Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie

Nic śniegu, mgła, mokwa z nieba leci, najgorzej ze temperatura tez powyze O i bloto, piesy nie moga biegac po ogrodzie tylko na smyczy chodzą :evilbat:

Na weterynarii duzo pisza o tym kaszlu u pieskow, co Aluzja wspominała.
Ciekawe, czy jak siki swoje wąchaja to tez moga sie od siebie zarażać?, czy tylko jak sie nos w nos witają?

Posted

Witajcie.
U nas ledwie minus 8 i mgła. Sniegu tak z 10 cm. Na drogach slisko jak diabli. Nasza okolica jest ekologiczna i niczym nie posypujemy.

Za to w Ustrzykach Górnych namierzono dziś minus 20.

Posted

Madziara popieram.

Lubie zime do minus 5 i śnieg oraz słonko.

To co za temperatury w tych Ustrzukach maja zamiar osiągac na przełomie stycznia i lutego???

Posted

Gugu w pewnym sensie masz dobrze, że nie musisz na tą mokwę wychodzić.
Mam nadzieje, że dzieki Zadziornemu uśmiałyście się dobrze i dzień od razu pogodniejszy sie zrobił.

Zadziorny Ty to wiesz, jak czlowieka rozbawić, dzieki :lol:

Posted

Właśnie wróciliśmy z suniami z dłuuugiego spaceru po lesie 8) :lol:. Do zalet takiej pogody jak dziś należy zaliczyć fakt, że psy po takim spacerku są jedynie mokre, a nie utytłane w błocie 8) :roll: :lol:

Posted

Przeżyłam :D
Bardzo ładna polszczyzna (ma lekkiego hopla na tym punkcie), zaakceptowana koncepcja pracy, tylko mam dołożyć do Wstępu kontekst teoretyczny (:hmmmm: tylko co to jest?)
W nagrodę profesor pożyczył mi 3 swoje, własne, osobiste książki! Mimo, że na początku zajęć zaznaczył, że nie pożycza nic studentom, bo już mu tyyyyle zginęło... :fadein:

Psy żyją, Mały był z mamusią w pracy, na konferencji w szkole :lol: Nudził się strasznie, piszczał trochę, a po powrocie padł jak kawka i odsypia 8)

Posted

Moje psiorki dzisiaj są bardzo grzeczne i przymilne, a to chyba oznacza, że mróz da nam w nocy nieźle popalić. Teraz słupek w termometrze chyżo przebiegł przez minus 10 i gna dalej.

Posted

jborowy napisał(a):
Moje psiorki dzisiaj są bardzo grzeczne i przymilne, a to chyba oznacza, że mróz da nam w nocy nieźle popalić. Teraz słupek w termometrze chyżo przebiegł przez minus 10 i gna dalej.

Wy to macie dobrze :roll: :wink:. Przynajmniej piesy grzeczne 8) :wink:

Posted

coztego widziałam, wiedziałam że pójdze Ci wszystko bardzo dobrze no bo jak mogło by być inaczej :lol:

a ja mam problem ale nie psi tylko ludzki- w robocie przenoszę się w inne miejsce i tak jak teraz miałam jak u Pana Boga z piecem - a szef ten ciekawski i grożący --jakoś dawał się zgrabnie oszukiwać, to teraz wchodzę w samo centrum zamieszania( wszyscy mi będą siedzieć na głowie będziemy też w sieci :-? - szef dopiął swego - będzie wszystko wiedział i chyba wszytko widział --- :x czyli może być szlabn na dogo - w robocie :cry: :cry: ( JAK DOBRZE ŻE MAM NETA W DOMU 8) ) ale może znajdzi się jakieś wyjscie :roll: :tard: :roll:

Posted

INA zawsze możesz jakos sobie usprawnić. Podobno Polak nawet w piekle sobie poradzi. Ustaw ekran tak, żeby byl tyłem do ew. ciągu zwiedzających biuro. Musisz powiedzieć, że jak ci chodza i zaglądaja to sie mylisz w pisaniu i musisz mieć spokój.

Moja Aga np. przy profesorze pisze jednym palcem wolno, jak ten wychodzi znudzony to idzie jak karabin maszynowy. Jak gadamy na gg to po odpowiedziach juz wiem, czy szef jest w pokoju :lol:

Tak, tak typowo po babsku, nie ma co, wszystkich atutów z rękawa wyciągać.

Posted

coztego napisał(a):
W nagrodę profesor pożyczył mi 3 swoje, własne, osobiste książki! Mimo, że na początku zajęć zaznaczył, że nie pożycza nic studentom, bo już mu tyyyyle zginęło... :fadein:

8)

hhmmmm coztego.......ja :B-fly: takiej dziewczynie jak TY też bym pożyczył książkę , a mam kilka :lol: :lol: :lol: :wink: i o ile moja pamięć mnie nie myli też są moją własnością :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...