Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze Ina, ze Tobie udalo sie, otworzyc program do zdjec,
ale nie mnie. :cry: :cry: :x :x :x

Zadziorny niestyty nawet odrobinke nie chce sie otworzyc.

A taaaakie mialam plany- bo nie wiem czy wiecie ,ze w Warszawie
19 (ta sobota ) odbyly sie Targi broni mysliwskiej .
Chcialam pokazac w jaki sposob chciano pozbawic mnia zycia. :wink: :wink: :wink: :D :D :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

INA jasne!!! :P Wszystko zostaje w rodzinie,czy erdelki czy welsze,żaba ma rwanie i nie do zżarcia dla naszych żarłoków... :P :wink:

Posted

ja foty wrzucam do siebie na strone nie na zabe...
mialem nazwijmy to lokalne problemy ale juz jest ok.
fotki dostepne na naszej stronie w galerii zdjec- zapraszamy!

troszke walcze jeszcze z fotami bo swiatlo oszukiwalo aparat... photoshop na uslugach :)

Posted

Dostałąm fotki od kolegi z sobotnich zajęć. Muszę je przystosować na dogo i będę dzisiaj wstawiać :)

Wczoraj nie miałam żadnych problemów z żabą, mam nadzieję, że dzisiaj też sobie jakoś poradzimy :)

Posted

INA napisał(a):
coztego - jeszcze fotki szelcika - śliczny tem maluch

Ja tylko na chwilkę pożyczyłam aparat, żeby mu kilka fotek zrobić, i zrobiłam dosłownie kilka 8) (a poza tym boję się, że mnie mod pogoni, że wstawiam nieteriery ;) )
Taki rozkoszniaczek:

A języczek ma różowy ;)

Moim rodzicom lekko odbiło na jego punkcie, bo on taki spokojny, miły... a nie taki postrzeleniec jak Kreska :evilbat:

Posted

INA napisał(a):

a dla niedowiarków - żaba w całej okazałości :wink:

Aaaaale jej oczy z orbit wylazły - musiał Viguś ją nieźle przydusić zębiskami ;) :D :D :D

Posted

coztego napisał(a):
Moim rodzicom lekko odbiło na jego punkcie, bo on taki spokojny, miły... a nie taki postrzeleniec jak Kreska :evilbat:

Jak się zadomowi, to dopiero pokaże swój charakter. Na razie jest "nowy" i nie wie na ile może sobie pozwolić :)

Posted

coztego napisał(a):
Ja tylko na chwilkę pożyczyłam aparat, żeby mu kilka fotek zrobić, i zrobiłam dosłownie kilka 8) (a poza tym boję się, że mnie mod pogoni, że wstawiam nieteriery ;) )

Nie wygłupiaj się :o 0X :roll: :wink:

Posted

Ali26762 napisał(a):

Jak się zadomowi, to dopiero pokaże swój charakter. Na razie jest "nowy" i nie wie na ile może sobie pozwolić :)

Na "nowego" to on nie wygląda :fadein: Zajmuje całą kanapę- Kreska w ramach protestu wyniosła się z dużego pokoju. :evilbat:
Kiedy nie zajmuje kanapy- układa się bez pardonu na posłaniu Kreski. :evilbat:
Je jak smok, żadnych zahamowań ;) No, może ryż go trochę w zęby kłuje, ale zjadł 8)
Idę odsikać towarzystwo i spać. Jutro o świcie do Krakowa, na spotkanie z promotorem! Trzymcie kciuki!

Posted

coztego napisał(a):

coztego wielkie brawa za decyzje zabrania psiaka, wstawiaj fotki, piesek śliczny, a jeśli boisz się, że mod pogoni, to wstawiaj na airedalach, tam topik się nazywa airedale i inne :D
kciuki trzymamy

Posted

Wind napisał(a):
Ali26762 napisał(a):

Wind - melduję posłusznie, że polarek zakupiony :D

Ali i jak? Fajny jest, co? 8)

No patrz - nie zauważyłam pytania :(
Polarek rewelacyjny, bardzo mi się ta kratka podoba. Właśnie siedzę sobie otulona w niego i jest mi cieplusieńko :)
Postanowiłam, że to będzie nasz wspólny polarek - Derysia i mój :D
Jeden już mamy po Beruszku - niebieski. Ten będzie drugi.

Posted

Miałam fotki wstwić, ale mordowałam program graficzny, żeby doprowadzić je do stanu używalności. Zmęczyłam. I program, i zdjęcia, i SIĘ.
Wobec tego idę spać, a fotki zamieszczę w ciągu dnia, jak chłopa gdzieś wywieje z domu i będę mogła usiąść przy kompie. Teraz to mi zostało najprzyjemniejsze, czyli żaba :D

Posted

coztego jeżeli rodzice zakochali się w tm pięknym szelciku to znaczy ze :lol: .........
TRYMAMY KCIUKI ZA SPOTKANIE Z PROMOTOREM :kciuki: :lol:

Vigor no to u Was prawdziwa zimowa aura - ale żeby aż - 12 stopni :roll: :hmmmm:
Ali to czekam na Twoje nocne wypociny :lol: no i muszę obejrzeć w kiosku -ten polarek 8) też by mi przydał.
Kupiłam Vigusiowy sredni rozmiar żaby - dlatego może coś Ci nie pasowało na fotkach i słusznie zauważyłaś że łep at jest trochę większy 8) :wink:
( tym bardziej jak nie jest dobrze wyskubany 8) )Wiki ma za to baardzo wielką ale i już bardzo wysłużoną żabę- która nie nadaje się nawet na foto.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...