Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 oj no to mialas zdecydowanie gorzej !!! U nas byl tylko jeden moemnt kiepski poniewqaz ASTy ktore szly przed nami charczaly troszke i ALex doszedl do wniosku ze to na niego ....... Ale na szczescie znam instrukcje obslugi do moich "welszuf" i juz obylo sie bez niespodzianek :lol:
vigor Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zadziorny napisał(a):vigor napisał(a): Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?). Przecież pisał o tym bos w swoim poście: bos napisał(a):Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/ Oj, należy uważniej czytać wszystkie posty :roll: :wink: zadziorny moj post z zapytaniem kto wzial rase byl napisany o 18.09, jednak bos o 18.17 uzupelnil swoja informacje. Totez uwaga o uwaznym czytaniu postow jest tym razem nietrafna. Ahoj!
vigor_junior Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 INA jesli podobaja Ci sie nasze okolice to zapraszam tutaj... kilka fotek.. http://zsnozdrzec.i5.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=38&catid=15
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 vigor napisał(a):zadziorny napisał(a):vigor napisał(a): Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?). Przecież pisał o tym bos w swoim poście: bos napisał(a):Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/ Oj, należy uważniej czytać wszystkie posty :roll: :wink: zadziorny moj post z zapytaniem kto wzial rase byl napisany o 18.09, jednak bos o 18.17 uzupelnil swoja informacje. Totez uwaga o uwaznym czytaniu postow jest tym razem nietrafna. Ahoj! Ja zacząłem wstawiać foty około godz. 16:30 i informacja o BOB w welshach już była :roll:. Dlatego nie chciałem się powtarzać i przy fotach już jej nie powtórzyłem :roll: :wink:
coztego Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zadziorny napisał(a): Uważam, że Fuka bardzo dobrze wygląda w nowej fryzurze :roll: :lol: (o wiele lepiej niż w poprzedniej) :thumbs: Jeśli będziesz wyglądać podobnie jak ona, to zdecydowanie polecam nową fryzurę :roll: :D :kciuki: Mi też się Fuka podaba, ale jednak nie obcięłam się. Potem mielibyście problemy problemy z odróżnieniem nas :fadein: Jak wytrwam to za 100 lat będę miała wreszcie długie włosy... Nitencja, ale fajnie taka parka wygląda na ringu! 8)
Wojtek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Pozostałe foty postaram się wstawić dzisiaj na topiku erdelowym i terierach ufoconych na wystawach Obiecanki - cacanki... :niedowia:
bo Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Uśmiechy dla Iny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A nitencja to jednak moja córka :lol:
tunio Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Gratulacje dla welszy...Rasy Alexowi nie gratuluje,bo to juz rutyna.. :wink: :lol:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Wojtek napisał(a):Pozostałe foty postaram się wstawić dzisiaj na topiku erdelowym i terierach ufoconych na wystawach Obiecanki - cacanki... :niedowia: Wojtek - już dawno foty wstawiłem :roll: :lol:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 bo napisał(a):Uśmiechy dla Iny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A nitencja to jednak moja córka :lol: INA, a nie mówiłem, że punktów u bo nabiłaś :lol: :wink:
coztego Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 bo napisał(a): A nitencja to jednak moja córka :lol: Jesteś pewna? Na 100%? ;)
bos Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 coztego napisał(a):bo napisał(a): A nitencja to jednak moja córka :lol: Jesteś pewna? Na 100%? ;) Wreszcie mogę coś napisać bo doszedłem do siebie po tak upojnej i owocnej wystawie :wink: :wink: coztego - masz teraz przesra...e u bo. Na twoim miejscu bym uważał wychodząc na Zabrze.....bo może Ci w drewnianym kościele cegła na głowę spaść......hahahahahaha :D :D Jak byś widziała, jak bo na wystawie nitencji pilnuje........nie opuszczała ją na krok , nawet w pewnym momencie weszła z nią na ring w towarzystwie Roxi..... Prawdziwa lwica..... :D :D :D
bos Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nitencjo - do wczorajszych gratulacji jeszcze raz huraaaaaaaaaa :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :D :D :D Piknie żeście kochana dogomaniaczko ze swoimi psami wypadli jeszcze w finale , a jak pasuje Ci to pudło z nr. 1.............parka wygląda ...miodzio Najbardziej mnie cieszy ,że zaś można :drinking: :drinking: pochlać na krzywy ryj........ .....jak to mówią .. :drinking: ...że pić za swoje to wątroba boli....... :D :D :D Wojtek - musisz się przeprowadzić w nasze strony :drinking: :drinking:
bos Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fuka dałem zdjęcia do wywołania , jutro będę wiedział jak wyszły Zadziorny napisałeś że zrobiłeś 70 zdjęć.......sporo........ :D :D :D Ja tylko 2 klisze x 36 zdjęć i 2 klisze x 24 zdjęcia Masz tą przewagę że już wiesz jak ci powychodziły i mogłeś korygować na samym początku :D :D :D :D Boguś dopiero będzie wiedział jutro.
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Dokładnie to zdjęć było 75, ale 5 skasowałem bo były kiepskie :roll: :lol: :wink:
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 bos módl się żeby choć połowa Twoich fot była zjadlwa lub oglądliwa 8) , oj bo bez korekty to foty mogą być .... powiedzmy nie takie jak miały być z bardzo prozaicznych powodów :popcorn: :beerchug: :drinking: :drinking: :wink: vigor junior idę ogladać Wasze strony - wstępnie już w pracy przejrzałam i ten Wasz swiat zaczyna mi się coraz bardzej podobać :D
bos Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 INA - :D :D :D :modla: a kwiatuszek dla Was miłe panie terrieromaniaczki i inne tu piszące , żeby się Wam cieplej na serduszku zrobiło w te chłodne dni. Teraz trza dbać o niego , podlewać :drinking: by nie uwiądł. :D :D :wink: :calus:
Wojtek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 bos napisał(a):Wojtek - musisz się przeprowadzić w nasze strony :drinking:
bo Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 bos i tu się mylisz, bo z tym pilnowaniem to jest dokładnie odwrotnie 8), co ja chcę się gdzieś urwać, to zaraz mnie przywiązują do welszy i mam kazanko :wink: Nawet na ring mnie wrzucają :evil: Ruszyć się człowiek nie może :x
jborowy Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 bo - prawdę mówi, Nitencja to kat nie córka :);)
aga_ostaszewska Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 bos: :iloveyou: To za tego kfiatka! Po krótkiej neobecnoąści i my sie pojawiamy. Spedziliłam fantastyczne 2 dni na mojej działeczce wraz z cała kompanią rodzinną. Śmiechu było duuużo, ale pogoda sie chyba na nas obraziłam... dość zimno, szaro, mglisto... bleeee! Czika oczywiście na pogodę nie zwracała uwagi, tylko szalała beztrosko po polach i lasach :lol: Odrobine odpoczełam, ale ciagle mi mało! Gratulacje dla wystwiaczy! (Nitencja - jak zwykle :wink: - wilekie gratulacje!) Gratulacje dla nieustannych pisaczy, ktrym z dnia na dzień ilośc posrtów przybywa! Już nie nadążam pić Waszego zdróka :lol: coztego: Zdróka dla maleństwa! Mam nadzije, że jest już lepiej!
jborowy Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Jakby ktos nie wierzyl, ze welshe to anioleczki to prosze:
aga_ostaszewska Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 jborowy napisał(a):Jakby ktos nie wierzyl, ze welshe to anioleczki to prosze Sama słodycz! Jasne, że welshe to aniołeczki...
bo Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 jborowy napisał: Jakby ktos nie wierzyl, ze welshe to anioleczki to prosze: taaaaaa, ale tylko jak śpią, a nie majaczą :lol:
coztego Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 aga_ostaszewska napisał(a): coztego: Zdróka dla maleństwa! Mam nadzije, że jest już lepiej! "Maleństwo" ma się lepiej! Antybiotyk przyniósł efekt, Kreśka przespała dzisiaj 9 godzin i to w zasadzie ja ją obudziłam (bo mi przygniecione nogi ścierpły), a nie ona mnie. Pierwsza taka spokojna noc od kilku tygodni (przedtem ostatni spacerek zaliczałyśmy po północy, a pobudkę mi suka fundowała ok. 7). Dzisiaj mam dzwonić do weta, dowiedzieć się jak wczorajsze badanie siuśków wyszło i zdecydujemy co podać na łapkę (bo kulawizna sama nie przeszła).
Recommended Posts