Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Deryl dzisiaj poznał roczną wilczycę Grandę, która przyjechała do miasta na kilka dni (na codzień mieszka na wsi pod Gdańskiem) i wyszalał się na spacerze jak nie wiem co :D
Jesteśmy umówieni też na godzinę 19 na szaleństw ciąg dalszy, bowiem Granda jutro jedzie już do siebie.

A wczoraj spotkaliśmy naszego sąsiada Cezarka:

Madziara - tu coś specjalnie dla Ciebie :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali---tak, ponoć trawa jest niezła :wink: .W książce o zdrowiu psów wyczytałam, że w razie braku zielonego można podać kiszoną kapuchę i efekt też dobry :D .A tak to Fifek ma podrażniony przewód pokarmowy albo gardzioł---to od nadmiernego pochłaniania śniegu, przed chwilą znalazłam zielony śluz i tyci ździebiełek, ale ogólny stan i nastrój O.K.
Witam nowych welszomaniaków!

Posted

Witam, witam!
Serdeczne dzieki dla kochanej dogomaniackiej ferajny za wspaniale i szczere zyczenia imieninowe.
Za kilka chwil z Vigorowa spelnimy toast za Wasze zdrowko.
Jeszcze raz dzieki.
Ahoj!

Posted

oj ale strasznie mi sie dzis chrzani dogomania :evil:
Dla wszystkich Andrzejów wszystkiego NAJ :) itd itp......
Ja troche zabiegana jestem bo Aluzja jeszcze zdazyla mi wyslac noze trymerskie i mecze swoje psy i porownuje do reszty ktora mam . I powiem Wam szczerze ze te "Aluzyjne" sa rewelacyjne :lol: Wszystkie przy nich wysiadaja..... A efekt jest taki ze mamy zime a moze psy sa w bardzo krotkim wlosie .... i musze nimi biegac by bylo im cieplo na dworze :wink:

Posted

I ja przylaczam sie do Andrzejkowych zyczen, wrozb i toastow :D
A za zdrowie naszego vigora, popijamy slodkim poltoraczkiem i zagryzamy wisienka w likierze :-)

Posted

Coztego dzieki za link. Jutro przyjedzie moja córa, królowa allegro, jak ja w domu nazywamy, to bedzie oblatana w licytacji.
Mam nadzieję, że te skrzydła pióra maja i nie są za duże, bo na tej focie to aniol raczej taki dojrzalszy.

Posted

borsaf napisał(a):
Wind ale wpadka :oops: dziękuje, ale w tak miłym gronie wybaczycie chyba. Wasze zdrowie i waszych piechów :drinking: :drinking:

borsaf,

Ty sie nic nie martw :-) Przeciez kazdy wie, ze nad tymi skrzydlami tkanymi z koldry, to wytrzymujesz tylko dlatego, ze toasciki za dzisiejszych Andrzejow wznosisz :lol: :lol: :lol:

Zdrowko borsaf, Twoje i nasze :drinking: :D :D :D

Posted

borsaf napisał(a):
Wind ale wpadka :oops: dziękuje, ale w tak miłym gronie wybaczycie chyba. Wasze zdrowie i waszych piechów :drinking: :drinking:

Ach, my jesteśmy takie podobne, ciągle nas mylą ;)
:drinking:

Posted

Wind a ta niespodzianka to śliczny, japoński, albo chiński znaczek na słowo Wind. Znalazlam to sobie w mojej papeterii mailowej w IncrediMail, ale tego nie idzie skopiować :roll: przynajmniej ja nie potrafię. Może już cos takiego widziałaś?

Posted

vigor - dużo i andrzejkowo Ci życzę. Tak przy okazji sobie przypomniałem, że na drugie to ja też mam ANDRZEJ. Lecę odgwintować jakąś flachę!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...