Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vigor']Babciu Gajeczko - zyj nam zdrowiu dlugie lata ........

Zadziorny, a kto wtrynil ten kotlecik? A corunia Trudzia, nic biedzaczysko na imprezce nie zaliczylo? Jesli to prawda, to jak znam Nitencje na bank nasle ci TOZ. Trzymaj sie!!!!
Babcia Gajeczka, jako dobra mamusia podzieliła się oczywiście urodzinowym kotletem ze swoją ukochaną córeczką Trudzią :wink:
W tej sytuacji sugerowany donosik do TOZ-u jest, rzecz jasna, zupełnie niepotrzebny :lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ja może przy okazji złożę zaległe życzenia wszystkim psim solenizantom/tkom, które obchodziły swoje święta i rocznice...

W dalszym ciągu mam mało czasu i sporadycznie się dopadam do kompa...

Posted

[quote name='Ali26762']Hurra! hurra! hurra!!!!!!!!!!!!!

Czika wzięła rasę w Toruniu !!!!!!!!!!!! :D

Czekają teraz z Agą na grupę :D

BRAWOOOOOOOOOOOOO!!! :laola: Gratulacje!!!

Posted

Gartulacje dla CZiki i Agi. Widzisz Flaire luzowanie wyszlo na dobre . :0
Gratulacjie dla corci :) borowy jaka ta Diuna Twoja ;-) toz to nasza SLaska Dzioucha :) Ha zreszta sam wiesz ze mozna byc samemu i nie dostac nic.

Posted

Gratulacje dla Diuny, gratulacje dla Cziki, która zajęła piąte miejsce w grupie, a także dla Flaire i Api, które zdobyły najpiękniejszego juniora w klasie i wielgaaaachny puchar :D

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Diuna zdobyla ZW Mlodziezy i ZW rasy. Na finale Najpiekniejszy Junior Suka w stawce 21 sun dostala sie do scislego finalu - 6 sun, ale na pudlo nie wskoczyla.
Na grupie przegala z westikiem (championem) by znalezc sie na pudle.
Wazne dla nas, ze Diuna i Vigorowa zdobywaja doswiadczenie i pozbywaja sie tremy.
Tak, Nitencja na racje, ze mozna byc samemu na ringu i zostac zdyskwalifikowanym (tak zakonczyl sie wystep Troka na wystawie Przemysl 2004, mimo ze byl sam jeden w stawce welshy).
Oto kilka fotek (wiecej jest na stronce):

Posted

Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców dzisiejszych wystaw :laola:
Wycałować mi zaraz zwycięskie pysia i poczochrać za uszkami :lol: :popcorn:
Szczególne wyrazy uznania przesyłam wraz z mamą Trudzią i babcią Gają dla wnusi Diuny
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

vigor - przyznanie tytułu i certyfikatu zależy wyłącznie od woli sędziego :roll:
Twój pies nie musi zaraz zostać zdyskwalifikowany. Możesz wystawiać w danej rasie tylko jedynego, swojego psa, otrzymać ocenę doskonałą do tego medal złoty i .... nic więcej :roll:
Historia polskiej kynologii zna takie przypadki :evil:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Gtakże dla Flaire i Api, które zdobyły najpiękniejszego juniora w klasie i wielgaaaachny puchar :D
hmh, to byłoby Najpioękniejszy Junior Grupy III. :oops: W klasie oczywiście też, :wink: ale puchar tym razem był za grupę. :D

Aga i Czika były w finałowej piątce dorosłej grupy.

Cześka była sama w młodzieży, dostała Zw. Mł. i zaproszenie na grupę, ale dalej już nic. :(

Posted

Flaire napisał(a):
Ali26762 napisał(a):
Gtakże dla Flaire i Api, które zdobyły najpiękniejszego juniora w klasie i wielgaaaachny puchar :D
hmh, to byłoby Najpioękniejszy Junior Grupy III. :oops: W klasie oczywiście też, :wink: ale puchar tym razem był za grupę. :D

Tak mi Aga przekazała - nawet zapisałam na kartce :D

Posted

Ramir napisał(a):
Flaire! Gratuluje tylko czemu na walijczykach? :lol:

Bo ja hurtem wpisałam gratulacje wiedząc, że większość "erdelowców" czyta i ten topik ;) :D

Posted

A mnie dzisiaj kilka osób pytało, czy Api to welsh. :lol: :lol: :lol: Już kogo jak kogo, ale Apunię pomylić z welshem to chyba tylko Guliwer w kraju olbrzymów by mógł. :wink:

Posted

Flaire gdyby sie uprzec Api moze byc za welsha w bardzo gornej granicy wzorstu ;-)
Wracajac do naszej wczesniejszej rozmowy pan Andrzej wstawil juz zdjecia z Sopotu. Moze jeden pies wyglada tam lepiej niz na zdjeciach tutaj, Czeska wyglada i tu i tam dobrze a cala reszta tak samo ........

Posted

No i po wystawie w Toruniu.Bardzo miło było mi poznać Borsaf, Flaire i Age. Welshy jak na lekarstwo. Rasa dla Cziki, moja Czeska zw mlodzieży. Podczas porównania o zwycięstwo rasy pani sędzina powiedziała, że Cześka to piękna suka, ale ona gustuje w mniejszych. Bardzo miło, że usłyszałam w ogóle jakieś uzasadnienie, co niestety nieczęsto się zdarza. W finałach na najlepszego juniora grupy III dotarłyśmy do finałowej piątki, wygrała Api Flaire. W airedalach rasa dla Hexy Niedźwiedzicy. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców.
W Sopocie w ogóle nie zorganizowano wyboru najlepszego juniora w rasie ani tym bardziej BIS-u juniorów. Tu wybierano najlepszego juniora w klasie, a potem jeszcze najlepszego juniora wystawy. Nitencja napisz od czego to zależy, ze na jednej wystawie taki BIS się organizuje a na drugiej nie. Czy to zależy wyłącznie od organizatora?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...