Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

coztego napisał(a):
Przeżyłam :D
Bardzo ładna polszczyzna (ma lekkiego hopla na tym punkcie), zaakceptowana koncepcja pracy, tylko mam dołożyć do Wstępu kontekst teoretyczny (:hmmmm: tylko co to jest?)

Moje wielkie gratulacje ,że Ci dobrze poszlo i że jesteś z siebie dummna (tak myślę) Zyczyć teraz Ci trzeba jak najszybszego i pomyślnego doprowadzenia do finału :kciuki: :thumbs:
.........a potem oblewanie ..... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

coztego napisał(a):
Psy żyją, Mały był z mamusią w pracy, na konferencji w szkole Nudził się strasznie, piszczał trochę, a po powrocie padł jak kawka i odsypia

Dobrze że żyją psiury. A swoją drogą, to wcale się małemu nie dziwię że jako uczestnik konferencji nauczycielskiej się nudził . Nie był wychowawcą :lol: :wink: w tej szkole i nawet nauczycielem :lol: :wink: więc nie miał się z kim użerać o lepsze stopnie dla swojej klasy
Były mu dziwne potyczki szacownego grona :lol: :lol: :lol: :lol:

Na zdrowie wszystkich belfrów........... :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Witam wieczorem :)

Niestety, osobisty cały dzień murem siedział przy kompie i niczym nie dało się go wykurzyć, więc dopiero teraz mogłam usiąść. Doczytam Dogo i wkleję obiecane fotki.

coztego - wiedziałam, że dobrze Ci pójdzie :)

Posted

:wallbash: Sluchajcie dogomaniacy ,zaba od zdjec u mnie w dalszym ciagu nie chodzi.
A moze to ja mam cos ZWALONE.

jborowy pisal:
.... slupek rteci przebiegł przez minus 10 i gna dalej.

A w Warszawie bylo 1 na plusie.

do wszystkich wlasciecieli Welshy:

U KOGO SA LUB BEDA MALE WALIJCZYKI

Posted

bos napisał(a):

hhmmmm coztego.......ja :B-fly: takiej dziewczynie jak TY też bym pożyczył książkę

Jakbyś miał coś o Śląsku, albo regionalizmie, to ja chętnie ;)
Były mu dziwne potyczki szacownego grona

Nauczyciele byli przeszczęśliwi z powodu jego pisków. Jak tylko zaczął zawodzić to zaraz podnieśli krzyk, ze trzeba kończyć, bo pies ma już dość :wink:

A tak przy okazji- humor z zeszytów (niedawna klasówka robiona przez moją rodzicielkę):
Pytanie:
Skąd wzięło się okreslenie "kocioł bałkański"?
Odpowiedź ucznia:
Bałkany miały kształt kocioła.

Posted

A oto fotki z sobotniego treningu:

Przyjechaliśmy na plac i oczom naszym ukazał się taki oto widok:

Tu część naszej grupy w postaci Gosi z Luką, Leszka z Jane i Agaty z Frodo:

Tu Gosia i Leszek

A tu sama Gosia (oczywiście z Luką)

Widok widokiem, śnieg śniegiem, ale ćwiczyć trzeba:

Tu Gosia z Luką:

Tu Leszek z Jane:

A tu Agata z Frodo na zostawaniu:

Deryl ostatnio nie pała sympatią do Frodo od czasu, kiedy Frodo mu pyskuje:

Ale na bok animozje, przechodzimy do obowiązków:

'

A tu już chwila relaksu:

Deryl z Jane:

Deryl z zachraniarką:

Deryl z Gosią i z Luką:

Posted
Posted

Ali,

Na szczescie mamy Ciebie :D :D :D Chwala Ci za dostarczanie swierzutkich foteczek z "pola bitwy" :-) Wiatr, snieg i mroz Wam nie straszny! Wiedza najwazniejsza :-) Fajna macie grupe. Przy takiej malej ilosci kursantow, zach moze na kazdym zogniskowac swoj wzrok i kazdego potraktowac indywidualnie :-)

Kliwia,

Fajne zdjecia. Rudzielce bardzo fotogeniczne :-)

zadziorny,

No to teraz sie juz nie dziwie 8) Spacerowicz o slabszym sercu, moglby leciutkiej zapasci dostac ;)

Posted

Wind napisał(a):
...Fajna macie grupe. Przy takiej malej ilosci kursantow, zach moze na kazdym zogniskowac swoj wzrok i kazdego potraktowac indywidualnie :-)

To prawda. Grupa jest mała, ale bardzo sympatyczna. I z tego co wiem, na wiosnę się spotkamy na "1" :D
Bardzo odpowiada mi astmosfera na zajęciach, humor i życzliwość wszystkich względem siebie. Cieszę się, że zdecydowałam się na zajęcia w Związku, choć rozważałam różne warianty i różne szkoły.

Przez to, że grupa jest mała, rzeczywiście zach i Abi widzą wszystko :D
Ale to dobrze. Reagują na bieżąco i dla każdego mają czas :)

Posted

Witajcie :lol:
Kliwia - fotki są super, ale zdecydowanie za duże. Przed umieszczeniem na dogomani musisz fotki pozmniejszać tak, aby żaden ich bok nie przekroczył wielkości 500 pikseli :roll: :wink:

Posted

Mój Malutki jest chorutki :(
Cały czas śpi, nie chce jeść... :roll: Jeszcze wczoraj wieczorem brykał i wcinał kolację aż mu się uszy trzęsły... :roll:

A pani doktor przyjmuje dopiero od 15-tej... Na szczęście to już niedługo... Jakoś doczekamy :roll:

Posted

Coztego trzymam kciuki za malego . A moze on wlasnie po tym wszystkim taki padniety jest ?? Na pewno bedzie dobrze i wszyscy tu trzymamy kciuki i pazurki, w koncu mamy super pania doktor :lol:

Posted

nitencja pozycje łóżkowe welszy to sama przyjemność,uwielbiam ogladać je :P
naokienne...hmmmm....dlaczego on nie patrzy w okno!!! :wink:

Posted

coztego zmartwiłam sie malcem. Tak to juz z tymi schroniskowymi piechami jest, nie wiadomo, co taki ze schronu przywlókł? Ile on ma, to szczenię? Mam nadzieje, że szczepiony i jakos da sobie radę z choróbskiem. Serce sie kraje i ściska. Trzymam kciuki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...