Kliwia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Widze Ina, ze Tobie udalo sie, otworzyc program do zdjec, ale nie mnie. :cry: :cry: :x :x :x Zadziorny niestyty nawet odrobinke nie chce sie otworzyc. A taaaakie mialam plany- bo nie wiem czy wiecie ,ze w Warszawie 19 (ta sobota ) odbyly sie Targi broni mysliwskiej . Chcialam pokazac w jaki sposob chciano pozbawic mnia zycia. :wink: :wink: :wink: :D :D :D
INA Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 coztego - jeszcze fotki szelcika - śliczny tem maluch gugu - żaba- welschowoerdelowo dogmaniacka :wink:
gugu Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 INA jasne!!! :P Wszystko zostaje w rodzinie,czy erdelki czy welsze,żaba ma rwanie i nie do zżarcia dla naszych żarłoków... :P :wink:
borsaf Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Zagadka: Po czym sie poznaje dogomaniackie czaprakowce? Po ża :lol: :lol: :lol: bie
zadziorny Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Wstawię dla próby zdjęcie Trudzi ze szczeniakami:
zadziorny Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 No co wy :o :roll:. Żaba chodzi dzisiaj jak odrzutowiec :roll: :lol:. Nie mam żadnych problemów ze wstawianiem zdjęć 8) :lol:
Madziara Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ali26762 napisał(a):Madziara - przekazałam mizianko dla Cezarka Maryli, bo akurat była bez niego :D Dzięki :)
vigor_junior Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 ja foty wrzucam do siebie na strone nie na zabe... mialem nazwijmy to lokalne problemy ale juz jest ok. fotki dostepne na naszej stronie w galerii zdjec- zapraszamy! troszke walcze jeszcze z fotami bo swiatlo oszukiwalo aparat... photoshop na uslugach :)
gugu Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 borsaf napisał(a):Zagadka: Po czym sie poznaje dogomaniackie czaprakowce? Po ża :lol: :lol: :lol: bie borsaf :P
Ali26762 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Dostałąm fotki od kolegi z sobotnich zajęć. Muszę je przystosować na dogo i będę dzisiaj wstawiać :) Wczoraj nie miałam żadnych problemów z żabą, mam nadzieję, że dzisiaj też sobie jakoś poradzimy :)
coztego Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 INA napisał(a):coztego - jeszcze fotki szelcika - śliczny tem maluch Ja tylko na chwilkę pożyczyłam aparat, żeby mu kilka fotek zrobić, i zrobiłam dosłownie kilka 8) (a poza tym boję się, że mnie mod pogoni, że wstawiam nieteriery ;) ) Taki rozkoszniaczek: A języczek ma różowy ;) Moim rodzicom lekko odbiło na jego punkcie, bo on taki spokojny, miły... a nie taki postrzeleniec jak Kreska :evilbat:
Ali26762 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 INA napisał(a): a dla niedowiarków - żaba w całej okazałości :wink: Aaaaale jej oczy z orbit wylazły - musiał Viguś ją nieźle przydusić zębiskami ;) :D :D :D
Ali26762 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 coztego napisał(a):Moim rodzicom lekko odbiło na jego punkcie, bo on taki spokojny, miły... a nie taki postrzeleniec jak Kreska :evilbat: Jak się zadomowi, to dopiero pokaże swój charakter. Na razie jest "nowy" i nie wie na ile może sobie pozwolić :)
zadziorny Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 coztego napisał(a):Ja tylko na chwilkę pożyczyłam aparat, żeby mu kilka fotek zrobić, i zrobiłam dosłownie kilka 8) (a poza tym boję się, że mnie mod pogoni, że wstawiam nieteriery ;) ) Nie wygłupiaj się :o 0X :roll: :wink:
coztego Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ali26762 napisał(a): Jak się zadomowi, to dopiero pokaże swój charakter. Na razie jest "nowy" i nie wie na ile może sobie pozwolić :) Na "nowego" to on nie wygląda :fadein: Zajmuje całą kanapę- Kreska w ramach protestu wyniosła się z dużego pokoju. :evilbat: Kiedy nie zajmuje kanapy- układa się bez pardonu na posłaniu Kreski. :evilbat: Je jak smok, żadnych zahamowań ;) No, może ryż go trochę w zęby kłuje, ale zjadł 8) Idę odsikać towarzystwo i spać. Jutro o świcie do Krakowa, na spotkanie z promotorem! Trzymcie kciuki!
zadziorny Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 3mamy kciuki i pazurki :thumbs: :bluepaw: :bluepaw:
swallow Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 coztego napisał(a): Ja tylko na chwilkę pożyczyłam aparat, żeby mu kilka fotek zrobić, i zrobiłam dosłownie kilka 8) (a poza tym boję się, że mnie mod pogoni, że wstawiam nieteriery ;) ) coztego wielkie brawa za decyzje zabrania psiaka, wstawiaj fotki, piesek śliczny, a jeśli boisz się, że mod pogoni, to wstawiaj na airedalach, tam topik się nazywa airedale i inne :D kciuki trzymamy
Ali26762 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Wind napisał(a):Ali26762 napisał(a): Wind - melduję posłusznie, że polarek zakupiony :D Ali i jak? Fajny jest, co? 8) No patrz - nie zauważyłam pytania :( Polarek rewelacyjny, bardzo mi się ta kratka podoba. Właśnie siedzę sobie otulona w niego i jest mi cieplusieńko :) Postanowiłam, że to będzie nasz wspólny polarek - Derysia i mój :D Jeden już mamy po Beruszku - niebieski. Ten będzie drugi.
Ali26762 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 coztego - my też będziemy trzymać wszystko co możliwe za to spotkanie. Powodzenia!
Ali26762 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Miałam fotki wstwić, ale mordowałam program graficzny, żeby doprowadzić je do stanu używalności. Zmęczyłam. I program, i zdjęcia, i SIĘ. Wobec tego idę spać, a fotki zamieszczę w ciągu dnia, jak chłopa gdzieś wywieje z domu i będę mogła usiąść przy kompie. Teraz to mi zostało najprzyjemniejsze, czyli żaba :D
vigor Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Witam! U nas okolo 20 cm bialego puchu i baaaardzo mrozno - minus 12 stopni brrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat: . Ahoj!
INA Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 coztego jeżeli rodzice zakochali się w tm pięknym szelciku to znaczy ze :lol: ......... TRYMAMY KCIUKI ZA SPOTKANIE Z PROMOTOREM :kciuki: :lol: Vigor no to u Was prawdziwa zimowa aura - ale żeby aż - 12 stopni :roll: :hmmmm: Ali to czekam na Twoje nocne wypociny :lol: no i muszę obejrzeć w kiosku -ten polarek 8) też by mi przydał. Kupiłam Vigusiowy sredni rozmiar żaby - dlatego może coś Ci nie pasowało na fotkach i słusznie zauważyłaś że łep at jest trochę większy 8) :wink: ( tym bardziej jak nie jest dobrze wyskubany 8) )Wiki ma za to baardzo wielką ale i już bardzo wysłużoną żabę- która nie nadaje się nawet na foto.
gugu Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 U nas całkiem przyjemnie,bez mrozu,śnieg zanika ale chyba bedzie padać w ciagu dnia... :( :wink:
Recommended Posts