Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozdrawiam Wszyskich serdecznie !!!

To niesamowite tlko 2 dni mnie nie bylo, a tyle zaleglosci. Znowu zalegam w czytaniu postow :o Fajna paczke tworzycie to niesamowite jak tylu ludzi z odleglych stron kraju swietnie sie dogaduje zartujecie, pijecie :drinking: skladacie sobie zyczenia i gratulacje z roznych okazji, trzymacie kciuki :thumbs: za powodzenie, udzielacie rad, z ktorych sama nie raz korzystalam czytajac Waszych postow. Fajnie jest ogladac zdjecia Waszych pociech, fotomontarze. Chociaz jestem laikiem pracy na kom. znam tylko podstawy i to co mnie nauczyla Ali to ciesze sie bardzo, ze od czasu do czasu wtrace sie do Was. Lubie jeszcze te zabawne ikony emocji no i ten biegacz mnie fascynuje :Dog_run:

A to wszystko przez te kochane Welche.

Aga poczekaj jak spadnie duzy snieg to wtedy Ali zobaczy jakiego
Derys dostanie spida. Niestety maja to po matce uwielbia deszcz snieg i wode.

Ali mi tez przykro, ze nam nie wyszlo ale zbieg okolicznosci sprawil, ze Ty bylas chora a ja musialam zalatwic kilka spraw, ktore nagle mi wyskoczyly. Najwazniejsze ze jest juz OK z twoim brzuszkiem. Co sie odwlecze to nie uciecze. Bedzie jeszcze nie jedna okazja na nauke.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

gugu napisał(a):
zadziorny ja bym tego całemu światu nie ogłaszała!!! :lol: :wink:

Ależ gugu nie ma się czego wstydzić :roll:. Trzeba korzystać z życia 8) (a tak na marginesie to właśnie kontynuuję wczorajsze picie "mojej młodszej suni" :lol: )

Posted

Elu - ja też się dopiero uczę , na dogo jestem od września i wszyscy mi pomagali , mają do mnie cierpliwość jeszcze teraz

Wystarczy słuchać uwag doświadczonych dogomaniakow a w lot wszystko pojmiesz

A co do atmosfery na tym topiku to prawda , jak w rodzinie i tak trzymać :lol: :lol: :wink:

A ten uciekinier :Dog_run: też byl moim towarzyszem przez pierwsze prawie 300 postów do momentu kiedy to kochana coztego opracowała mi banerek :calus: :wink:

Posted

Możecie mnie oświecić, gdzie jest to miasto latających scyzoryków?
Może sie tam Vigor-j wybierają, ja wolalabym wiedzieć, by omijać :lol:

Posted

Elu -h Tu nie same weszteriery bywają, erdelowcy takze.
Jeszcze do dzis wspominam z wnukiem jak pierwszy raz fote Regonika wstawiałam. Ale to było osiągnięcie. Najpierw dostalam ściągę na prv od wielu dogomaniaków, ale najlepiej, łopatologicznie (prawie) napisala Niedzwiedzica i prawie sie udalo.

Już nie pamietam kto z dogo napisal wtedy:" borsaf, żaba juz jest próbuj dalej" :lol:

Czy Wy wiecie, że do dzis funkcjonuje w naszej rodzinie to powiedzenie, jak ktoś z nas próbuje i nie wychodzi cos zaraz?

Zaba juz jest, próbuj dalej

Posted

Byscie musieli widziec i slyszec jak Ali mi tlumaczyla na gadu gadu co mam robic. Beczka smiechu nerwy mie braly za swoja nieudolnosc,
ale co nieco sie udalo. Otworzylam ful okienek zablokowalam kom.
a synowi powiedzialam ze nic nie robilam. Jak male dziecko.
Powiedzial wara do komutera. Ale dzis ma syn wychodne wiec znowu mnie rece swiezbia. :lol:

Posted

borsaf napisał(a):
Możecie mnie oświecić, gdzie jest to miasto latających scyzoryków?
Może sie tam Vigor-j wybierają, ja wolalabym wiedzieć, by omijać :lol:

Kielce kofana, Kielce :lol: :wink:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
Tylko gdzie :o

Powyżej okna, w którym wpisujesz treść postu jest pole wyboru pod tytułem "Kolor:". Kliknij trójkącik przy "Domyślny" i wybierz jakiś kolor. Pojawią się znaczniki np. "[.color=red][/.color]". Wstaw kursor myszy pomiędzy środkowe nawiasy "][" i wpisz tekst, który ma być kolorowy. To wszystko :lol: :roll: :wink:

Posted

Będzie 7 welshów:
Terier walijski Psy otwarta CZARDASZ z Szumiących Klonów

Terier walijski Psy otwarta EROS Kazabor

Terier walijski Psy otwarta LIK Jałowce

Terier walijski Suki szczeniąt ELZA z Turzycowych Kniej

Terier walijski Suki pośrednia DIUNA Zadziorne Ucho

Terier walijski Suki pośrednia DŻEDA Buszówka

Terier walijski Suki championów KLIWIA Rodem z Walii

Sędziować będzie Małgorzata Lula.
Babcia Nitencja przyglądać się będzie z sąsiedniego ringu (sędziuje yorki).

Posted

borsaf napisał(a):
Elu -h Tu nie same weszteriery bywają, erdelowcy takze.

Nie tylko weszteriery i serdelki ... nie tylko ;) Yorkowcy zmeczeni kokardkami i falbankami rowniez 8) :D

Posted

moje kochane dzieciwidzisz wlaśnie tak :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja robię niekiedy jeszcze inaczej zaznaczam kursorem fragment tekstu do pogrubienia , klikam myszką na B i pod spodem na kolor: domyślny/niebieski V z prawej strony/ wybieram kolor z listy i jeszcze raz kliknięcie , potem podgląd ,wtedy widać co się zrobiło. Zawsze można skorygować
Powodzenia :wink:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
to niesamowite jak tylu ludzi z odleglych stron kraju

Jakich stron?! :o My tu wszyscy som Ślonzoki! :wink:

bogula, nie chcę Cię martwić, ale korzystam z IE i nie wyskakują mi na Dogo żadne reklamy.... :niewiem:

Posted

heh... te latające scyzoryki to Kielce... no można jeszcze o nich mowic "parasole"- tak mawiala moja babcia.
ide spac bo jak rano vigor wstanie wyspany to taka musztra bedzie ze nawet wole nie myslec ;), zreszta u nas obecnie -6°C... kto to wie jak rano bedzie na drogach wiec razny umysł wskazany
zagadka: kto umie zrobić coś takiego? ☺☺☺☺☺☺
tylko bez ctrl+c

Posted

coztego - z ciebie nocny Marek się zrobil :o :wink:

ale że Ty nie potrafisz kwadracików wmalować to nie uwierzę :cry: :lol:

Posted

Matko z córką, aleście się rozpisali... Kiedy ja na to wszystko zdążę odpowiedzieć? Ledwo dwa dni minie na forum nie było...

No to na początek słówko do dziewczyn, które męczą się nad podniesieniem swoich kwalifikacji - kochanieńkie, przy duchowym współudziele dogomaniaków nie straszne dla Was żadne prace, żadni promotorzy. Naprawdę. Nie raz już udowodnili(śmy), że w masie jest siła. Potężna siła. Więc ja jestem o Wasze wyniki zupełnie spokojna. Całkiem, ale to całkowicie spokojna. A poza tym wierzę w Was :D

aga_o - pogratuluj TATUSIOWI zarówno męstwa jak i pociechy :) A MAMUSI pociechy i DZIELNEGO MĘŻCZYZNY u boku :D

INA - na wspomnienie frytek mnie wstrząsa, ale co ciekawe, mojemu Osobistemu nic po nich nie było. Ale jak będziesz je przyrządzała, to uważaj... Jednak...

nitencja - fotka sępów śliiiiiczna !!! Kapitalnie wyglądają takie same psy w różnych rozmiarach, obok siebie :)

Posted

Ha - podzieliłam, żeby sobie troszkę notek nabić i podgonić bos'a :D ;)

Stanęłam na doktoracie z farmakologii - coztego, to okropne, jeśli "robi" się taki "doktorat" na własnym psie :(
Ja też mogę robić po Beruszku. Tyle, co on się nachodził po wetach w ostatnim roku swojego życia, to już żadnemu psu nie życzę. Faktycznie byłam nieuczonym ekspertem od wielu psich schorzeń... I nigdy więcej...
Życzę Kresce długich lat w doskonałym zdrowiu, a Tobie, żebyś się znała jednak bardziej na tym, z czego będziesz pracę pisała, niż na weterynarii...
:)

gugu - większe baby na mniejszej Kice baaaardzo mi się podoba :) Masz może więcej takich fotek?

zadziorny - "Twoja młodsza sunia" stoi u mnie w barku i czeka na swój dzień :D
Nie jestem zwolenniczką wina (ze względu na nieprzyswajalność tego typu napitków), ale ciekawi mnie, czy wobec tego warto zgrzeszyć i raz odstąpić od zasady i nawet narazić się na konsekwencje?

bos - czy Ty jesteś na etacie Dogomanii? Jeśli tak, to nie bądź wiśnia i powiedz ile dostaje się za jeden post... ;) :D :D :D
Gratulacje z powodu tysięcznego postu i awansu "łapkowego" przy nicku (choć to już mocno nieaktualne... :D )

bogula - u nas też już sypnęło, ale w mieście śnieg zniknął. Na rowerze już nie jeżdżę, ale pamiętam jak jechałam któregoś lutego, w ubiegłym stuleciu, w moich ukochanych Beskidach, w Sopotni - oczywiście zleciałam z roweru na oblodzoną drogę i złamałam sobie kość ogonową... To dopiero było nieprzyjemne... Oczywiście do lekarza żadnego nie poszłam, bo mi to nawet do głowy nie przyszło, za to ażdo wakacji miałam kłopoty w domu i w szkole z siadaniem i wstawaniem. A na WF-ie to już nie wspomnę, co przeżyłam :D
Teraz mam tę kość krzywą, ale na szczęście już mi nie dokucza :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...