vigor Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 zadziorny napisał(a):gugu, a takiego już widziałaś? 8) :lol: :oops: :wink: gugu oj widziala, widziala :lol: :o A ja chcem ten smoczus, tylko moczony co pjat minut w wisienkowym likierze. Łomatko, jakie to dobrenkie. Ahoj!
zadziorny Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Łomatko i córko :o, jak ta dogomania dzisiaj ślamazarnie chodzi
gugu Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 zadziorny dogo zaczeło chodzić jak burza :lol: ,nie narzekaj :wink: vigor :lol: :lol: :lol: :wink:
INA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 gugu - śliczną masz pannę :lol: nie wien jak wam teraz chodzi żaba ale mnie chodzi tragicznie właściwie nie chodzi wcale :evil:
gugu Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Dzięki bardzo wszystkim!!! :P INA żaba chodzi jak mół :roll: :wink:,ale dogo zaczeło trybić :wink: :P
vigor_junior Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 drodzy dogomaniacy..... robie Wam mała niespodzianke.... moze dzieki niej forum zrobi sie jeszcze ładniejsze.... info wkrótce....
gugu Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 vigor_junior nie trzymaj nas w napięciu,zapodawaj tą niespodziankę jak najszybciej... :lol: :wink: :P
vigor_junior Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 gugu no wiec zrobilem malutka galerie emotek ktore moga ozywic znacznie to forum... nie mowie ze zamiera.. ale ozywic zawsze cos mozna, link do galerii dostepny pod moim banerkiem w postach. jest tam tez napisane jak wstawic kod odpowiedniego emotikona do postu... mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie.... pozdrawiam.
Ibolya Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 vigor_junior - galeria emotek wspanaiała. gratulacje i dzięki. na pewno będziemy korzystać, i masz rację, że to ożywi nasze forum. pozdrawiam i dobranoc
Ali26762 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Kochani trzymajcie jutro za nas kciuki - zbiórka na placu o godz. 10,30. EGZAMIN.............
swallow Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ali to dlaczego ty jeszcze nie spisz ???? :) Kciuki oczywiście trzymamy
gugu Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 vigor_junior super pomysł,galeria emotek :P ,pod ręką dla welszomaniaków... :P Ali :P
Madziara Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ali26762 napisał(a): Madziara - tu coś specjalnie dla Ciebie :D Ali dzięki :) Superaśne zdjęcie :)
Madziara Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ali26762 napisał(a):Kochani trzymajcie jutro za nas kciuki - zbiórka na placu o godz. 10,30. EGZAMIN............. kciuki trzymamy :) i będzie dobrze :) a później będzie :drinking: i :BIG:
vigor_junior Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ciesze sie ze sie podoba ten moj skromny pomysl...
Ibolya Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Witam wszystkich i życzę miłej soboty. Ali - trzymamy kciuki i pazurki za Derysia Na pewno Derylek da z siebie wszystko i pokaże co potrafi. Pozdrawiamy i czekamy na relację z egzaminu.
vigor Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ibolya - usun spacje przed znacznikiem i bedzie OK. Ha, juz wiem dlaczego gdy sobie smacznie obudzil mnie halas. To vigor junior .. a bylo dobrze po polnocy. Ahoj!
Ibolya Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Vigor - dzięki, tak myślałam, że to przez spację coś nie gra. A chciałam jeszcze pokazać jak Derylek będzie ćwiczył na egzaminie: Pozdrawiam.
bos Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 vigor napisał(a):He! Jborowy - wstawaj, szkoda dnia. Ahoj! No właśnie dlatego.....nie wstanie za dnia :drinking: :drinking: Ahoj :drinking:
bos Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Praca , praca....i takie inne brednie Węgiereczko. :D :wink: Jeszcze tylko Barbórka i może będzie trochę luzu :D :wink:
Madziara Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 nic mi nie mów o pracy :( bleh ostatnio jakiś sajgo mały mi się narobił :(
bos Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Madziara - dobra, ani mru mru....e..... my chyba powinniśmy powiedzieć ani ...hau hau :lol: :lol: :wink: Ale , no wiesz dobrze, że praca się rodzi się tylko głupim , a ja muszę być w takim razie wyjątkowym debilem :cry: Ty jeszcze możesz rzec ; ....wiśta wio , łatwo powiedzieć :D :D :wink:
Recommended Posts