Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam wszystkich :lol:
Ale się rozpisaliście :o :roll: :smhair2:
bos - nie zaspałem, tylko ciężko na chlebuś i karmę dla piesów zasuwałem przez cały dzień :evil: :wink:

Posted

Już jednego kota Trudzia, Gaja i Jazon załatwili /patrz Galeria Jazona/

Teraz na tego przyjdzie chyba kolej :D

Nawet mu ta czupryna nie pomoże :D :D :D

Posted

[quote name='bos']Wprawdzie już póżno ale zjadło by się coś "lekkiego" :D :D :D
Szczerze mówiąc to nic by się nie zjadło... Obiad ugotowało się sycący, dzięki czemu mam ochotę tylko na herbatkę z sokiem malinowym :fadein:
[quote name='zadziorny']Serdeczne mizianko od wujka zadziornego
Wymiziana suka... Właśnie ma sjestę po obiadku... :fadein: Mam dziwne wrażenie, że ona bije jakis rekord w szybkości jedzenia. Kiedyś dawałam jej miskę i myłam naczynia. Jak kończyłam mycie to Kreska kończyła jedzenie. Teraz ledwie dojdę do zlewu, a micha już jest pusta. Cóż to jest za żarłok :o

Bardzo proszę, żeby jutrzejsze fotki były lepszej jakości niż te poznańskie... :-? Dużo sukcesów wszystkim życzymy! :kciuki:

Posted

A ja chcialam jutro wpasc z Malenstwem,ale chyba by nie przeszlo "ze nie dostalismy potwierdzenia" lub "ze spieszymy sie na ocene" :wink: :lol: :lol:
Tak wiec trzymamy kciuki z domu i ide sie dalej kurowac,bo od dwoch tygodni sobie pluca w domu wypluwam :wink:

Posted

[quote name='gugu']carragan bańki i pod kołderke :P

Za nic w swiecie,szczegolnie ze to raczej oskrzelowe jest :roll: Zreszta,po prawie dwoch tygodniach bez wychodzenia z domu to ja juz po scianach chodze i jakos powrot do wyrka mi sie nie usmiecha :wink:

Posted

Witam,
U nas przepiękna pogoda, właśnie wrócilismy z wieczornego spacerku.

Czestuja tu pizzą, a my objedzeni marcińskimi rogalami. Kto tego nie kosztował,ten nie wie , jakie sa pyszne. Tylko raz do roku je wg. starej receptury pieką, na zwykły dzień nie sa takie nadziane.
Jeszcze jutro będa pewnie wypiekane, a potem cały rok trzeba będzie czekać :evil:

Carragan zdrowiej szybko, a maleństwo podrap za uszkiem od cioteczki borsaf. W Poznaniu tęsknym okiem spoglądałam na wilczarzy, gdyby to bylo maleństwo to wymizialabym cudna mordke.

Posted

Borsaf,Malenstwo wydrapane w Twoim imieniu 8) A chlopak to biedny jest,bo do dziewczyn z powodu mojej choroby nie jezdzi :-?

BTW.Bedziesz wystawiac Regonika ? Jesli tak,to obiecuje ze jeszcze na jakas wystawe w Polsce zawitamy,specjalnie abys mogla sobie Malenkiego wymiziac :wink:

Posted

Carragan Regonik jest przecietnym pieskiem. Zadatków na championa w nim nie widzę, a ponadto Ja nie nadaje się na ring. Co roku jeżdzę poogladac sobie piekne psiaki na wystawe w Poznaniu, jeszcze do Wrocławia moge sie wybrać (w tym roku termin przypadl w urodziny mojego TZ :evilbat: , nie byłam na wystawie) i do Antoninka. W przyszlym roku może jakos sprobuje w okolicach do 100 km od Gniezna wybrac sie na wystawę, zobacze.

Posted

Borsaf,to nie pozostaje nam nic innego jak sie kiedys do Ciebie wprosic,jesli bedziemy w okolicy :wink:
BTW.Co do zadatkow na championa..No coz,po wystawie w Katowicach '04 tez u Malenstwa zadatkow na championa i showmana nie widzialam,a tu prosze.. :wink:
BTW2.A tak wygladal nasz debiut,gdy Malenstwo odczulo moje zdenerwowanie.... :wink: Smiem stwierdzic,ze od tego czasu zrobilismy troche postepow w sztuce wystawiania :wink: :lol:
Mam nadzieje,ze welszowcy sie nie pogniewaja,za to zdjecie :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...