Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie. U nas zapowiada się śliczny dzień. Słoneczko świeci.

A z oddali słychać bulgot :D klarującego się napoju bogów. To jakby odgłos gdzieś ze wschodnich rubierzy :D :D :D :D- Vigorland :lol: :lol: :wink:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam, ja tylko z doskoku, bo mam suuuuper gościa z Warszawy i nie wypada mi siedzieć przy kompie - zresztą i tak za mało mamy czasu, żeby się nagadać :D

Bardzo zmartwiłam się Kreską, coztego przytul dziewczynkę od ciotki Ali. Jednakowoż pamiętam jak Beruszek miał zapalenie dróg moczowych i brał Furagin i antybiotyk - też miał kłopoty z utrzymaniem moczu, ale po leczeniu wszystko ślicznie ustąpiło. Będzie dobrze, wierzę w to mocno :)
Mam gdzieś normy psiego moczu - jak chcesz, to poszukam w wynikach Beruszka. Na ten moment pamiętam, że ciężar właściwy jest taki sam jak u człowieka, a Bery wtedy miał taki jak woda - nie zagęszczał w ogóle moczu.

zadziorny - gratulacje z powodu "awansu" w dogomaniackiej karierze ;) :D
Dziękuję też za wszystkie przesyłki, oprócz tego straszydła wszystko mi się podobało, odwdzięczać się będę w przyszłym tygodniu :)

bos - ze względu na moje wytłumaczenie na początku postu, mam nadzieję, że usprawiedliwisz w dzienniku moje nieobecności :D
Dzisiaj i tak spałam tylko 2 godziny i pojechałam do szkoły z Derylkiem, chociaż byłam spóźniona solidnie. Ale lepiej być choć na chwilę niż wcale, no nie? :D
A teraz piszę wyjaśnienie zamiast wykorzystać okazję, że wszyscy śpią i też przyciąć komara :D

Aaaaa - tym, którzy jadą do Raciborza życzymy powodzenia i dobrej zabawy! :)

Posted

bos napisał(a):
Witajcie. U nas zapowiada się śliczny dzień. Słoneczko świeci.

A to ciekawostka! U nas też... :lol:

Dzień piękny, aż żal, że nie można suki wziąć na dłuuugi spacer. Odbijemy to sobie wkrótce 8)

Posted

Wróciłem własnie z południowej przechadzki z Jazonem.

Mimo że świeci ciocia Klarato jest zimno , chmurki przysłaniają co chwila promyki słoneczka.Tak mi ręce zmarzły , że.....brrrrrrr!
Zaraz przypomnieły mi się słowa coztego o rękawiczkach :D :D

Chciałem ufocić żerujące ptice, na łące ,ale Jazon był innego zdania.

Odleciały :cry: :wink:

Posted

coztego - Kreska nie wychodzi wogóle na spacery :question: czy tylko bardzo bliskie :question:

Jest szansa no poprawę..............może trzeba jakoś pomóc :question: to tylko powiedz. Zdaję sobie dobrze sprawę że napewno o wszystko się zatroszczyłaś , jednak pamiętaj....... :D :D na wiosnę mamy małe do odchowania :roll: :roll: ................. :D :D :D :D :question: :D :D :wink: :wink:

Posted

[quote name='bos']coztego - Kreska nie wychodzi wogóle na spacery :question: czy tylko bardzo bliskie :question:
Wychodzi tylko na krótkie, w miarę krótkie ;) Ona musi mieć choć trochę ruchu, bo inaczej by mi mieszkanie rozniosła... :silly:

Jest szansa no poprawę..............

Szansa to za mało powiedziane! Poprawa będzie na pewno i to już wkrótce :kciuki:
może trzeba jakoś pomóc

Dziękuję za troskę :fadein: Wszystko jest pod kontrolą ;)
na wiosnę mamy małe do odchowania

Ja nic nie odchowuję! W książeczce zdrowia Kreski, w miejscu gdzie jest miejsce na notatki z rozrodu, wszystkie kartki już są zapisane (bo te książeczki takie cienkie robią) :wink:

Posted

coztego napisał(a):

Ja nic nie odchowuję! W książeczce zdrowia Kreski, w miejscu gdzie jest miejsce na notatki z rozrodu, wszystkie kartki już są zapisane (bo te książeczki takie cienkie robią) :wink:

.....to nie o Kreskę chodzi....... hahahahahahahaha........ :D :D :D :wink:
.....a to dobre......hhihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

Wystawa już jutro,czy wszystko zapiete na ostatni guzik? Trzymam mocno za was dogomaniacy i pupili ,niech wygra najlepszy (Jazon! :wink: ) :P

Posted

[quote name='gugu']niech wygra najlepszy (Jazon! :wink: ) :P
:kciuki:
[quote name='bos'].....to nie o Kreskę chodzi.......
Bój się Boga, bos! Chyba nie chodzi o mnie?! :o
;)

Posted

[quote name='coztego'][Bój się Boga, bos! Chyba nie chodzi o mnie?! :o
;)

. :D :D :D ....hahahahahaha. :lol: :lol: ......to jest dobre..........czekałem na taką reakcję nat........... :D :D :wink:
Miałaś nam pomóc przy odchowie sceniacków u zadziornego...jakby co...i pomiętam że oferowałaś pomoc :lol: :lol: :wink:

Nitencja bierzesz ze sobą stół trymerski :D

Posted

[quote name='bos']Miałaś nam pomóc przy odchowie sceniacków u zadziornego...jakby co...i pomiętam że oferowałaś pomoc :lol: :lol: :wink:
Ależ Ty jestes pamiętliwy :lol: Mam nadzieję, że uda mi się poniańczyć welshowe szczeniorki 8)

Nitencja bierzesz ze sobą stół trymerski

Masz nadzieję, że się załapiesz na małe, przedringowe skubanko? ;)

Posted

Bos nie biore bo mam wielki stol i nieporeczny.
Coztego szkoda, ze nie mozesz przyjechac :( ale na Bykowine dzieci welshowe ponianczyc przyjedziesz,co ?? :) Aaaaa i glaski dla Kreski. NA pewno wszystko bedzie dobrze :)

Posted

:D [quote name='coztego']Masz nadzieję, że się załapiesz na małe, przedringowe skubanko?

coztego - na pewno na fachowe uwagi co do ogólnego wystroju .
Nieśmiał bym pani profesor zakłócać przygotowanie swoich weszterrierów.
Każdy zawsze jeszcze coś poprawia,upiększa.......i w końcu nieraz nawet nie idzie pogadać , a jeszcze trzeba focić.

Ale gdyby było coś nie tak to liczę że jako zdrowa konkurencja nam podpowie , co tu poprawić. :lol: :lol:

Zadziorny już ładnie wyskubał Jazona , my zresztą też , po mału się uczymy , kodujemy wszystkie rady i w miarę wprowadzamy w życie.
To nie jest proste. :D :D :D

Jestem tylko ciekaw czy Aluzja zajrzy , ma blisko , a może wystawia :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
ale na Bykowine dzieci welshowe ponianczyc przyjedziesz,co ?? :)

Gdzie się nie obejrzeć, wszędzie małe weszteriery :o
Kiedyś wydobywano na tej ziemi węgiel... dzisiaj czarna ziemia wydaje na świat welshteriery... :lol:

Posted

coztego napisał(a):

Kiedyś wydobywano na tej ziemi węgiel... dzisiaj czarna ziemia wydaje na świat welshteriery... :lol:

Ciesz się bo powietrze będzie zdrowsze ,tylko ziemia zesrana :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...