tam, gdzie jego miejsce.
Sprawdzamy czy tak jest w rezerwacie "Prządki":

Oraz, specjalnie dla borsaf, w Parku Czarnorzecko-Strzyżowskim:

Posted

Widać jborowy , że macie posprzątane, a śnieg tylko z dala od siedlisk :lol: :lol: :lol: ludzkich.

ale to już nie długo :lol: :lol: :lol: :lol:

Podobnie u nas , ciecie wymietli cały śnieg z osiedla , między blokami zrobiło się wiosennie. Tylko na polach jeszcze biało. Myślę jednak że na Święta to już na mur spadnie śnieg.

Ty to masz pole do popisu ze spacerami , fotki to pokazują wyśmienicie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Witam!
Czekamy na wyniki z ostatniej wystawy roku 2005.
Kto wygral w rase w welszach - nalezy sie pochwalic i to szyyyybko.
Zwyciestwo w klasach bylo proste, bo w kazdej po jednej suni.
Zlgoszone byly 4 sunie, ani jednego welsha z pisiorem ???
Ahoj!

Posted

Węgierko - w gat. I do wiosny...gwarantuję :lol: :lol: :lol:
Do galerii Jazona już nawiozłem i myślę że długo poleży :lol: :lol: :wink:

Lodówka "Szron Lux" jest perfekcyjna :o :lol: :lol: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...