borsaf Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Który jest szybszy na prostej, a który zwrotniejszy?
Ali26762 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Zwrotniejszy na pewno Deryl, a szybszy? Trudno powiedzieć :D
Ali26762 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Chłop odgania mnie od mojej ukochanej zabawki :( Do wieczorka zatem :)
zadziorny Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ali26762 napisał(a):zadziorny napisał(a):... Na niektórych fotach Ludi prawie całkowicie zasłania Derysia :roll: :wink: A właśnie - śmieszna jest fotka, na której Ludwik posiada dwa ogony... :D :D :D Po co mu dwa ogony? zach? ;) I właśnie na tej focie Ludi "ma dwa ogony" :lol: :wink:
borsaf Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Na czwartej od góry Deryl bierz krótki zakręt. Swietne wyłożenie ciała na zakrecie.
zachraniarka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ali26762 napisał(a):Po co mu dwa ogony? zach? Ogon jest swoistym odzwierciedleniem psiego nosa pełniąc czasem funkcję wzmacniacza. Podczepiając raz na jakiś czas drugi ogon Ludwisiowi dąże do podwojenia jego zdolności węchowych 8) borsaf napisał(a):Na czwartej od góry Deryl bierz krótki zakręt. Swietne wyłożenie ciała na zakrecie. Wręcz idealne wyłożenie biorąc pod uwagę rozwiniętą prędkość, a była ona iście zawrotna- aż się Ludwikowi precel rozwinął! :lol: Ali fotasy świetne! Patrzę na nie i pękam z radości, że mojemu szczylowi się taki fajny Deryl jako kumpel trafił :D
Ela_hryckiewicz Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Czesc Dogomaniacy !!!! Jestem po dlugiej przerwie. Zaleglosci wiele, wydarzen duzo. Gratualcje wszystkim zwyciezcom ostatnich wystaw. Ali jeszcze raz dzieki za dzisiejsza nauke przy kom. bylo fajnie o malo co nie popsulam kom. synowi wszystko sie zablokowalo i nic nie moglam zrobic. Wlasnie dostalam ostatnie 5 min na napisanie tych paru slow do Was. Zdjecia cudowne tereny rowniez macie tam piekna okolice. Nie przejmuj sie egzamin pujdzie lekko wyczuje od Ciebie adrenaline i bedzie grzeczny. Jutro tez jestem w domu czy mozemy powt.nauke na kom. :-? Aga zdjecia przepiekne dzieki i pozdrawiam serdecznie :D :D :D
borsaf Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ela Witaj w gronie raczkujących na komputerze :lol: :lol: :lol:
bos Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Witajcie - mam parę chwil więc mogłem nadrobic zaległości w czytaniu ...a lektura przednia szczególnie zdjęcia psa o dwóch ogonach. Już muślałem że żle widzę , poszedłem po inne bryle ale nic , rozszczepieniec jak był tak jest : The First LORD of Double Tail :D :D :D Ali - fotki :klacz: :klacz: :klacz: Deryś ma kumpla... :D :D :D No i jeszcze jedno : czytając posty zach o tresurach ,szkoleniach itp niosące w treści olbrzymi bagaż doświadczeń sądziłem że :roll: :roll: ................ .....a to dziewczątko qrka wodna................ :o co za śliczny strażak w spódnicy, aż chciało by się być przez nia ratowany..... :D :D :D Zach.... :D :D :wink:
bos Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ela _hryckiewicz - Ali napewno pomoże, witaj więc i pisz :user: gugu - dzięki za post iście jajcarski :D :D :D
Ali26762 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 zachraniarka napisał(a):Ogon jest swoistym odzwierciedleniem psiego nosa pełniąc czasem funkcję wzmacniacza. Podczepiając raz na jakiś czas drugi ogon Ludwisiowi dąże do podwojenia jego zdolności węchowych 8) Aaaa, no patrz, na to bym nie wpadła samodzielnie ;) :D zachraniarka napisał(a):Wręcz idealne wyłożenie biorąc pod uwagę rozwiniętą prędkość, a była ona iście zawrotna- aż się Ludwikowi precel rozwinął! :lol: Tiaaaaa, idealnie to się potem Derylek wyłożył na plecki. Nie wiem tylko czy taką obrał strategię, czy po prostu nie wyrobił na zakręcie :D zachraniarka napisał(a):Ali fotasy świetne! Patrzę na nie i pękam z radości, że mojemu szczylowi się taki fajny Deryl jako kumpel trafił :D Ja tak samo myślę o Ludwisiu. Jest on zdecydowanie najlepszym kumplem Deryla, obydwaj bawią się w te same zabawy i świetnie się rozumieją. I oby tak zostało!
Ali26762 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ela_hryckiewicz napisał(a):Ali jeszcze raz dzieki za dzisiejsza nauke przy kom. bylo fajnie o malo co nie popsulam kom. synowi wszystko sie zablokowalo i nic nie moglam zrobic. Hihihi, to się pewnie syncio ucieszył :D Ale powinien być zadowolony, bo ma naprawdę zdolną rodzicielkę :) Ela_hryckiewicz napisał(a):Jutro tez jestem w domu czy mozemy powt.nauke na kom. :-? Rzecz jasna, nie ma problemu. Rano idę na badania, później muszę jechać na cmentarz, a po powrocie jestem do Twojej dyspozycji. Wyślę SMS-a.
Wind Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ali, Swietne i bardzo radosne zdjecia wstawilas :-) Widac, chlopaki potrafia odreagowac chwile spedzone w szkolnej lawie :lol:
aga_ostaszewska Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Witam wszytskich! Odzywam sie mało, bo zarówno praca (taka dla pieniżków i praktyki), jak i praca magisterska pochłania mi calutki czas wolny. Teraz mogę z duma powiedzieć, że przed momentem zakończyłam pisanie wstępu... jutro wielki sprawdzian - wystapienie przed moją grupą i prof. promotorką mojej pracy. Może bym się tak nie denerwowała, gdyby nie to, że czasem jestem zbyt ambitna i na promotorke wybrałam nie dość, że profesora, to jeszcze sedziego Sądu Najwyzszego :roll: Mam do Was pytank. Wieczorkiem w Wawie okropnie sie rozpadało, a ja z Cziką musiałam wybrać się na KONKRETNY spacer! Czy Wasze psiaki też dostaja bzika, gdy wychodza na deszcz i kapie im cos ne łepek? Ali: Zdjecia jak zwykle świetne, no i ten dynamizm! Deryś i Lordzik są cudni! Ela_h: Ciesze się, że zdjecia sie podobały! Jak tam cieczkowe sprawy?
coztego Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 aga_ostaszewska napisał(a): Teraz mogę z duma powiedzieć, że przed momentem zakończyłam pisanie wstępu... Pękam z zazdrości, mam przedstawić Wstęp za tydzień... :roll: A dzisiaj jakieś chłopaki pytali się mojej mamy wyprowadzającej Kreskę "Ile taki pies kosztuje?" :lol:
aga_ostaszewska Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 coztego napisał(a):aga_ostaszewska napisał(a): Teraz mogę z duma powiedzieć, że przed momentem zakończyłam pisanie wstępu... Pękam z zazdrości, mam przedstawić Wstęp za tydzień... :roll: No to wiesz, co czuję... Jak Kreska?
aga_ostaszewska Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 zc: Znów witam serdecznie :wink: Widzę Ciebie w uzytkownikach przegladających to forum... Co słychać, jak maluch?
bos Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Aga_o- :thumbs: :lol: coztego - :thumbs: :lol: Powodzenia dziewczyny :D :D :D coztego napisał(a):A dzisiaj jakieś chłopaki pytali się mojej mamy wyprowadzającej Kreskę "Ile taki pies kosztuje?" Nie ma takich pieniędzy........... :D :wink:
aga_ostaszewska Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Dla rozładowania stresu przed dzisiejszym wystapienie przed promotor, zagladam na forum... W Wawie szaro i pochmurno :( Życzę udanego dzionka wszytkim!
zadziorny Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 U nas pogoda podobna, chociaż przed chwilą na moment przedarło się słońce :lol:. Do tego zimno, bo tylko 2 stopnie :evil: aga_o - trzymamy :thumbs:
zadziorny Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Może bym się tak nie denerwowała, gdyby nie to, że czasem jestem zbyt ambitna i na promotorke wybrałam nie dość, że profesora, to jeszcze sedziego Sądu Najwyzszego :roll: Qrcze, aż strach się bać :roll: :lol: :wink: aga_ostaszewska napisał(a):Mam do Was pytank. Wieczorkiem w Wawie okropnie sie rozpadało, a ja z Cziką musiałam wybrać się na KONKRETNY spacer! Czy Wasze psiaki też dostaja bzika, gdy wychodza na deszcz i kapie im cos ne łepek? Moje sunie deszcz olewają 8). Zupełnie nie zwracają na niego uwagi :roll: :lol: :wink:
zadziorny Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 bos napisał(a): coztego napisał(a):A dzisiaj jakieś chłopaki pytali się mojej mamy wyprowadzającej Kreskę "Ile taki pies kosztuje?" Nie ma takich pieniędzy........... :D :wink: Właśnie 0X :roll: :wink:
Wind Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 aga, Trzymam za Ciebie kciuki :-) Sadze, ze to tylko kwestia czasu, kiedy zastapisz Pania promotor w Sadzie Najwyzszym 8) :D
INA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Aga trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki - to pochwal się na jaki temat piszesz :) coztego za Ciebie będe trzymała kciuki za tydzień :wink: możesz uchylić choć rąbka tajemnicy - z jakiej dziedziny będzie Twoja praca :) borsaf ha.. ja właśnie tydzień temu zgubiłam drugi gwizdek -( ten wysokotonowy)- i też w identyczny sposób - odkręcił się :evil: - Vigo dobrze na niego reagował :( Ali ja jeszcze w pracy mam modem i niestety muszę wstrzymać się z oglądaniem Twoich fot do wieczorka... :-?
borsaf Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Aga-o Wielkie brawa i podziw za ambicję! Trzymamay kciuki :klacz: :klacz: :klacz: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Już mam pomysł na temat pracy doktorskiej: Uregulowania prawne w RP dotyczace praw psów i ich właścicieli do terenów zielonych, zakazy dotyczące pseudohodowli. :wink: :wink: :wink: Myśle, że dla Wind też znajdziemy jakis temat na doktorat z tego zakresu. Juz dogomaniacy sie o to postarają. :lol:
Recommended Posts