Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Flaire napisał(a):Ali, jak dobrze poszukasz, to może znajdziesz kilka zdjęć gdzieś tutaj w rozmaitych Rogzach. Api ma niebieski w kosteczki, a Czika ma zielony w paseczki chyba. Wiem, że obydwie suczki miały zdjęcia w tych "strojach zamieszczane na dogo, tylko nie wie, gdzie. Czikę kojarzę w zieleniach, ale Api w niebieskich kosteczkach nie :( Jutro, o ile będę miała dostęp do komputera, poszukam może tych fotografii. Zbieram się do kupna już ze dwa miesiące, taka to ja jestem zdecydowana :D Ale teraz czas zaczyna mi drastycznie uciekać - jeśli chcę zdążyć z prezentem pod choinkę to już jest najwyższa pora, aby zamawiać.
Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Fuka napisał(a):A ja kupiłam Rogza ostatnio na wystawie w Nowej Rudzie, u pana, który ma sklep we Wrocławiu - nie wiem czy wysyła, ale jakby co - mogę poszukać jego namiarów, bo wziełam wizytówkę i gdzies ją na pewno mam..... A to bardzo Cię proszę, zadzwonię do niego i zapytam. Może będzie miał taniej niż sklepy internetowe? Choć sklepy te mają ceny dokładnie takie same... A jaki wzór wybrałaś? :D :D :D
Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 aga_o napisałam też do sklepu w sprawie KONG-a, tak jak mi radziłaś. Teraz czekam na odpowiedź :)
zadziorny Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Witajcie :lol: Pogoda nadal iście listopadowa. Brrr :evilbat:
gugu Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 A u nas snieg buuuu..... :( zadziorny masz ty jakieś namiary na bosa? (maili nie odbiera,moze tel) Może byś zadzwonił i zapytał co z nim się dzieje,oczywiscie pozdrowił serdecznie i zaprosił na dogo! :angel: :drinking:
Madziara Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 gugu namawiajmy zadziornego, może się złamie :P i wyściskaj go od nas :)
aga_ostaszewska Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Do pełni szczęścia (oprócz śniegu) w Wawie nrakuje mi słonka! Taka szarawa pogoda, nie wpływa zbyt optymistycznie na mnie... poza tym co to za zima bez śniegu i słonka?! Ali: No to teraz czekamy na wieści ze sklepu... a ja tak jak obiecałam, postaram się niebawem zrobić fotkę konga z Cziki ryjkiem obok :D Wszystki pracusią... udanego dzionka! :lol:
Wind Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 aga, Rzeczywiscie slonka jest jak na lekarstwo :( Chyba zaczne sie doswietlac lampami studyjnymi, aby nie popasc w pogodowa depreche :lol: :lol: Ali, Oto obiecane zdjecia Majutka w komplecie z drutem kolczastym ;) Jakosc slabiutka, poniewaz w domu mam strasznie malo swiatla i fotki robilam na granicy poruszenia. Na poczatek Majutek w komendzie "kochasz mnie" :lol: A tu juz Rogz przedzierajacy sie przez kudly mojej sucz: Caly komplet. Z uwagi na male odejscie, musialam obciac uszy psa kadrem ;) I to by bylo na tyle ...
czapla Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Wind - Majutek w zestawieniu z drutem kolczastym, to pomysl prawie hmmm...perwersyjny :lol: , te slodkie oczka i TAKI wzorek :lol: Ja o takiej obrozy mysle dla Niuniasa, ale to raczej normalne zestawienie, jemu to by nawet sie przydal oryginal, a nie tylko wzoreczek :wink:
Wind Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Czapla, Tak do konca to w te slodkie oczy raczej bym nie wierzyla :lol: Kto nas zna to wie, ze na rekach Maja zmienia sie w najprawdziwszego brytana, co to najgrozniejszy AST nie straszny ;) Natomiast, gdy jest na ziemi to rzeczywiscie anioleczek jakich malo. Przyjazny, przytulajacy ustepujacy kazdemu psu bez wzgledu na wielkosc i zamiary :-)
aga_ostaszewska Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Wind']Czapla, Tak do konca to w te slodkie oczy raczej bym nie wierzyla :lol: Kto nas zna to wie, ze na rekach Maja zmienia sie w najprawdziwszego brytana, co to najgrozniejszy AST nie straszny ;) Natomiast, gdy jest na ziemi to rzeczywiscie anioleczek jakich malo. Przyjazny, przytulajacy ustepujacy kazdemu psu bez wzgledu na wielkosc i zamiary :-) Oj tak...na rączkach u Pańci lub Pana Majutek zamienia się w krwiożerczą bestię :lol: Ale jej zdjęcia i... te oczka na nich, są powlające! Wind: Przepraszam, że Cię molestuję... ale jeśli dysponowałabyś odrobinką czasu to czy mogłabyś puścić mi mailem foty Cziki z oboziku z Fortem... w takim formacie, żeby mogła fotki wywołać choćby w formacie 10x15... i juz z góry dziękuję 8)
Gosia_i_Luka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Ali26762']W grę wchodzi drut, kosteczki, zielona kratka i taka czerwona obroża z czarnymi diabłami (czyli G, V, X i Z z tej tabelki Wzory Chyba sobie zrobię wyliczankę :D :D :D Do Waszej smyczy pasuje zielona kratka, ale diabły są superaśne i żałuję, że nie ma ich w mniejszych rozmiarówkach, bo bym Luce nabyła... :cry: Leszek zamawiał w www.animalia.pl i faktycznie miał pecha z tą wysyłką. Ja zamawiałam kiedyś coś w animalii (ale nie rogza) i przyszło błyskawicznie. :roll: Ja rogza zamawiałam zarówno w tym sklepie, do którego stronę wcześniej był podany link, jak i z www.pelna-miska.pl. Oba godne polecenia (do mnie zamówienia szły 3-4 dni). A co do Konga - super sprawa! Luka ma podróbę, ale udaną. To jest jedna z jej ukochanych zabawek (zresztą miałam kiedyś konga na treningu, chyba nawet Ci go pokazywałam). :D A ja nie wiem, co kupić białej pod choinkę... :cry: :cry: :cry:
zadziorny Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Wind']Czapla,Tak do konca to w te slodkie oczy raczej bym nie wierzyla :lol: Oczka naprawdę suodkie 8) :lol:. Takie do zacałowania :iloveyou: :loveu:
zadziorny Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Zgodnie z prośbą borsaf wklejam tego anioła: coby wszystkim kasę przyniósł na święta :roll: 8) :lol:
borsaf Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dzięki Zadziorny, to podobno Aniol Kasy więc dla Wszystkich dogomaniaków pod choinke sie przyda. Zadziorny :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Wind Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Nitencja napisał(a):oby , OBY :multi: Pozwolcie, ze sie przylacze :-) oby! oby! :B-fly:
Ali26762 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Heyka :) Przede wszystkim dziękuję Wind za fotki - Majutek w Rogz'ie rewelacja, a w komendzie "kochasz mnie" to ja w ogóle już słów nie mam !!! Fotki przepiękne, modelka jeszcze ładniesza :) A w ogóle to już dawno miałam się Ciebie zapytać jak Ty to robisz, że model jest ostry jak brzytwa, a tło wprost przeciwnie? W instrukcji mojego aparatu napisali, że tak powinien działać program portretowy, ale ja nie zauważyłam aż takiego efektu :( Wiem, że nie mam co porównywać naszego sprzętu ani umiejętności, ale może coś mi podpowiesz, żebym mogła pokazywać Wam Derysia w jeszcze ciekawszy sposób :) aga_o dostałam odpowiedź ze sklepu - radzą kupić czerwonego large'a :) Powiedzieli też, że do świąt paczka powinna dojść bez problemu. Gosia&Luka pamiętam tę podróbkę, ale ona za maleńka jak dla Deryla, dlatego pytałam o właściwy rozmiar dla mojego smoka :D KONG jednak dość sporo kosztuje i nie chciałabym być niezadowolona z zakupu. Gdyby takie podróbki jak Twoja były osiągalne, to Deryś już dawno by taką miał, ale nie wiem gdzie tego szukać - w sklepach w mojej okolicy nie ma, pytałam. Nie pozostaje mi nic innego zatem, jak nabyć drogą kupna oryginał :) Mówisz, że czerwone diabły są fajne (z Rogz'a) - wyobraź sobie, że mój chłop też na nie wskazał? I koleżanka, która mnie dzisiaj odwiedziła (mama Betiny). Mnie się też ta obroża podoba, ale hamują mnie te diable mordy... Chociaż... Deryl to też diabeł wcielony :D Nad zieloną kratką zastanawiałam się w kontekście właśnie smyczy, ale do zielonej smyczy czerwona obroża też pasuje, szara też (mówię o drucie). Więc mój dylemat, póki co, nie został rozstrzygnięty... Obejrzałam ofertę obroży na www.pelna_miska.pl i nie mają tam diabłów. A z animalii po doświadczeniach Leszka trochę boję się zamawiać. Zostaje mi rogz.pl i chyba stamtąd zamówię. Jak tylko zdecyduję się którą mu kupić oczywiście :D :D :D borsaf, zadziorny - Anioł piękny! Oby jeszcze tylko był skuteczny ;) :D
Wind Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 aga, Gdzies tam mam jeszcze te zdjecia ;) Musze przetrzasnac DVD bo wieki temu je backup'owalam ;)
Wind Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ali, Na PW skrobnij mi czym robisz i jaki masz do tego obiektyw (dl ogniskowej i f). A jesli robisz kompaktem to tez napisz jakim. Instrukcje wysle linia prywatna 8)
zadziorny Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Wiadomość dla fanklubu bosa :roll:: Dzwoniłem dzisiaj do niego i rozmawiałem z nim 8). Czuje się już znacznie lepiej po przejściach andrzejkowo-barbórkowych :roll: :lol:. Wprawdzie jeszcze swobodnie poruszać się nie potrafi, ale nie musi już ciągle leżeć plackiem w łóżku. Potrafi na nim usiąść, a nawet zrobić kilka kroków :roll: :lol: :wink: Obiecał mi, że dzisiaj zajrzy nawet na dogo :lol: 8)
borsaf Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 bos Wracaj szybko do zdrowia, czekamy my i Galeria Jazona.
gugu Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 bosik bidulko,wracaj ty nam szybciutko do zdrówka,ckni nam sie za tobą :P zadziorny dzieki :drinking: Za zdrówko bosa!!! :drinking: :drinking: :drinking:
Gosia_i_Luka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ali - widziałam dzisiaj podróby kongów (duże :wink: ) w zoologicznym we Wrzeszczu (na Czyżewskiego(??) - obok dworca, mniej więcej za Galerią Centrum). Taki jak ten: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3176&action=prod w Karusku są po 12zł, nie wiem, po ile były w tym sklepie... :roll: ale pewnie coś koło tego... Był i na sznurku i bez sznurka. Do "pełnej miski" warto napisać- oni czasem po prostu nie mają wystawionego danego wzoru. Ale nie ma znaczenia wg mnie czy zamówisz z pełnej miski czy z rogz.pl - oba sklepy są wg mnie solidne.
Nitencja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ali rogzy sprzedaja dogomaniacy : www.kia.acn.waw.pl tam znajdziesz link na sklep
Recommended Posts