Wind Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf, Piekne :klacz: Chyba od jutra zaczne sie uczyc kaligrafowac :D :D
jborowy Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf - Twoje zdrowie - zołądkową gorzką -taka akurat się trafiła.
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 To chyba nie takie proste. Gdzieś czytalam, że jak sie tylko lekko grubiej lu cieniej pomaluje (bo to pędzelkiem piszą) to już huragan sie z tego robi.
Wind Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf napisał(a):To chyba nie takie proste. Gdzieś czytalam, że jak sie tylko lekko grubiej lu cieniej pomaluje (bo to pędzelkiem piszą) to już huragan sie z tego robi. Strach myslec, co moglabym wywolac piszac markerem. Chyba tsunami :o :lol:
niedzwiedzica Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wszystkim dogomaniakom o imieniu Andrzej STU LAT !!!! :beerchug: I kolejnych toastów ,aż do rana !!! A rano miłego poranka bez kaca :wink: Chyba jeszcze przed 24 zdążyłam .... :evilbat:
Ali26762 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Mój wspaniały pieseczek znalazł sobie nową zabawkę :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Flaire Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Ali26762 napisał(a):Mój wspaniały pieseczek znalazł sobie nową zabawkę :evilbat: :evilbat: :evilbat: Więcej pierza będzie na anielskie skrzydła :wink: :lol: .
czapla Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ali26762 - on chyba czytal kerrakowy temat, bo ostatnio pisalam, ze Saxica mi poduche zalatwila i chcial sprawdzic jak to fajnie :lol:
zadziorny Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Witajcie :lol: No popatrzcie tylko jakie zdolne są te nasze weszteriery :roll: :lol: :wink:
borsaf Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Nietylko weszteriery szaleją. Regon dzisiaj usilowal ubrac sie w krawatke swiateczna :evilbat:
zadziorny Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 borsaf dzięki :calus: Za chwilę ja też Ci coś prześlę 8) :lol:
Nitencja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Zadziorny to sa Jack Strippery :) z czystym sumieniem moge je polecac :) . Zrobilam przerwe sobie na dogomanie i znow lece psy trymowac :) Chetnych zapraszam do siebie bo jestem w amoku trmowania hihi :). A wlasnie ja mam pytanie : kto wybiera sie na klub do Wloclawka i do Katowic ??
coztego Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Mój Malutki przed chwilą poszedł do nowego domku :placz: Pusto się zrobiło w domu okropnie :puppydog: A Malutki zadowolony, że hej! :lol: Odżył na górze momentalnie, zaczął biegać i hasać po całym mieszkaniu. Widać, ze u nas Kreska go nieco przytłaczała ;)
zadziorny Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 coztego nie płacz :calus:. Masz przecież jeszcze Kreskę :roll: 8) :lol:
INA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Spóżnione - życzonaka dla Andrzejów na kacu :wink: 8) a cóż tak sobie przesyłącie mailami w ta i wewta :wink: borsaf a ja w poniedzałek w lumpie -W Trafie - widzałam skrzydła anioła i jeszcze chciałam kupić Vigusiowi :wink: 8) ale stwierdziłam że lepsza będze czapka mikołaja
zadziorny Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 INA napisał(a):a cóż tak sobie przesyłącie mailami w ta i wewta :wink: A skąd wiesz :hmmmm: :niewiem:
gugu Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 zadziorny ależ mnie opsypał mailami :roll: ,dzięki bardzo ,od razu humorek lepszy :P :wink:
INA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 zadziorny napisał(a):INA napisał(a):a cóż tak sobie przesyłącie mailami w ta i wewta :wink: A skąd wiesz :hmmmm: :niewiem: no jak to już cała dogomania o tym gada :agrue: :wink:
zadziorny Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Qrcze, ciekawe skąd się dowiedzieli :evil: 0X :o :wink:
vigor Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Dzieki, dzieki za moc wspanialych zyczen- czuje ze wszystkie sie spelnia. Od ciasteczek i torcikow straciem vigor, ale kilka drinkow robi swoje - i vigor wraca do zycia. Ale, czeka mnie jeszcze domowa BARBORKA. Ahoj!
zadziorny Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 vigor chyba nie tylko Ty leczysz kaca po andrzejkach :roll:. Pozostałych też gdzieś dzisiaj wymiotło :wink:
coztego Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 zadziorny napisał(a):vigor chyba nie tylko Ty leczysz kaca po andrzejkach :roll:. Pozostałych też gdzieś dzisiaj wymiotło :wink: Spójrzmy do kalendarza, kto ma dzisiaj imieniny :hmmmm: ;) Przed chwilą poszłam na moment do Małego, przekazac wiadomość od pani wet, a ten Mały-sprzedawczyk, przywitał się ze mną ledwo co, z łaski... Pan powiedział, że właśnie sobie oglądają telewizję z Kubusiem, pod kocykiem... 8) Strasznie się cieszę, że mój Malutki tu zostaje... i brakuje mi go w domu. Zresztą nie tylko mnie- rodzice przyznali się, że gdyby nie sąsiedzi- to Mały by został u nas, bo do obcych ludzi by go nie oddali :wink:
jborowy Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ja myślę o wyjeździe z Asikiem do Włocławka i Katowic, ale to jeszcze całe wieki.
Recommended Posts