zadziorny Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 borsaf - do Madziary nie wysłałem ponieważ nie znam jej adresu mailowego :roll: :oops: :wink:
aga_ostaszewska Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ale się uśmiałam... MY - KOBIETY TO JEDNAK JESTESMY BARDZO BUEDNE... :lol:
Ibolya Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Witojcie. To może i ja coś dostanę na viola_laci@poczta.onet.pl Pozdrawiam.
gugu Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 borsaf mój mail jest pod tickerkiem :P zadziorny ja ci dziekuje za prezent Mikołajkowy :angel:,jesteś niesmowity :drinking: :drinking: :drinking: :P A gdzie nasz koffany bosik :( 8)
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Madziara, Ilbolya wysklałam Wam tez prezent od Mikołaja. Możliwe, że się zdublują z Zadziornym
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zadziorny No, to juz chyba wszystkich chętnych obdarowaliśmy? Czas na odpoczynek Dogo-Mikołaju :drinking: :drinking: :drinking:
zadziorny Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 gugu napisał(a):A gdzie nasz koffany bosik :( 8) Chyba jeszcze nie doszedł do siebie po hucznych obchodach Dnia Górnika :wink: :lol:
zadziorny Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 U nas po całym dniu deszczu wreszcie nastąpiła zmiana pogody... pada śnieg 8) :lol: :wink:
Ibolya Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 zadziorny - dzięki za maile. Idę z pieskami a potem seriale... seriale.
Madziara Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 SUPER MAILE :) ten biust to widziałam, a mikołaj boski :wink: :lol: :P
jborowy Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Co? Jak? Coś przespałem? Jaki biust? Pokazać!!!!!
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Jborowy Przespałes Dogo-Mikołaja. Ale w tym roku prezenty mial tylko dla pci pieknej :lol:
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Słuchajcie, bosa nam wcięło. A może nie może się zalogować? Byłam w galerii, a tam pusto, tez go nie bylo :roll:
zachraniarka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 borsaf dostałaś mój mail??? Wysłałam na przetarcie szlaku i nic.. :(
gugu Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 bos daj znak zycia,zaczynamy się sie niepokoic o ciebie!!! :( jborowy zadziorny ci napweno podesle biuścik :lol: :wink: :drinking:
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zachraniarka chyba nie doszlo :roll: ale prosze powtórz jeszcze raz. Mam takiego pieska, ktory mi sygnalizuje nadejście maila więc zaraz odpowiem
zadziorny Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 borsaf napisał(a):Jborowy Przespałes Dogo-Mikołaja. Ale w tym roku prezenty mial tylko dla pci pieknej :lol: Dla chłopców (oczywiście tych grzecznych) też coś było :wink: :lol:
zadziorny Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 gugu napisał(a):jborowy zadziorny ci napweno podesle biuścik :lol: :wink: :drinking: Już dawno dostał :roll: 8) :wink:
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zach przykro mi, IncrediMail nie odebral żadnej poczty, teraz przełączyłam na outlook i ten ściąga poczte ponownie, ale to troche potrwa. Może ten angielski program zastopowal sie na wrzeszcz? Fakt, masz nietypowy mail.
zadziorny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Witajcie :lol: U nas przez cały czas sypie śnieg (niestety mokry :evil: ). Lepsze jednak to od wczorajszego deszczu :roll: :wink:
Recommended Posts