swallow Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 zadziorny zdjecia zobaczysz pod adresem: www.welsh-terrier.cc.pl/22091948_05101978.htm w foto albumach
zadziorny Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Pooglądałem sobie. Bardzo podobało mi się jedno zdjęcie: CESARIA :lol:
zadziorny Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Witajcie :lol: Niecierpliwie czekamy na foty wczorajszych zwyciężców i ich opiekunów :wink: :roll:
Nitencja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Zadziorny foty z Torunia znajdziesz na topiku wystawowym i tam jest TOrun. Mozesz tam znalezc i at ;-)
zadziorny Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Nitencja - tylko że tamten topik wczytuje mi się godzinami, a w dodatku niespecjalnie interesują mnie inne rasy poza terierami :evil:
Fuka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 AgaO, WIELKIE gratulacje dla Ciebie i Cziki :drinking: ! Finałowa piątka na grupie - to brzmi nieźle :D
zadziorny Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A my byliśmy dzisiaj z Trudzią na USG. Wystąpiły u niej jakieś powikłania po cieczce i dosyć mocno krwawi. Okazało się, że ma lekko powiększoną macicę. Dostała zastrzyk i teraz pozostało nam tylko czekać na efekty. Mamy wszyscy nadzieję, że będzie dobrze :roll:
gugu Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 zadziorny czy to była pierwsza cieczka Trudzi,jaka przyczyna tych powikłań,co ci lekarz powiedział?
aga_ostaszewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KCIUKI I... późniejsze gratulacje! W Toruniu bawiłam się świetnie, a na wystawie mega fantastycznie! Jestem z Cziki ogromnie dumna! Oto relacja: Cesaria
aga_ostaszewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 No i jeszcze 3 foteczki. Malo, bo moj chlop nadal nie opanowal aparatu... Poza tym slonce tak swiecilo, ze trudno bylo zrobic fotke "bez cienia". Oczekiwanie... Złoty medal CWC, Zw. Rasy :-) No i na koniec porównanie z dogiem... hihihih... moja kruszynka! Niestety, to wszystko co mam :-( Jeszcze raz dziekujemy za kciukasy, no i przypominami, że kolejne starcie już we Włocławku! zadziorny Zdrówka dla Trudzi!
vigor_junior Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 jborowy jakbyście sie gdzie tutaj szwędali se odbierzcie PW ne erdelkowie. no sie nie wiem na kogo bardziej patrzec... na pieska czy na ta Panią... hmmmm :grins:
INA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 No to jeszcze raz aga( pierwszy raz skałdalam na erdelkowie) - GRATULACJE :laola: KCUKI TRZYMALAM Czy wsatwić Czikę z Twoim dekoldem 8) Wstawię :lol:
Flaire Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Może ja uczyłam agę_o trymować i wystawiać, ale kurs dekoltów to brała zdecydowanie od Fuki. :wink: Tylko Fuka zapomniała powiedzieć, że przy wyborze dekoltu, należy wziąć pod uwagę płeć (ewentualnie preferencie :wink: ) sędziego. :lol:
aga_ostaszewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Był taaaaki upał, a bluzka którą miałam na sobie była jedyną na której nie widac bylo "płaczących paszek" w taki upał... :oops: Dobrze, że Pania Sędzia patrzyła na suke (ja cały czas poprawiałam dekolcik) :lol: Nic straconego... dekolcik nastepny tez się znajdzie - we Włocławku sędziuje nas mężczyzna... :wink: Cholera, Fuka dlaczego mi nie powiedziałaś, że dekolciki to tylko u chłopów?! :D
gugu Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 aga wygladacie super!!!Jeszcze raz gratulacje....... :P
INA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 aga - żaba mi się na Twoim dekoldze zablokowała ... 8) nie chce tej foty przepuścic oj, oj :confused: [/img]
aga_ostaszewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 INA :evil: A oto piekniusie zdjęcie... DJ Apo & DJ Cziko
INA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 aga bede walczyła z moralistką... może się uda- nowy zielony kąplecik ladnie pasuje :lol:
INA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 aga -dekolt jest prześwietlony ( głupia nie nastawiłam na słoneczne :oops: ) albo to sprawka żaby :wink: żaba to napewno jakiś cenzor przeciez tu widać jawne łamnie prawa , nielegalna reklama :wink: niemoralny dekolt :wink: i niezdrowy papieros w ręku.. 8) :wink: :wink:
Flaire Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']A oto piekniusie zdjęcie... DJ Apo & DJ Cziko Byłu sobie dwa Michały: jeden duży, drugi mały :D
Ali26762 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 No i gratuluję Cesarii i swallow - sorry, ale dopiero doczytałam topik :) A tak w ogóle swallow - ściągnęłaś już fotki?
Mokka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Aga, gratulacje dla Cziki :klacz: No i oczywiście dla Ciebie za przygotowanie. Pamiętam, jak równo rok temu płakałaś, bo ręce odpadały, pęcherze piekły i co chwilę wołałaś Flaire do pomocy. Teraz myk - myk i Cziters gotowy na wystawkę, aż oko rwie. :D
Recommended Posts