Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam Wszystkich Serdecznie !!!

Ali i Aga Udalo sie
Beda male dzieci Berni pokryl Dore powtorka bedzie we wtorek
przypuszczalnie urodza sie 4 lub 5 lutrgo.
Derys bedzie mial rodzenstwo o rowny rok mlodsze od siebie. Jesli bedzie wszystko OK.
Ali zdjecia jak zwykle fajoskie jesli bedziesz miala wiecej to dawaj, zaleglosci juz wszystkie nadrobilam. Kurcze emotikony zabojcze powalaja mnie na ziemie skad wy to bierzecie.
Aga pozdrawiamy Cie serdecznie wiem, ze nie masz czasu praca i nauka ale odezwij sie. Co slychac u Czitersa.
Jesli bedzie sunia to na pewno bedziemy sie spotykac i poznam Was wszystkich dogomanniakow. Pozdrawiam i do uslyszenia

Posted

Elu bardzo się cieszę, że będą psiaczki z tego samego skojarzenia, bo widząc po Derysiu, Czice, Czardaszu, to bardzo dobre skojarzenie :D
I oby Ci się urodziła dziewczynka!

A oto obiecane fotki z egzaminu z dowodem mojej winy:

Czekamy na wejście na plac:

Socjalizacja:

Podejście do zetki:

Zostawanie:

Zetka:

I ta nieszczęsna przeszkoda:

Dokładnie tu widać tę smycz w mojej ręce :evilbat:

Posted

zadziorny, vigor, bos - wiem, że kiedyś zaliczymy ten egzamin, ale najbardziej boli mnie to, że pies wykonał wszystko prawidłowo (za wyjątkiem chodzenia przy nodze, ale tego to się spodziewałam), a zawaliłam ja. Przez głupotę. Nie on.

Madziara napisał(a):
Ali!! Gratulacje:)
Widać trzymanie kciuków się przydało :) i dobrze :)
Polecamy się na przyszłość :)

Trzymanie kciuków zawsze się przydaje - siła w liczebności :)

Jeszcze raz wszystkim dziękujemy za gratulacje - przekazałam uczciwie temu, kto na nie zasłużył :D
A ze swojej strony obiecuję, że do końca życia zapamiętam, iż smycz należy przewiesić albo oddać komisarzowi ringu!

Posted

Ali Wielkie gratulacje dla Ciebie i Derylka. Ja to widze zupełnie inaczej i nie ma tu miejsca na jakies żale. Deryś nauczyl sie pieknie chodzić, zostawac potem przybiegac do Ciebie na zawolanie, skacze przez przeszkody... Co więcej Ci do szczęścia potrzeba? Papierka z punktami?

On juz jest psem towarzyszącym...Tobie i to jest najważniejsze, a smycz w normalnych warunkach zawsze bedziesz miala w ręce. Rozumiem na placu nerwy, adrenalinę, bo to sie udziela, ale juz na zimno, w domciu, to przypomnij sobie dlaczego się z Derylkiem na ten kurs zapisałaś, co chciałas osiągnąć? Osiągnęłaś i to sie liczy :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

zadziorny napisał(a):
O qrcze :o, dogomania zmieniła swój image (to pewnie dlatego chodziła ostatnio tak mułowato) :roll: :wink:

Ciekawe jak będzie chodzić w nowym wcieleniu :fadein:

Posted

Ali: Wlzałam na Dogo i pomyślałam, już będę musiała dzwonić do Andrzejka i mu głowe zawracać... A tu tylko zmiana szaty graficznej :lol:
Co do Deryska, to ciesze się, ze masz zdrowe podejście!

Ela: Trzymam kciuki za Dorcie, no i jkej córcie... postaram sie jakoś do Was odezwać. Pozdrowionka!

Posted

Ibolya - awatarek cudo , a Czardasz bardzo podoba sie Diunie - hihi.

Dzisiaj otrzymalem z pismo potwierdzajace zarejestrowanie przydomka hodowli w brzmieniu: Nozdrzecki Vigor.
Ahoj!

Posted

Ali - dzięki, dzięki. Jak tam się dzisiaj czuje nasz kursant?
Bardzo się cieszę, że nasze ancymonki będą miały rodzeństwo.
Klan szumiących klonów się rozrasta, SUPER Pozdrawiamy wszystkich, Bodryś, Nesia i ja.

Posted

Kursant czuje się świetnie, ma pod ogonem wynik egzaminu, obrabia zawzięcie nową zabawkę, którą dostał z połączonych okazji - egzaminu i ukończonych 10 miesięcy życia. Upierdliwy jest do granic przyzwoitości - nic innego by nie robił, tylko przynosił zabawkę :D
My już mamy dosyć rzucania, a on jest niezmordowany :D :D :D
Wymyślam więc zadania - a to ma zawarować, a to usiąść, a to skoczyć, a to dać głos. Uczymy się też powoli stania.

Ja też się cieszę, że będą nowe Kloniki :D
Na pewno będą tak samo fajne jak nasze pociechy, bo Ela ma rękę do feniaków :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...