Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, ona jest strasznie fajna, trochę przypomina gończego pl mojej kuzynki.

Foty, gdzie dwie paszcze, która szerzej są fantastyczne.

Jak to groźnie na zdjęciach wygląda, a jaka piechy maja przy tym zagryzaniu radochę.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ale nas zasypało!!!
Witam Państwa :D

Miałam teraz być w pociągu do Krakowa, seminarium czeka, ale odwołali mi pociąg :lol: PKP to moja ulubiona komedia... Czekam sobie na pociąg, mija godzina jego odjazdu i nic... Aż tu nagle, dobre kilka minut po godzinie odjazdu odzywa się głos: Pociąg w dniu dzisiejszym jedzie z pominięciem stacji Zabrze :evilbat: Kiedy doszłam do Informacji pani krzyczała do telefonu, że ona ma ludzi na ten pociąg... Chyba się zorientowali, że pociąg nie jedzie przez Zabrze dopiero kiedy zauważyli, że nie ma go na stacji. :o

Ciesząc się śnieżnym świtem poszłam do domku... 8)

Posted

Witajcie :lol:
U nas też sypało całą noc i nadal prószy 8). Śniegu mamy po kostki, a temperatura +2 stopnie. Piesy bardzo zadowolone z takiej pogody :roll: 8) :lol: :wink:

Posted

Witam towarzystwo weszterierowe.
Ja tu z zapytaniem: może ktoś ma w pawlaczu schowane skrzydła anioła?

Hehehe przyznać sie tu zaraz, kto taki anielski jest i sie ukrywa.

Bez żartów, to faktycznie potrzebuję, bo inaczej będę musiała je sama robić i czasu na dogomanię będzie mniej.

Moje wnusie za aniołki robia w przedszkolu, a juz w zeszłym roku im mówiłam, że w razie czego maja sie do pastuszków zapisać :evil:

Trza mi będzie poduszke rozpruć (może Saxankę zaproszę, ona ma wprawę) i lepic te piórka bo żadna postrzępiona krepina nie wchodzi w rachubę. :evilbat:

Posted

borsaf jakieś 5 lat temu moja córa brała udział w Jasełkach i była aniołkiem :roll: ,lepiłam skrzydełka a ze 3 godziny,myslałam że mnie szlakt trafi ale udało się,niestety zostały w przedszkolu :( ,współczuje ci ,już prościej jest zrobic diabełka :wink:

Posted

Gugu ja tez im to tłumaczyłam, że pastuszki i diabełki sa lepsze do zrobienia, ale młodsza mi wytłumaczyła, jak to ma być :wink: astarsza powiedziala, że musza one byc aniołkami, bo wszyscy chcieli za anioły byc i pani wybrala tylko blondynki i blondynów i kwestię rozwiązała, a one chodza dumne z tego powodu,ja mniej :evil:

Kiedys widzialam we Wrocławiu w AlmiDecor pięknie zrobione skrzydla ale tez słona cena, trza bedzie poduszke i jechane.

Posted

Witam serdecznie w ten ostatni dzień listopada :)

Dziś mija siedem miesięcy jak nasze Słonko ukochane zawitało do domu :)
Jak to szybko zleciało...

Ibolya - suuuuper fotki welszowego jamniora :D
Śliczna jest Neska, fajnie, że masz dwa psie urwisy, mam nadzieję, że będziesz nam pisać o obu :)
Nieśmiało zauważam, że jesteś w posiadaniu welszowego dywanu... :D

Posted

Witajcie! szczególne pozdrawiasy dla wszystkich ANDRZEJÓW :D
Z poniedziałku na wtorek przeszłam przez próbę nocy strachu i grozy...Po wieczornym spacerze Fafulos wygryzł z sierści rzepa i najprawdopodobniej go zeżarł i ...się zaczęło! dławienie, naciąganie do wymiotów, stresowe oblizywanie się językiwm, dygot łapek...Dał sobie włożyć palec do gardła! Wszamiał na gwałt bułkę rozmoczoną w wodzie i znowu rzygoletto.Po części problem wylazł na zewnątrz. Fafik sporo pił, zjadał śnieg i wcinał mnóstwo trawy. Obejrzeliśmy miasto nocą (tj.1.30), a po rannym spacerze i kolejnej porcji trawy wyczyscił żołądek do końca i już było tylko lepiej :D . Wcześniej ratunkowy telefon wetów milczał, więc pod lecznicę i posesję, ale dałam psu "czas", bo znakomicie=zdrowo zachowywał się na przechadzkach i sam się ratował trawskiem.Mądra gadzinka! Więc z radością donoszę, że mamy się znowu O.K :lol: a śnieg to niesamowita radość dla starego Fafulosa.......

Posted

O losie, bogula, co za koszmarna przygoda :(
Całe szczęście, że już jest ok.

Gdzieś słyszałam, że na problemy żołądkowe człowieka też byłaby dobra ta trawa, którą jedzą psy, jednak człowiek ma lekkie obrzydzenie do trawy, może bowiem ona być obsikana przez jej głównych konsumentów :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...