Ali26762 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Deryl dzisiaj poznał roczną wilczycę Grandę, która przyjechała do miasta na kilka dni (na codzień mieszka na wsi pod Gdańskiem) i wyszalał się na spacerze jak nie wiem co :D Jesteśmy umówieni też na godzinę 19 na szaleństw ciąg dalszy, bowiem Granda jutro jedzie już do siebie. A wczoraj spotkaliśmy naszego sąsiada Cezarka: Madziara - tu coś specjalnie dla Ciebie :D
bogula Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Ali---tak, ponoć trawa jest niezła :wink: .W książce o zdrowiu psów wyczytałam, że w razie braku zielonego można podać kiszoną kapuchę i efekt też dobry :D .A tak to Fifek ma podrażniony przewód pokarmowy albo gardzioł---to od nadmiernego pochłaniania śniegu, przed chwilą znalazłam zielony śluz i tyci ździebiełek, ale ogólny stan i nastrój O.K. Witam nowych welszomaniaków!
vigor Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Witam, witam! Serdeczne dzieki dla kochanej dogomaniackiej ferajny za wspaniale i szczere zyczenia imieninowe. Za kilka chwil z Vigorowa spelnimy toast za Wasze zdrowko. Jeszcze raz dzieki. Ahoj!
coztego Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 vigor napisał(a): Za kilka chwil z Vigorowa spelnimy toast za Wasze zdrowko. No to: NAJLEPSZEGO!!! :drinking:
Nitencja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 oj ale strasznie mi sie dzis chrzani dogomania :evil: Dla wszystkich Andrzejów wszystkiego NAJ :) itd itp...... Ja troche zabiegana jestem bo Aluzja jeszcze zdazyla mi wyslac noze trymerskie i mecze swoje psy i porownuje do reszty ktora mam . I powiem Wam szczerze ze te "Aluzyjne" sa rewelacyjne :lol: Wszystkie przy nich wysiadaja..... A efekt jest taki ze mamy zime a moze psy sa w bardzo krotkim wlosie .... i musze nimi biegac by bylo im cieplo na dworze :wink:
zadziorny Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf napisał(a)::D :D :D cos jest z dogo nie chce postow wysylac, zle chodza strony Pewnie Data Baza znowu nie ma Powera :evil: 0X :evilbat: :wink:
Wind Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf, A takie skrzydla byc nie moga skrzydla aniola?
zadziorny Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Za vigora i wszystkich dogomaniackich Andrzejów :drinking: Zaraz otwieram "moją młodszą sunię" :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :lol: :ylsuper:
Wind Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 I ja przylaczam sie do Andrzejkowych zyczen, wrozb i toastow :D A za zdrowie naszego vigora, popijamy slodkim poltoraczkiem i zagryzamy wisienka w likierze :-)
czapla Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 I ja tez przylaczam sie do zyczen - drogi Vigorze, wszystkiego naj naj najlepszego :drinking:
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Coztego dzieki za link. Jutro przyjedzie moja córa, królowa allegro, jak ja w domu nazywamy, to bedzie oblatana w licytacji. Mam nadzieję, że te skrzydła pióra maja i nie są za duże, bo na tej focie to aniol raczej taki dojrzalszy.
coztego Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf napisał(a):Coztego dzieki za link Nie ma za co, nie ma za co... zwłaszcza, ze to nie ja podałam link do aukcji 8)
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wind ale wpadka :oops: dziękuje, ale w tak miłym gronie wybaczycie chyba. Wasze zdrowie i waszych piechów :drinking: :drinking:
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wind mogę zrewanżować się Tobie małą niespodzianką, ale podaj, proszę adres mailowy, na prv, bo na forum nie potrafie tego przenieść.
Wind Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf napisał(a):Wind ale wpadka :oops: dziękuje, ale w tak miłym gronie wybaczycie chyba. Wasze zdrowie i waszych piechów :drinking: :drinking: borsaf, Ty sie nic nie martw :-) Przeciez kazdy wie, ze nad tymi skrzydlami tkanymi z koldry, to wytrzymujesz tylko dlatego, ze toasciki za dzisiejszych Andrzejow wznosisz :lol: :lol: :lol: Zdrowko borsaf, Twoje i nasze :drinking: :D :D :D
Wind Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borfas, Rewanzyki milo widziane :D A moj mail masz w moim profilu :-)
coztego Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf napisał(a):Wind ale wpadka :oops: dziękuje, ale w tak miłym gronie wybaczycie chyba. Wasze zdrowie i waszych piechów :drinking: :drinking: Ach, my jesteśmy takie podobne, ciągle nas mylą ;) :drinking:
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wind bij, zabij, ale ja żadnego konta tworzyc nie będę, bo nawet nie wiem, które miałabym wybrać?
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Coztego to chyba te rude psiaki w avatarku :wink:
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wind a ta niespodzianka to śliczny, japoński, albo chiński znaczek na słowo Wind. Znalazlam to sobie w mojej papeterii mailowej w IncrediMail, ale tego nie idzie skopiować :roll: przynajmniej ja nie potrafię. Może już cos takiego widziałaś?
Wind Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 borsaf, Wyslalam Ci PW 8) Teraz czekam na przesyleczke, bo jestem niezmiernie ciekawa :-)
jborowy Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 vigor - dużo i andrzejkowo Ci życzę. Tak przy okazji sobie przypomniałem, że na drugie to ja też mam ANDRZEJ. Lecę odgwintować jakąś flachę!!!!!
borsaf Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No to na zdrowie, tym, co na drugie i trzecie Andrzej mają :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts