Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

iformujemy z juniorem iż żadna mniejszość nie została pominęta w zbiorze emotek, na stronie 2giej naszej emotikonowej galerii sa "miśkowe emotki" dla zagorzałych zwolenników marszu wolności.. hiihii

Posted

Vigory wielkie brawa za wzbogacenie naszej terrierowej dogo.

Tylko poczytać jak się wstawia i ...dalej pisać :D :D

Hej gugu , cieszę się że mnie jeszcze pamiętasz :P :D :D :wink: ........i węgierka też mnie nie zapomniała .........to cieszy.

Akurat prasuję ubranie , jutro Barbórka i przypadnie mi iść w poczcie sztandarowym...... :evil: :wink: z tej to okazji...... :wink:

Posted

bos napisał(a):
Madziara - dobra, ani mru mru....e..... my chyba powinniśmy powiedzieć ani ...hau hau :lol: :lol: :wink:

Ale , no wiesz dobrze, że praca się rodzi się tylko głupim , a ja muszę być w takim razie wyjątkowym debilem :cry:

Ty jeszcze możesz rzec ; ....wiśta wio , łatwo powiedzieć :D :D :wink:

ja w tym wypadku za kunia robię i nawet nie pisnę ciągnąc wóz ;)

Posted

bos napisał(a):
Hej gugu , cieszę się że mnie jeszcze pamiętasz :P :D :D :wink: ........i węgierka też mnie nie zapomniała .........to cieszy.

Ciebie bos zapomnieć??? Never :evil: :P :lol:

Posted

Madziara napisał(a):
bos napisał(a):

Ciebie bos zapomnieć??? Never :evil: :P :lol:

Muszę sobie to wydrukować i oprawić w złotą ramkę :oops: :D :D :D :wink: :P :calus:

Posted

No to my po egzaminie.

Dzięki za kciuki i pazurki, Derysiowi się bardzo przydały, bo ćwiczył naprawdę przyzwoicie :)

Niestety, egzaminu nie zdaliśmy :(

W tym zespole to ja się nie popisałam - przeze mnie Deryl nie zaliczył przeszkody, którą nota bene skoczył śpiewająco, bo nie przewiesiłam sobie smyczy, a trzymałam ją w ręce. Efekt - za przeszkodę 0 punktów.

Druga rzecz, którą ja po części zawaliłam, to zmiana pozycji - odeszłam zbyt daleko i był problem z zawarowaniem. W efekcie zaliczone zostało pół ćwiczenia.

Deryl natomiast zawalił chodzenie przy nodze - ostatnio woli wąchać, odchodzi mi, nie utrzymuje kontaktu...

Na 100 punktów dostaliśmy 75 (ocena bardzo dobra), a do zaliczenia próby potrzebne jest 80 (ocena doskonała).

Gdyby nie moje błędy to byłoby ok, a tak - musimy podejść do próby ponownie.

Posted

Derylek - brawo, super piesek
A pani wypija piwko dla kurażu :
i wraca na plac ćwiczyć :
żebu następnym razem nie popsuć Derysiowi próby.
A tak na poważnie Ali bardzo,bardzo wam gratuluję, podziwiam, że Ci się chce. Pozdrów Braciszka od Bodrysia i złóż mu od nas gratulacje.

Posted

vigor_junior - ale te emotikonki ożyły

ktoś szukał skrzydeł anioła?
otóż właśnie zobaczyłam w najnowszej gazetce (od 6.XII) E.Lecrerc'a cały strój aniołka tylko, że ten anioł ma skrzydła złote a nie pierzaste, ale może na coś się przyda.
A to my są dogomaniacy
Miłego sobotniego wieczoru życzę wszystkim, większość pewnie się bawi na imprezach Andrzejowo Barbórkowych.

Posted

vigor_junior - chodziło mi o to, że one ożyły u Ciebie na stronie, dotychczas widziałam nieruchome, a teraz żyją.
czy ktoś może mi pomóc w sprawie wstawienia avatarka? wydaje się, że robię wszystko jak należy, obrazek ma wielkość 52 x 61 i 14,8 kb, a nie chce się wstawić tylko wyświetla się komunikat: rozmiar emblematu musi być większy niż 0 kb i mniejszy niż

Posted

Ali26762 napisał(a):
Dzięki za kciuki i pazurki, Derysiowi się bardzo przydały, bo ćwiczył naprawdę przyzwoicie :)

Przyzwoicie to stanowczo za mało powiedziane. Deryś poza chodzeniem wykonał wszystkie ćwiczenia na maksymalnej punktacji.. Szkoda, że potracił punkty za smycz w ręce i za daleka odległość w komendach. Tak czy siak jestem z niego bardzo dumna i cieszę się ogromniście z efektów jego pracy. Na tle innych psów wypadł doskonale :D

Posted

Ali głowa do góry i wielkie dla Derylka,spisał się na medal,nastepny egzamin będzie zdany :P

Ibolya wchodzisz do przeglądaj,wybierasz fotke,która wcześniej została zmniejszona do rozmiarów wymaganych przez dogo 80 na 80,wstawiasz i łaski ci nie robi,wstawia fote którą wybrałaś :lol: :wink: :P
Powodzenia!!! :P

Posted

Czesc Dogo !!!

Wpadlam tylko na minutke do kom. i widze ze nie jestem w stanie nadrobic wszystkie zaleglosci, ale po ostatnich postach widze, ze kochany Derys spisal sie swietnie.

Derylku kochany syneczku G R A T U L U J E
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Ali nie martw sie my dorosli tez duzo musimy sie uczyc nawet od
naszych pociech. Jutro jade do Darlowa pokryc moja sucz. Martwie sie tylko zeby dala mi curcie chociaz jedna.
Ibolya jeszcze Ci nie gratulowalam po ostatniej wystawie
spisaliscie sie na OK trzymac tak dalej :klacz: :laola:
Widze ze Czardasz spisuje sie coraz lepiej :lol: :lol: :lol:

Posted

vigor_junior napisał(a):
jakby ktos mial moze przezroczyste emotki to niech da znac, doda sie je do galerii bo niektore maja tu biale tlo.... a edycja tego to juz syzyfowa praca...

Właśnie :evil:. Ja ostatnio nic nie robię, tylko przerabiam emoty na przezroczyste :evilbat:. Ile się trzeba przy tym nagimnastykować to tylko ja wiem :roll: :hmmmm:

Posted

Ali teraz dopiero doceniam to co zrobiliście z Derylkiem 8) :P i widze że spisał się doskonale - wiem także ze dużo zalezy od przewodnika 8) :evilbat:
Ali jeśli brakowało Wam tylko 5 pkt do zdania egzaminu to jest rewelacyjnie.... ja ciąle coś chrzanie na zajęciech - już nie pisałam jakie mialam problemy z warowaniem - cały zeszyły tydzeń to cwiczyliśmy i dziś - gdy byliśy odpytywni z zadania domowego wyszło rewelacyjnie :lol: ale dziś mieliśmy chodzenie przy nodze i jest tragicznie i to z przede wszystkim z mojej winy :evil:
Ali korzystając z uprzejmości Vigora :lol:
----dla Derylka

Posted

INA napisał(a):
Ali teraz dopiero doceniam to co zrobiliście z Derylkiem 8) :P i widze że spisał się doskonale - wiem także ze dużo zalezy od przewodnika 8) :evilbat:
Ali jeśli brakowało Wam tylko 5 pkt do zdania egzaminu to jest rewelacyjnie.... ja ciąle coś chrzanie na zajęciech - już nie pisałam jakie mialam problemy z warowaniem - cały zeszyły tydzeń to cwiczyliśmy i dziś - gdy byliśy odpytywni z zadania domowego wyszło rewelacyjnie :lol: ale dziś mieliśmy chodzenie przy nodze i jest tragicznie i to z przede wszystkim z mojej winy :evil:
Ali korzystając z uprzejmości Vigora :lol:
----dla Derylka

INA - zgubiłaś kropkę pomiędzy wyrażeniami "i5" a "pl" :roll: :lol: :wink:

Posted

Ali,

Wielkie brawa dla Ciebie i dla Derylka :D Wszyscy jestesmy z Was bardzo dumni! :D :D :D A pochwaly zach mowia same za siebie! 75 punktow to doprawdy bardzo duzo :-) Przed Wami malusi kroczek do doskonalej :-)

Bardzo, bardzo Wam GRATULUJE :-) Majusia, az pisnela z zachwytu :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...