Fuka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ali26762 napisał(a):Fuka napisał(a):A ja kupiłam Rogza ostatnio na wystawie w Nowej Rudzie, u pana, który ma sklep we Wrocławiu - nie wiem czy wysyła, ale jakby co - mogę poszukać jego namiarów, bo wziełam wizytówkę i gdzies ją na pewno mam..... A to bardzo Cię proszę, zadzwonię do niego i zapytam. Może będzie miał taniej niż sklepy internetowe? Choć sklepy te mają ceny dokładnie takie same... A jaki wzór wybrałaś? :D :D :D Tego się obawiałam :roll: No nic ide przekopywac moje biurko, a nie jest to łatwa sprawa, bo Elmo jak się nudzi - robi mi na nim porządki.... Taaaa on coraz bardziej zaawansowany w znajdowaniu sobie nowych ciekawych zajęć :o czuję się jakbym miała w domu szczeniaka :evilbat: :wink: A co do wzoru - to ja już drugi raz kupiłam ciemno popielato- czarnego, w takie coś jak :hmmmm: drut kolczasty. Poprzednią obroże kupiłam dla Makaronika, ale niestety na jednej wystawie przepadła razem ze smyczą :oops: no i teraz próbuje wrócić do poprzedniego stanu posiadania. Przy okazji w wersji rozszerzonej - testuję jej wpływ na Elmiastego i jego górną linię.
gugu Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ja przepraszam ale bosik wracaj szybciutko do zdrowia!!! :angel: :angel: :angel: :P :wink: Czekamy na ciebie!!! :drinking:
Fuka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 a właśnie! ZDROWIE BOSA! :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: Ali, wygląda na to, że pojemnik na wizytówki przetrwal porządki wprowadzane przez Elmiastego, który w tej chwili słodko wyleguje sie na kanapie z głowa na poduszce, ale przed chwilą bacznie kontrolował co ja takiego robie na jego/naszym :-? biurku :roll: Rogz - Wrocław Kuba Boryło tel./fax: 071 341 28 65 kom.: 0501 737 967
gugu Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 bosik :cry: :cry: :cry: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
zadziorny Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Widać jakoś nie może biedak doczołgać się do kompa :sadCyber: :roll: :wink:
gugu Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 zadziornyco go tak rozłożyło,korzonki??? :( (no wiem andrzejko barbórka ale az tak!!) :wink:
gugu Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 I to szybko!!! :angel: :drinking: :angel: :drinking: :drinking: :wink:
Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Gosia_i_Luka']Ali - widziałam dzisiaj podróby kongów (duże :wink: ) w zoologicznym we Wrzeszczu (na Czyżewskiego(??) - obok dworca, mniej więcej za Galerią Centrum). Taki jak ten: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3176&action=prod w Karusku są po 12zł, nie wiem, po ile były w tym sklepie... :roll: ale pewnie coś koło tego... Był i na sznurku i bez sznurka. Oooooo - dzięki. Ale już po zawodach :( Deryl będzie miał oryginalnego KONG-a :)
Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Nitencja']Ali rogzy sprzedaja dogomaniacy : www.kia.acn.waw.pl tam znajdziesz link na sklep Do nich właśnie prowadzi linka ze strony www.rogz.pl i o tym sklepie mówiłam :) W dalszym ciągu nie mogę się zdecydować, choć skłaniam się ku czerwonym diabłom :D :D :D
Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 bos - no co jest? To ja tydzień temu stałam kilka godzin na mrozie i nic mnie nie wzięło, a Ciebie wzięła Barbórka? Co Twoja małżonka na to? Tak pozwoliła? Wracaj, bo smutno tu bez Ciebie i bez Jazona!
Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Oki, idę dzisiaj wcześniej, bo jutro muszę wstać na to seminarium... Wyobrażam sobie jaki zawiedziony będzie Derylek, że do szkoły nie pojedzie... Przygotowałam sobie już wydruk z forum owczarek.pl dla pana sędziego, z podkreślonymi kwestiami zasadniczymi i jutro zamierzam go zapytać co też on na to. A na dobranoc powiem Wam, że dzisiaj byłam bardzo dumna z mojego psa, bowiem zastosowaliśmy w praktyce umiejętności nabyte w szkole. Poszłam na pocztę po paczkę, psa na tę pocztę wprowadziłam (historyczna to poczta, wsławiona obroną w 1939 roku), posadziłam koło drzwi i podeszłam do okienka. Deryś został przy tych drzwiach, bez smyczy, przeczekał panią przed nami, później szukanie naszej paczki i jedyne co zrobił to się położył w międzyczasie. No i troszkę popiskiwał. Wytrzymał grubo ponad minutę, a ruszył się dopiero jak wzięłam w rękę smycz - wtedy podszedł do mnie. Podeszliśmy z powrotem na miejsce, z którego Deryl się ruszył, kazałam mu ponownie usiąść, po czym wychwaliłam pod niebiosa, zapięłam smycz i wyszliśmy z poczty dumni i bladzi oboje :D A tak to wyglądało:
bogula Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ali----pełna podziwu dla Derysia za "zdzierżenie" a Tobie duze brawa za konsekwencje :D Wind---miło zobaczyć Majuszkę w pełnej krasie :D A u nas wspaniały poranek---ciemno jeszcze, ale za to widać gwiazd sporo, jest lekki mróz, wiatru brak...Fafulos obsikał już okolicę. Jest ostatnio trochę narwany---cieczki? bos---mam nadzieję, że nie jesteś w urazówce? pozdro i wracaj do nas szybko!
Wind Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ali, Wielkie brawa dla Derylka! :D :D :D Tak wlasnie szkolenie umila dzien powszedni :D BTW Ali, na pw odpisze pozno wieczorkiem. Teraz wybywam na zdjecia i troche potrwa zanim wroce. bogula, Ja nic o poranku jeszcze nie powiem ;) Ciemno, buro i chyba zimno ... Chyba, poniewaz moja sucz nie zwyczajna do wstawania o tej godzinie i w najlepsze pochrapuje z Panciem :-) bos, Nie strasz nas, tylko szybciutko melduj swa uzytecznosc w forumowaniu! :D Podrawiam i tak jak pozostali, z niecierpliwoscia czekam na wiesci! :-)
Ibolya Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ali - jestem pełna podziwu. Pozdrów Derylka, super piesek.
Madziara Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 ALi dziarski chłopak z Derylka :) Dumni chyba wszyscy jesteśmy :):D
bos Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 :D Ale tu się pozmieniało ,emotikony jakieś przebrane.....co jeszcze mnie tu czeka..... nitencja zmieniła swój avatarek na jakąś wiewiórkę , jeszcze się nie przyglądnąłem, a więc zabieram się do czytania. Zaraz, zaraz ,a może się żle zalogowałem..........hej ...jestem bos..... :lol: :lol: Oczywiście pozdrawiam wszystkich bardzo , bardzo gorąco...... :buzi:
gugu Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 bos te zmiany to dla ciebie :wink: Witaj wśród zdrowych,zdrowy!!! :angel: :angel: :angel: Pisz jak sie czujesz,co cie tak powaliło do wyra!!!
aga_ostaszewska Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 bos: Witaj wśród zywych :lol: Wind: Ja sobie grzecznie poczekam na fotasy... A co fotami na galerii :evil: ? Ali: Moze jednak ciotka aga dobrze podpowiedziała, żeby napisac do sklepu 8) Ja też bym nie wybierała tego czarnego konga... te zwykłe, czerwone są dla walijczyka w 100% wystarczające.
bos Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 zadziorny - :D :D :D Ty to masz ułańską fantazję :lol: :lol: :lol: Przeczytałem posty , i widzę że tempo jest poprawne , na początku zmartwiłem się że coś z kompem się stało , bo dogo jakoś szeeeeroko się prezentuje , a może po uroczystościach barbórkowych wzrok mi się wypaczył.... :lol: , może to z mrozu....ale go nima......., a to u Was wszystkich takie nowości :lol: Wszystkim Wam bardzo dziękuję za to że o mnie pamiętaliście , za życzenia zdrowia najbardziej , za uśmiechy kierowane pod moim adresem i za to że jesteście obecni w moim życiu dając powody do radości :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: Nitencja - przyjrzałem się Twej avatarkowej szacie graficznej..........to jednak pies :lol: :lol: ....jak by nie było. :D :D W pierwszym momencie myślałem, że przeszłaś na skoczny, nadrzewny kaliber :D :D A tu proszę.....bardzo fajnie ,w zimowej aurze... :lol: A tak przy okazji to byłem u Basi w Tarnowskich G , i wszystkie osiem psiurów z Psiego Chaosu siedziało razem ze mną na kanapie. To niezapomniane uczucie......8 jęzorów lizało mnie jednocześnie. Wspominaliśmy Ciebie i zadziornego ,serdecznie zresztą,szkoda że się nie zmówiliśmy razem . Może się uda zrobić jakiś mały zlot miłośników TW,AT i innych psiurków, oraz piszących na dogo. Było by fajnie.
Nitencja Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Bos witaj :) taaaaa na avatarku wiewiore udaje ALex :) oo czemuz to paqdo nie mowil predej ze u Basie bedziesz?? zrobilibysmy jakis sped :lol:
Recommended Posts