Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jborowy święte słowa :lol: Mokre zimne paskudztwo toleruje tylko od 22 grudnia do 1 stycznia i chwatit!!!!!!

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Próbujemy ustawić nasze piesy na siad do zdjęcia :roll: :wink:

Najpierw zwiała Trudzia:

Qrcze, szybko póki tak grzecznie siedzą :roll: :lol: :wink::

Na koniec chciał zwiać Jazon 0X :wink::

Posted

hehehe fajne zbieguśki - ja dziś spotkałam na spacerku welsha i ariadela (nie wiem jak się pisze - ja tylko czytać umiem ;))
Jak chcecie, mogę wrzucić fotki ;)

Posted

No kto ma ładniejsze ząbki :roll::

bos nieopatrznie zwrócił uwagę Gai na kopiec kreta :evil: 0X. Żebyście widzieli jej "twarz" kiedy skończyła :smhair2: :roll: :wink:

Mimo wszystko nikogo do swojej dziury dopuścić nie chciała:

Dobra, kończę już bo jeszcze bana dostanę za taką ilość fot 0X :wink:. Resztę wstawię w Galerii Jazona :lol: 8)

Posted

zadziorny,

Chyba dzisiaj nie uraczymy oczu Twoimi zdjeciami :( Marnie chodzi ten serwer i albo nie widac nic, albo tylko polowe :(

Posted

Witam na chwilę :)

Wind - jak Majutek?

zadziorny - faktycznie coś się dzieje, bo i ja nie mogę wszystkich fotek obejrzeć. Trzeba poczekać do lepszych czasów ;)

A ja planowałam dzisiaj wstawić fotki Derysia, które robiłam mu podczas zabawy... Może do wieczorka już się wyprostuje...

Posted

Ali26762 napisał(a):

Wind - jak Majutek?

Dziekuje, ze pytasz :-) Wszystko juz jest dobrze z moim malym potfffforem :-) Dziarsko biegala dzisiaj za pilka, a nawet wystrzelala po pysku jamnika :oops: , ktory usilnie chcial odebrac jej zabawke ;)

Posted

zadziorny - mnie udało się obejrzeć foty i to dość sprawnie się pootwierały. Bywało gorzej. Muszę powiedzieć że wyszły bardzo fajnie z czego się niezmiernie cieszę.
Jeszcze w pracy pod nosem się śmiałem z wczorajszego spaceru....jak to Jazon pognał za rowerzystą...... :D :D :D
Koleżanki i kumple patrzyli na mnie podejrzliwie gdzie mi się z rańca udalo coś golnąć, dopiero wtedy rżałem jak kuń..... :lol: :lol:

Musimy to powtórzyć. Ja mam jeszcze 23 dni urlopu do wykorzystania , i chyba zrobimy tak jak wczoraj uzgadnialiśmy, odwiedzimy z nienacka naszych dogomaniaków jeszcze przed świętami....ale będzie się działo. :D :D

Vigora zostawimy na koniec> Niech się winko jeszcze poklaruje :D :D :D
jborowy z jaśnie panią Borową pieką już ciastka wątrobowe na zagrychę.
Będzie biba. :D :D :D

Posted

Wind napisał(a):
...wystrzelala po pysku jamnika :oops: , ktory usilnie chcial odebrac jej zabawke ;)

Hehehe - no proszę jaki z niej brytan :D :D :D

Brawo Majutek - nie daj sobie w kaszę dmuchać :D

Posted

No, czas na szpacer. Dzisiaj u nas paskudnie, bo wieje okrutnie jaki halny czy cuś... Dobrze, że chociaż to wstrętne białe zginęło i można normalnie się poruszać po mieście na własnych nogach i łapach :D

Posted

bos - ja już urlopu nie mam, bo jestem wzorowym pracownikiem i urlop wykorzystuję zgodnie Z PLANEM UROPÓW (a nawet przed terminem - ku chwale...), ale jak przyjedziesz, toż przecież oczywiste, że na drugi dzień będę miał "niezdolność chorobową", a może i na kolejne dni się to przenieść i w epidemię przekształcić.
Ciasteczka napieczone - nigdzie ostatnio nie wyjeżdżaliśmy i nie było kogo paść, więc jest dosyć. Na vigorowe winko teraz chyba nie ma co liczyć, za wcześniej jest. Do Słowacji jest 35 km to se kupimy. W tym roku naprawdę super jest Frankovka Modra (z Nitry) - 6 zł za litr.

Posted

jborowy - no to tak trza bedzie zrobić. :lol: :lol: :lol: Zadziorny tylko se w robocie poukłada i walimy.. :P :P ...może nawet do wiosny, bo szkoda wracać z tak pięknych terenów :lol: :lol: :lol:

Zwróć jednak uwagę jak reszta dogomaniaków zaniemówiła...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak przeczytali o naszej wyprawie hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...