vigor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Witam! Sunie juz sie wietrza, siusiaja i obszczekuja to i owo. Na razie ciemnawo i nie wiem jaka pogoda sie wyklaruje. Zyczymy sukcesow dogomaniakom na wystawie w Raciborzu. Ahoj!
vigor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ostatnio Diuna zaczala interesowac sie roznymi malymi podusiami i probowala je tarmosic: totez zakupilsmy jej sznurkowy gryzak: oraz letksowego piszczacego slonika - wzbudza u niej ogromne zainteresowanie ow dzwiek: Ahoj!
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Witajcie :lol: Pogoda niezbyt zachęcająca do wyjścia z domu: pochmurno, wietrznie i zimno (do pełni szczęścia chyba tylko deszczu brakuje :evil:). Za chwilę ruszam do Raciborza :lol:. Ale się będzie działo :roll: :lol: 8) :wink:
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 vigor - super foty, a ta pięknotka na tych fotach to sama słodycz :calus: :iloveyou: :loveu:
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 coztego napisał(a):zadziorny napisał(a):bos - żadnych maili od Ciebie w mojej skrzynce nie ma :hmmmm: :shake: 0X Żałuj chłopie, żałuj! ;) Qrcze, strasznie żałuję :evil: 0X. Chyba się pochlastam :wallbash: :evilbat:
coztego Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Dzień DObry! Pogoda faktycznie wredna... :evil: Vigor, jak zwykle piękne zdjęcia! Czy Diuna rzuca tym gryzakiem? Czy tylko kulturalnie obgryza? :fadein:
vigor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 coztego napisał(a):Dzień DObry! Pogoda faktycznie wredna... :evil: Vigor, jak zwykle piękne zdjęcia! Czy Diuna rzuca tym gryzakiem? Czy tylko kulturalnie obgryza? :fadein: Najpierw lapie gryzak i wykonuje przedziwne skoki, wyskoki, machanie lepetyna, warczenie, a po chwili bierze sie do gryziena owego gryzaka. Ahoj!
Wojtek Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 vigor, ależ Twoja Diuna wymuskana. Laleczka! :kciuki:
borsaf Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Co tam slychac w Raciborzu? Juz przestepujemy z nogi na noge z niecierpliwości. Ale tam wybrała sie dogomaniacka "silna gruoa pod wezwaniem :drink_2:", może byc kłopot z uzyskaniem informacji. Poczekam, bo taka atmosfera na wystawach zawsze powinna być. :lol:
INA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 coztego trzymam kciuki za Kreskę i Ty mi o żadnych nerkach nie wspominaj :evil: Kreska ma dwa latka - wyrośnie z tych przypadłości Wiki do trzech lat miała rozne drobne i mniej drobne problemy a teraz ma 12 lat i czasmi zachowuje się jak młodzieżówka 8) od tego czasu nie było wiekszych problemów zdrowotnych. Vigor skąd ja znam tę meble w szcególbości stół pod telewizor :lol: :wink: F Diuna zgarbnisia :lol:
bos Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Witajcie ! W Raciborzu piękna pogoda ! Jazon - kl.pośrednia - Ocena doskonała I lokata i złoty medal /hhahahahaha był sam w tej klasie , poprostu bezkonkurencyjny/ Invader/Alex/ - Kl.Champ. doskonała I lokata , złoty medal CWC,NPwR ZwR/BOB/ Veni Vidi Vici- suczka - Kl.pośr.ocena doskonała I lokata zloty medal NSwR Oto stawka najlepsza wśród weszterierów .Pozostałe po prostu ........niema :D :D :D :D :wink:
coztego Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Szok!!!! :o Taki sukces Dogomaniaków!!! :klacz: Mizianko dla naszych Championów! :D
bos Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Stawka erdeli Eclaris Machagony - Kl.Mł - ocena doskonała I lokata złoty medal,ZwMł Saredon/Elmiasty/ - Kl. otwarta ocena doskonała I lokata,złoty medal,CWC,NPwR,ZwR/BoB/ Ikar Marakita - Kl.otwarta ocena doskonała II lokata srebro Nie zanotowałem więcej ,myślę że wszystko co podałem jest Ok Jeszcze był Igor w kl.pośredniej myślę że dostał oc doskonałą I lokata CWC Bufon z Różanego Dworu - kl.Champ. i tez pozabierał co mu "przysługiwalo" Tu jeżeli coś nie tak to proszę sprostować :D
bos Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Jeżeli pomyliłem wyniki to wybaczcie , bo nitencja oblewała :drinking: szampanem Chapionat Grenlandii , ............nie Szpicbergu......nie :drinking: qrka wodna , tak mocno my objewali że nie pamiętam jaki to Championat a zadziornego to do auta nie szło wsadzić, dwa razy pieron mi wypod.....ciekawe jak dojechał do domu. Mnie też po akcji ABSOLUT=FINLANDIA film się urwał ,dopiero się spamiętałem jak zadziornego do auta ładowali ..... :D :wink: Aparat chyba zgubił bo zdjęć nima............chyba dopiero jutro jak dojdzie do siebie. Mnie też się te litery na kompie mylą więc Justyna pisze za mnie Wiecie, a było tak fajnie , a najpopularniejsze imię to było Brudzio. Jak oni wszyscy sobie świetnie zartowali , nawet moją kurtką wycierali sobie buty........nie , nie , ja jej wcale nie zdejmowałem a oni i tak wycierali nią buty............... :fadein: :roll: :wink:
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No to wklejam foty z dzisiejszej wystawy w Raciborzu :lol:. Na początek Jazon:
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 A to już świeżo upieczony Champion Szwecji - Alex :lol: I w tym momencie wysiadły mi baterie w aparacie :evilbat: :wallbash:
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Spoko :roll: 8). Miałem zapasowe :ylsuper: :wink:. Teraz jedyna suczka w rasie terier walijski - Roxy:
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 To bratobójcza walka Jazon kontra Alex o tytuł Najlepszy Pies w Rasie: I jeszcze bardziej bratobójczy pojedynek Alexa z Roxy o Zwycięstwo Rasy: I to by było na tyle jeśli chodzi o weszteriery :lol: :roll: :wink:
gugu Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No wielkie dla naszych dogomaniacko-łelszowych zdobywców!!! :P Dogo góra,zgodnie z załozeniem :wink: .Foty zajefajne,jeszcze! :P
zadziorny Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Wystawa w Raciborzu była także miejscem spotkania wielu dogomaniaków :roll: :lol: 8). Byli tam Nitencja, bo, bos, Fuka, Murak, sh-maniak, Alicjarydzewska, Eclairs oraz moja skromna osoba (jeśli kogoś pominąłem to bardzo przepraszam :oops:). Ale było do pogadania :roll: :wink::
INA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No gratulacje :olympic: naszym dogomaniakom - gratulacje terieromaniakom :lol: :lol: zadziorny foty fantastyczne i co za jakość można oglądać i oglądać ale..na tych ostanich 3 zdjeciach kto jest kto :hmmmm: - oczywiscie oprócz Nitencji którą z daleka rozpoznaje :D
borsaf Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Przyłączam sie do gratulacji :klacz: :klacz: :klacz: Ina Na pierwszym zdjęciu rozpoznaje Fukę, to ta pani z krótka fryzurką, w ciemnej kurtce. Ze szkotem na smyczy i czarnulka, pani w czerwieni to pewnie Murak. Na planie pierwszym, z Makaronem na smyczy to Tosia - MP, pozostali to obiekty nielatające, niezidentyfikowane, poza Nitencja w tle.
vigor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Vigorowie gratuluja osiagnietych sukcesow na wystawie "Raciborz 2005". Drodzy sprawozdawcy - kto wzial rase (Roxy ?, czy Alex ?). Czyzby sedzina nie byla skora w CWC dla pozostalych welszy? Kto wygral rywalizacje na grupie? Ahoj!
Recommended Posts