Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już nie raz zapraszałem dogomaniaków do Pani Borowej, ale chyba boja mają. U mnie nie ma sprawy, jest stara chałupa, stryszek nad nią, stodoła, obórka, piwnica ziemna (bunkier PA) i mnogo wieloletniego sianka. Z żarciem w zimie też nie ma problemów bo kuropatwy, bażanty, zające i sarniaki podchodzą pod samo ogrodzenie. Nad rzeką Jasiołką można wykopać smakowite korzenie łopianu a i zagajniki młodej brzeziny też się trafią. W okolicznych lasach bukowych orzeszków bez liku, tylko wykopać pod śniegiem.
bos - szkoda trochę, że wcześniej nie uprzedziłeś, bo wytrułem właśnie okoliczne gryzonie.Bardzo smaczne to one nie są, ale w "razie czego"... sam rozumiesz..

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie drodzy Dogomaniacy.

jborowy pisal:
Gratulacje dla DIUNY,no i oczywiscie dla KLIWII za rase.To raczej bylo pewne.

I tu jborowy nie masz racji.Diuna jest niebylejaka konkurentka dla Kliwii.Jest w innym typie i wystarczy ,ze trafi na milosnika takiej wlasnie urody.Dzieki za gratulacje.

Ja gratuluje zwyciescom wszystich klas, a wlasciwie: przyszlym Championom i ich wlascicielom :D :D :D :P :P :P

Posted

No dobra - wstawiam dzisejszy spacerek ;)

babcia...

i dziadek...

pilnują bawiących się gówniarzy...

babcia myśli, czy by...

nie przyłączyć się do wspólnej zabawy

mamy focha

szukamy dziury w całym...

może jednak nie?

Posted

A to sie nam dogomaniackie chłopy spiknęły.
Szkoda, że tak daleko.
Pozdrówcie Prządki. A po cichutku Wam powiem, że takiej przypalanki, jak tam robią na wesele, na wodzie ze źródełka tonigdzie nie piłam tak dobrej, i nie zostawia bólu głowy i żołądek się nie wywraca na drugą strone i...same zalety.

Posted

Vigor ciesze,sie z milego spotkania, no i poznalam ladna konkurentke DIUNE przyszla championke.

Ogladalam zdjecia ,ale chyba za sprawa oswietlenia ,wyszly malo ostre.
Swoje dopiero zgram i wstawie jak bedzie co.
GRATULUJE :P :P :P

Posted

borsaf - to nie chodzi o skład przepalanki. Posłuchaj mnie, starego technologa.
Jest zasada, że wódka, pita w bardzo dużych ilościach, w bardzo dobrych intencjach i w bardzo dobrym towarzystwie, nigdy i nikomu nie zaszkodziła

Posted

jborory pociesze Cie , ze pomimo tej okazalosci , zmienia sie moda na nieco mniejsze welshe.
Debora ma 37,5cm , a Kliwia 35 w porownaniu przewaznie wygrywa Kliwia, ale niektorzy sedziowie wola welshe wieksze.

Jak sie chowa Twoj szczeniaczek w Warszawia?Ula we Wloclawku przekazywala.

Posted

Madziara

jborowy święte słowa

to Wy tam na Kaszebech też wódkę pijecie???

Kliwia - w Wawie mam umiejscowione dwa sceniacki. Ambasadorem jednego (Kiki) jest trajkotka dogomaniacka gugu. Tobie jednak chodzi pewnie o Liwię. Mam ograniczone kontakty.
Tak ogólnie się porobiło, że z posiadaczami poprzednich szczeniaków (miot K) mam fajne kontakty, a z następnym miotem (L) już nie bardzo, za wyjątkiem Baki (Lamii) pod Zgorzelcem. To się jeszcze może zmienić.

Posted

jborowy napisał(a):
U mnie nie ma sprawy, jest stara chałupa, stryszek nad nią, stodoła, obórka, piwnica ziemna (bunkier PA) i mnogo wieloletniego sianka. Z żarciem w zimie też nie ma problemów bo kuropatwy, bażanty, zające i sarniaki podchodzą pod samo ogrodzenie. Nad rzeką Jasiołką można wykopać smakowite korzenie łopianu a i zagajniki młodej brzeziny też się trafią. W okolicznych lasach bukowych orzeszków bez liku, tylko wykopać pod śniegiem.

Ależ Ty potrafisz kusić... :fadein:

Posted

jborowy napisał(a):

Kliwia - w Wawie mam umiejscowione dwa sceniacki. Ambasadorem jednego (Kiki) jest trajkotka dogomaniacka gugu

Ja jestem na odwyku trajkotania,teraz macham rekami.... :wink: :P

Posted

gugu napisał(a):
Madzia fajne foty!!! Może staniesz się welszomaniakiem :P

Ile ta twoja babcia ma latek??

nie - ja sznauciomaniak do grobowej deski ;)
a babcia nie moja tylko spotkana ;) ma 11

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...