Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrej nocy :D :D Słodkich snów , trzeba Jasia Fasolę położyć do spania :lol: :lol: już siedzi na łóżeczku :lol: :lol: :roll:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie! no, zaczęło się...śnieg zasypuje moje miasto...Fafik, oczy-wiście, zadowolony z tego białego, bo fajnie się biega, wącha, prycha. Wczoraj wywaliłam się jadąc na rowerze---oj! boli kolanko, boli :roll: ---teraz mam kulawiznę niemłodzieńczą :wink: :D

Posted

Przestraszyliście mnie tym śniegiem, więc spojrzałam za okno i... u nas też biało! (A właściwie szaro, bo to przecież miasto :roll: ). Na szczęście od wczorja mam na aucie zimowe opony. Juz drugi rok z rzędu udaje mi się tak w samą pore je założyć! :D

Posted

U nas też biało! :D Nareszcie!!! :D :D :D

Kreska wpadła w amok na widok kilku centymetrów białego puchu, szybko zdecydowałam, że kulawizna już minęła i spuściłam dzikusa ze smyczy, ależ była radość! Jak fajnie się biega za śnieżkami :lol:

bos, wysłałam Ci małą przesyłkę, daj znać czy doszła 8)

Posted

U mnie też pada śnieg , i jest biało szaro.

Nie zachęca pogoda do lepienia bałwanka

a i on sam chyba by się nie cieszyl z takiej pogody :lol:

coztego - już potrzę :lol: :wink:

Posted

bogula napisał(a):
Wczoraj wywaliłam się jadąc na rowerze---oj! boli kolanko, boli :roll: ---teraz mam kulawiznę niemłodzieńczą :wink: :D

bogula - :cry: :cry: :drinking: :drinking: zdrowie

a co z rowerem........... :D :D :wink:

Posted

Flaire napisała:

Na szczęście od wczoraj mam na aucie zimowe opony. Juz drugi rok z rzędu udaje mi się tak w samą pore je założyć!

Ja teraz zawsze jestem przygotowany na zimę, po prostu nie zdejmuję "zimówek". Od kiedy "mój" mechanik się złapał za głowę, że na oponach zimowych przejechałem 5 sezonów, bo wg niego dwa to jest wszystko co te opony mogą, postanowiłem ich nie zmieniach, tylko jeździć "na okrągło" i po dwóch latach wyrzucić - o pardon, oddać do specjalistycznej firmy zajmującej się recyklingiem.

Posted

bos napisał(a):
coztego - co z tego ,że napisałaś , :lol: że coś do mnie wysłałaś , a tu nic z tego :cry: :cry: :wink:

Cierpliwości... Wszystko w swoim czasie... 8)

Posted

No więc ja też bym pewnie nie zdejmowała, ale zauważyłam, że na zimowych zużywam zdecydowanie więcej paliwa. Czy dosyć, żeby pokryć koszty dwóch zmian - nie wiem, bo tak ddokładnie nie liczyłam; pewnie nie, ale jeśli do tego dorzucę troskę o dodatkowe spaliny, to jednak zmieniam... :niewiem:

Posted

bos---zaliczyłam podłoże, bo nie wymieniłam opon ani nie założyłam łańcuchów...,wypadłam zza rower(z roweru) a nie na niego, więc sprzęt nadaje się do użytku :lol:

Posted

coztego---jestem, jestem. Bardziej mnie "niszczą" te reklamy nad postami: te z jesiennym liściem i portalem sukcesu---dogo zatrzymuje się i klikam na "odśwież! odśwież!", ale i tak mnie zalewa :evilbat:

Posted

Bogula o jakich reklamach piszesz?
Ja sobie teriery dałam do zakładek i otwiera mi sie dogo juz na terierach, nie na stronie głównej. Jeszcze żadnych reklam nie widzialam???

Posted

borsaf napisał(a):
Jeszcze żadnych reklam nie widzialam???

bogula, nie chcę Cię dołować, ale u mnie też żadne reklamy się nie otwierają... 8)
Na pewno piszemy na tym samym forum? :hmmmm:
;)

Posted

Tylko nie mówcie, że kiedy zmieniacie chocby strony, to Wam nie wyskakują na samej górze "filmiki" np."19 marca dniem sterylizacji zwierząt".............Jak ogladam przez inną wyszukiwarkę, to mam poblokowane, ale wolę łączyć się przez microsoftinternetexploder...

Posted

bogula napisała:

ale wolę łączyć się przez microsoftinternetexploder...

OJEJ, tylko uważaj żeby ten exploder Ci nie eksplodował. To już raczej używaj MS Internet Eksplorera.
Ja od około pół roku używam Mozilla Firefox i nie narzekam. W MS IE nie mogłem sobie dać rady z polskimi literami.

Posted

bos wielkie gratulacje z okazji 1000-nego postu :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Qrcze, chyba jestem "nieco" spóźniony :oops:. Ile Ty tych postów od wczoraj napisałeś :o (200 :hmmmm: :question: ) :roll: :wink:

Posted

bogula napisał(a):
bos---zaliczyłam podłoże, bo nie wymieniłam opon ani nie założyłam łańcuchów...,wypadłam zza rower(z roweru) a nie na niego, więc sprzęt nadaje się do użytku :lol:

Całe szczęście :lol: :wink:

Posted

jborowy ten majkroszkop internet eksploder to jest mega wirus! najwieksza dziura w systemie! dobrze robisz ze jedziesz na mozilli... u mnie w rodzinie juz tylko Firefox, zreszta chyba wiekszosc moich znajomych nie uzywa IE tylko Fx'a albo Opere.
Obecnie u nas koncowe pakowanie bo rankiem walimy na miasto latających scyzoryków.

Posted

Co do wymiany opon, to w tym roku wyjątkowo się spóźniłem i do poniedziałku jeżdżę jeszcze na letnich :oops: (zima mnie zaskoczyła :evil:). A tak poważnie to chciałem wymienić je w środę, ale była taka kolejka że odpuściłem. Jestem jednak zwolennikiem wymiany opon, tym bardziej, że zimą często jeżdżę w góry :roll: :lol: 8)

Posted

vigor_junior napisał(a):
jborowy ten majkroszkop internet eksploder to jest mega wirus! najwieksza dziura w systemie! dobrze robisz ze jedziesz na mozilli... u mnie w rodzinie juz tylko Firefox, zreszta chyba wiekszosc moich znajomych nie uzywa IE tylko Fx'a albo Opere.

Ja też już dawno przerzuciłem się na Firefoxa, jednak sporadycznie reklamy mi się otwierają :evil: 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...