Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
........ oród przebiegł oka! Dzieciatko ważyło 3200, mierzyło 53 cm! Jestem bardzo szczęśliwa, bo okropnie się denerwowałam.

aga ostaszewska napisał(a):
.......a ja siedziałam w pubie i popijałam .....

Ja ci powiem kochana Ty to masz zdrowie........w jednym prawie czasie urodzić synka siedząc w pubie i odcztyt.......Matka Polka :D :D :lol: :wink: :wink:

Posted

Nitencja napisał(a):
Fota z serii : " Jak my kochamy swoich właścicieli":

No i teraz wyszło, kto jest właścicielem zabrzańskiej watahy welschów , i faktycznie kto je karmi. :D :D :D Widać kogo kochają :D :D :D

Tylko gdzie nitencja..... :roll: :roll: :P :wink:

Posted

zadziorny - wejdż do Galerii Kreski i zmień swój post "diabeł tasmański "a ściślej rozmiar wklejonej foty :roll: :roll: , bo inaczej będę musiał kupić monitor panoramiczny :o :lol: :lol: :wink:

Posted

bos napisał(a):
zadziorny - wejdż do Galerii Kreski i zmień swój post "diabeł tasmański "a ściślej rozmiar wklejonej foty :roll: :roll: , bo inaczej będę musiał kupić monitor panoramiczny :o :lol: :lol: :wink:

bos to nie ja namieszałem na tym topiku :roll: :evil:. Moja fota jest cytatem i zresztą ma dopuszczalne regulaminem wymiary 440 na 471 pikseli 0X. Strona jest nadmiernie rozciągnięta przez link zamieszczony w poście proszowska79 0X :evil: :evilbat:, qrcze

Posted

zadziorny - :lol: :lol: :lol: :wink:

nitencja - już długo nam obiecywałaś że pokażesz swoje "śpiochy"
pod pewnym warunkiem......... :lol: :lol: :lol:
Jaki dostojny gość w tym iście królewskim posłaniu :lol: :lol: :wink:

Posted

proszowska79 napisał(a):
Śliczna jest ta Kreska :D Podobna do mojej psicy,tylko uszy ma inne

zobacz tutaj :lol:

Można to naprawić w taki oto sposób jak ja to zrobiłem powyżej, ale dokonać tego może jedynie moderator lub autor postu :roll: :wink:

Posted

zadziorny - masz talent do wyszykiwania takich cukiereczków:klacz: jw :D :D :klacz:
Dzieci są wdzięcznym materiałem do fot ,a już w połączeniu z czworonogami to istotnie beczka śmiechu, bez zbędnego pozowania :lol: :lol:

Posted

zadziorny fotka niesamowita,małe baby na takim duzym psiaczku :roll: :wink: :P

Ja wtawie odwrotnosć,wieksze baby na mniejszym psiaczku,Kice :wink:

:P :wink:

Posted

bos napisał(a):

Muszę sprawdzić co tam się wyrabia :evil:

A co do psich pozycji spoczynkowych, zawsze mnie zastanawia, że psu może być wygodnie w takich dziwacznych pozach. Np. Kreska często zwisa z fotela głową w dół, a mnei kark cierpnie od samego patrzenia :fadein:

Posted

Safrusia moja tak wlasnie, glowa w dol lubila spac. Ktos mi, kiedys powiedzial, ze to swiadczy o tym, ze pies ma zdrowe serce i pluca.
Cos w tym prawdy chyba jest, bo jak jej cos dolegalo to tak nie spala.

Jak narazie Regon dopiero od niedawna przebywa w tym pokoju i spi na tym psim fotelu. Jeszcze woli na podlodze przy mnie, przy kompi lezec, niż z panem tv ogladac. Musi, ze program mu nie odpowiada.

Posted

zadziorny co Ty.....tak sam walisz :drinking: :drinking: :drinking:

Dobrze że Twoja TZ nie wchodzi na dogo bo byś musiał się pod most wyprowadzić....
ale od czego ma się kumpli....mogę Cię zaadoptować :lol: :lol: :drinking: :drinking:

:BIG: :laola: :beerchug: :laola:
a to już mój że tak powiem :lol: 1000 POST :lol: kochani

Jak ten czas ucieka. Powiem Wam na ucho, że wydaje mi się iż znam wszystkich już całe "wieki".

Posted

gugu - jeszcze nie śpi....super. Jak Kika ,śpi koło Ciebie ,bo Jazon rozłożył się obok i śpi w najlepsze , a coś mu się śni , przebiera łapkami jakby chciał biegać :lol: :wink:

1001 Dogomaster żeby tak w pracy szybko awansować :lol: :lol: :lol:

Posted

bos ja nie pójde spać,póki ty nie pójdziesz... :lol: (czuwam :wink: )
Kika spi w drugim pokoju ze swoim pańciem... :P

GRATULUJE TYSIACZKA(moja krew :wink: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...