Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam!
Sunie juz sie wietrza, siusiaja i obszczekuja to i owo.
Na razie ciemnawo i nie wiem jaka pogoda sie wyklaruje.
Zyczymy sukcesow dogomaniakom na wystawie w Raciborzu.
Ahoj!

Posted

Ostatnio Diuna zaczala interesowac sie roznymi malymi podusiami i probowala je tarmosic:

totez zakupilsmy jej sznurkowy gryzak:

oraz letksowego piszczacego slonika - wzbudza u niej ogromne zainteresowanie ow dzwiek:

Ahoj!

Posted

Witajcie :lol:
Pogoda niezbyt zachęcająca do wyjścia z domu: pochmurno, wietrznie i zimno (do pełni szczęścia chyba tylko deszczu brakuje :evil:). Za chwilę ruszam do Raciborza :lol:. Ale się będzie działo :roll: :lol: 8) :wink:

Posted

coztego napisał(a):
zadziorny napisał(a):
bos - żadnych maili od Ciebie w mojej skrzynce nie ma :hmmmm: :shake: 0X

Żałuj chłopie, żałuj! ;)

Qrcze, strasznie żałuję :evil: 0X. Chyba się pochlastam :wallbash: :evilbat:

Posted

Dzień DObry!
Pogoda faktycznie wredna... :evil:

Vigor, jak zwykle piękne zdjęcia! Czy Diuna rzuca tym gryzakiem? Czy tylko kulturalnie obgryza? :fadein:

Posted

coztego napisał(a):
Dzień DObry!
Pogoda faktycznie wredna... :evil:

Vigor, jak zwykle piękne zdjęcia! Czy Diuna rzuca tym gryzakiem? Czy tylko kulturalnie obgryza? :fadein:

Najpierw lapie gryzak i wykonuje przedziwne skoki, wyskoki, machanie lepetyna, warczenie, a po chwili bierze sie do gryziena owego gryzaka.
Ahoj!

Posted

Co tam slychac w Raciborzu? Juz przestepujemy z nogi na noge z niecierpliwości. Ale tam wybrała sie dogomaniacka "silna gruoa pod wezwaniem :drink_2:", może byc kłopot z uzyskaniem informacji.
Poczekam, bo taka atmosfera na wystawach zawsze powinna być. :lol:

Posted

coztego trzymam kciuki za Kreskę i Ty mi o żadnych nerkach nie wspominaj :evil: Kreska ma dwa latka - wyrośnie z tych przypadłości Wiki do trzech lat miała rozne drobne i mniej drobne problemy a teraz ma 12 lat i czasmi zachowuje się jak młodzieżówka 8) od tego czasu nie było wiekszych problemów zdrowotnych.

Vigor skąd ja znam tę meble w szcególbości stół pod telewizor :lol: :wink: F Diuna zgarbnisia :lol:

Posted

Witajcie !

W Raciborzu piękna pogoda !

Jazon - kl.pośrednia - Ocena doskonała I lokata i złoty medal
/hhahahahaha był sam w tej klasie , poprostu bezkonkurencyjny/

Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/

Veni Vidi Vici- suczka - Kl.pośr.ocena doskonała I lokata zloty medal NSwR

Oto stawka najlepsza wśród weszterierów .Pozostałe po prostu ........niema :D :D :D :D :wink:

Posted

Stawka erdeli

Eclaris Machagony - Kl.Mł - ocena doskonała I lokata złoty medal,ZwMł

Saredon/Elmiasty/ - Kl. otwarta ocena doskonała I lokata,złoty medal,CWC,NPwR,ZwR/BoB/

Ikar Marakita - Kl.otwarta ocena doskonała II lokata srebro

Nie zanotowałem więcej ,myślę że wszystko co podałem jest Ok

Jeszcze był Igor w kl.pośredniej myślę że dostał oc doskonałą I lokata CWC

Bufon z Różanego Dworu - kl.Champ. i tez pozabierał co mu "przysługiwalo"

Tu jeżeli coś nie tak to proszę sprostować :D

Posted

Jeżeli pomyliłem wyniki to wybaczcie , bo nitencja oblewała :drinking: szampanem Chapionat Grenlandii , ............nie Szpicbergu......nie :drinking: qrka wodna , tak mocno my objewali że nie pamiętam jaki to Championat a zadziornego to do auta nie szło wsadzić, dwa razy pieron mi wypod.....ciekawe jak dojechał do domu.

Mnie też po akcji ABSOLUT=FINLANDIA film się urwał ,dopiero się spamiętałem jak zadziornego do auta ładowali ..... :D :wink:

Aparat chyba zgubił bo zdjęć nima............chyba dopiero jutro jak dojdzie do siebie. Mnie też się te litery na kompie mylą więc Justyna pisze za mnie

Wiecie, a było tak fajnie , a najpopularniejsze imię to było Brudzio.

Jak oni wszyscy sobie świetnie zartowali , nawet moją kurtką wycierali sobie buty........nie , nie , ja jej wcale nie zdejmowałem a oni i tak wycierali nią buty............... :fadein: :roll: :wink:

Posted

To bratobójcza walka Jazon kontra Alex o tytuł Najlepszy Pies w Rasie:

I jeszcze bardziej bratobójczy pojedynek Alexa z Roxy o Zwycięstwo Rasy:

I to by było na tyle jeśli chodzi o weszteriery :lol: :roll: :wink:

Posted

No wielkie dla naszych dogomaniacko-łelszowych zdobywców!!! :P Dogo góra,zgodnie z załozeniem :wink: .Foty zajefajne,jeszcze!

:P

Posted

Wystawa w Raciborzu była także miejscem spotkania wielu dogomaniaków :roll: :lol: 8). Byli tam Nitencja, bo, bos, Fuka, Murak, sh-maniak, Alicjarydzewska, Eclairs oraz moja skromna osoba (jeśli kogoś pominąłem to bardzo przepraszam :oops:). Ale było do pogadania :roll: :wink::

Posted

No gratulacje :olympic: naszym dogomaniakom - gratulacje terieromaniakom :lol: :lol:
zadziorny foty fantastyczne i co za jakość można oglądać i oglądać ale..na tych ostanich 3 zdjeciach kto jest kto :hmmmm: - oczywiscie oprócz Nitencji którą z daleka rozpoznaje :D

Posted

Przyłączam sie do gratulacji :klacz: :klacz: :klacz:

Ina Na pierwszym zdjęciu rozpoznaje Fukę, to ta pani z krótka fryzurką, w ciemnej kurtce. Ze szkotem na smyczy i czarnulka, pani w czerwieni to pewnie Murak. Na planie pierwszym, z Makaronem na smyczy to Tosia - MP, pozostali to obiekty nielatające, niezidentyfikowane, poza Nitencja w tle.

Posted

Vigorowie gratuluja osiagnietych sukcesow na wystawie "Raciborz 2005".
Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?).
Czyzby sedzina nie byla skora w CWC dla pozostalych welszy?
Kto wygral rywalizacje na grupie?
Ahoj!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...