gugu Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 coztego trzymanie kciuków nie poszło na marne,fajnie że wszystko poszło jak po masle i ze masz już to za soba
bos Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 coztego napisał(a):Przeżyłam :D Bardzo ładna polszczyzna (ma lekkiego hopla na tym punkcie), zaakceptowana koncepcja pracy, tylko mam dołożyć do Wstępu kontekst teoretyczny (:hmmmm: tylko co to jest?) Moje wielkie gratulacje ,że Ci dobrze poszlo i że jesteś z siebie dummna (tak myślę) Zyczyć teraz Ci trzeba jak najszybszego i pomyślnego doprowadzenia do finału :kciuki: :thumbs: .........a potem oblewanie ..... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: coztego napisał(a):Psy żyją, Mały był z mamusią w pracy, na konferencji w szkole Nudził się strasznie, piszczał trochę, a po powrocie padł jak kawka i odsypia Dobrze że żyją psiury. A swoją drogą, to wcale się małemu nie dziwię że jako uczestnik konferencji nauczycielskiej się nudził . Nie był wychowawcą :lol: :wink: w tej szkole i nawet nauczycielem :lol: :wink: więc nie miał się z kim użerać o lepsze stopnie dla swojej klasy Były mu dziwne potyczki szacownego grona :lol: :lol: :lol: :lol: Na zdrowie wszystkich belfrów........... :drinking: :drinking: :drinking:
Ali26762 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Witam wieczorem :) Niestety, osobisty cały dzień murem siedział przy kompie i niczym nie dało się go wykurzyć, więc dopiero teraz mogłam usiąść. Doczytam Dogo i wkleję obiecane fotki. coztego - wiedziałam, że dobrze Ci pójdzie :)
Kliwia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 :wallbash: Sluchajcie dogomaniacy ,zaba od zdjec u mnie w dalszym ciagu nie chodzi. A moze to ja mam cos ZWALONE. jborowy pisal: .... slupek rteci przebiegł przez minus 10 i gna dalej. A w Warszawie bylo 1 na plusie. do wszystkich wlasciecieli Welshy: U KOGO SA LUB BEDA MALE WALIJCZYKI
coztego Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 bos napisał(a): hhmmmm coztego.......ja :B-fly: takiej dziewczynie jak TY też bym pożyczył książkę Jakbyś miał coś o Śląsku, albo regionalizmie, to ja chętnie ;) Były mu dziwne potyczki szacownego grona Nauczyciele byli przeszczęśliwi z powodu jego pisków. Jak tylko zaczął zawodzić to zaraz podnieśli krzyk, ze trzeba kończyć, bo pies ma już dość :wink: A tak przy okazji- humor z zeszytów (niedawna klasówka robiona przez moją rodzicielkę): Pytanie: Skąd wzięło się okreslenie "kocioł bałkański"? Odpowiedź ucznia: Bałkany miały kształt kocioła.
Ali26762 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 A oto fotki z sobotniego treningu: Przyjechaliśmy na plac i oczom naszym ukazał się taki oto widok: Tu część naszej grupy w postaci Gosi z Luką, Leszka z Jane i Agaty z Frodo: Tu Gosia i Leszek A tu sama Gosia (oczywiście z Luką) Widok widokiem, śnieg śniegiem, ale ćwiczyć trzeba: Tu Gosia z Luką: Tu Leszek z Jane: A tu Agata z Frodo na zostawaniu: Deryl ostatnio nie pała sympatią do Frodo od czasu, kiedy Frodo mu pyskuje: Ale na bok animozje, przechodzimy do obowiązków: ' A tu już chwila relaksu: Deryl z Jane: Deryl z zachraniarką: Deryl z Gosią i z Luką:
Kliwia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No nareszcie sie udalo. Zdjęcia z Kielc: 1. Kliwia http://img453.imageshack.us/my.php?image=dscf56051qz.jpg 2. porownanie Czardasz- Kliwia http://img278.imageshack.us/my.php?image=dscf56220ue.jpg 3. Pokaz Naj.suki i Naj.psa w rasie http://img278.imageshack.us/my.php?image=dscf56306po.jpg 4. III grupa http://img278.imageshack.us/my.php?image=dscf56439nc.jpg 5.Diuna ktora uczy sie latac http://img454.imageshack.us/my.php?image=dscf55953tz.jpg
Ali26762 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Super fotki, Kliwio :) Zdjęcie Diuny rewelacyjne :D :D :D
Kliwia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Kliwia napisał(a):Zjecia z Targów broni 19.11.05 1 zdjecie: pokaz psow mysliwskich 2. Kliwia i Debora 3. Cattering 4. Malo brakowalo...
Ali26762 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 O rany, Kliwio, zmniejsz te fotki, bo są stanowczo za duże, choć świetne :o
Wind Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ali, Na szczescie mamy Ciebie :D :D :D Chwala Ci za dostarczanie swierzutkich foteczek z "pola bitwy" :-) Wiatr, snieg i mroz Wam nie straszny! Wiedza najwazniejsza :-) Fajna macie grupe. Przy takiej malej ilosci kursantow, zach moze na kazdym zogniskowac swoj wzrok i kazdego potraktowac indywidualnie :-) Kliwia, Fajne zdjecia. Rudzielce bardzo fotogeniczne :-) zadziorny, No to teraz sie juz nie dziwie 8) Spacerowicz o slabszym sercu, moglby leciutkiej zapasci dostac ;)
Ali26762 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Wind napisał(a):...Fajna macie grupe. Przy takiej malej ilosci kursantow, zach moze na kazdym zogniskowac swoj wzrok i kazdego potraktowac indywidualnie :-) To prawda. Grupa jest mała, ale bardzo sympatyczna. I z tego co wiem, na wiosnę się spotkamy na "1" :D Bardzo odpowiada mi astmosfera na zajęciach, humor i życzliwość wszystkich względem siebie. Cieszę się, że zdecydowałam się na zajęcia w Związku, choć rozważałam różne warianty i różne szkoły. Przez to, że grupa jest mała, rzeczywiście zach i Abi widzą wszystko :D Ale to dobrze. Reagują na bieżąco i dla każdego mają czas :)
zadziorny Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Witajcie :lol: Kliwia - fotki są super, ale zdecydowanie za duże. Przed umieszczeniem na dogomani musisz fotki pozmniejszać tak, aby żaden ich bok nie przekroczył wielkości 500 pikseli :roll: :wink:
zadziorny Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ali - fotoreportaż znakomity 8) :lol:. Jednak czaprakowce pięknie prezentują się na śniegu 8) :lol: :roll: :wink:
zadziorny Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Qrcze, na dodatek te wielkie foty otwierają mi się tylko do połowy :evil: :evilbat: :wallbash:
coztego Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Mój Malutki jest chorutki :( Cały czas śpi, nie chce jeść... :roll: Jeszcze wczoraj wieczorem brykał i wcinał kolację aż mu się uszy trzęsły... :roll: A pani doktor przyjmuje dopiero od 15-tej... Na szczęście to już niedługo... Jakoś doczekamy :roll:
Nitencja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Coztego trzymam kciuki za malego . A moze on wlasnie po tym wszystkim taki padniety jest ?? Na pewno bedzie dobrze i wszyscy tu trzymamy kciuki i pazurki, w koncu mamy super pania doktor :lol:
coztego Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nitencja napisał(a):terier naokienny :) :lol: :lol: :lol: Ja też w panią doktor mocno wierzę ;)
gugu Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 nitencja pozycje łóżkowe welszy to sama przyjemność,uwielbiam ogladać je :P naokienne...hmmmm....dlaczego on nie patrzy w okno!!! :wink:
coztego Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 gugu napisał(a):dlaczego on nie patrzy w okno!!! :wink: Bo pozuje do zdjęcia! Nie jest taki gupi, żeby się odwracać tyłkiem do dogomaniaków 8)
borsaf Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 coztego zmartwiłam sie malcem. Tak to juz z tymi schroniskowymi piechami jest, nie wiadomo, co taki ze schronu przywlókł? Ile on ma, to szczenię? Mam nadzieje, że szczepiony i jakos da sobie radę z choróbskiem. Serce sie kraje i ściska. Trzymam kciuki.
Recommended Posts